reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 - daj namiary na fryzjera, chętnie pójdę.
A kciuki za Ciebie trzymam cały czas, wierzę, że i Tobie się uda, tak samo jak wierzę, że u @bertha będą dwie II.
Pozdrawiam Was wszystkie, bardzo serdecznie.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhh u mnie też teściowa miała trzymać jęzor za zębami, a powiedziała wszystkim w rodzinie "tylko nie mów nikomu" i tak dowiedziała się cała rodzina, ale to nie było najgorsze. Najbardziej przykra rzecz jaka mnie spotkała to gratulacje od bratowej mojej teściowej, a ja właśnie w tym samym dniu wyszłam ze szpitala po łyżeczkowaniu, możecie sobie wyobrazić jak się czułam...

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@tusia404 a czemu nie badał? Nie wiem czy miałaś podwyższone na granicy te wyniki czy to byłaś ty czy któraś z dziewczyn bo nie pamiętam. U kogo się leczysz ??

Nie zrozum mnie źle 3 poronienia to nie przypadek i zdrowej osobie raczej to się nie zdarza. Oczywiście to twoja decyzja i ja tu nie chcę w żaden sposób na Ciebie wpływać pozdrawiam

@czarna_mala przykro sytuacja oby nigdy się nie powtórzyła

Witaajcie :*

Jestem i ja... ale naprodukowałyście o masakra hehe :O
Więc tak... w sobotę pojechałam na chrzciny do kuzyna porobiłam fotki , później pojechaliśmy do mojej ciotki zostaliśmy na noc zapaliliśmy grila . Wczoraj mój M miał męski wypad wraz z wujkiem i moim kuzynem pojechali oglądać auta jak palą gumę xD więc się rozerwał ... a ja siedziałam z dziewczynami w domu :)
Małpisko męczy mnie okropnie , ciągle jestem ospała , nie mam apetytu , jeszcze ten upał... w tamtym miesiącu jakoś , szybko się skończyła po 3 dniach , a teraz chyba powrót do normy się zapowiada , bo dziś 4 dzień a dalej potop :<
Dzisiaj z mamą kisiłyśmy ogórki , musiałam obrobić fotki , później znowu ci od schodów przyjechali no i dzień mi zleciał . Jest 19 a ja pije kawe , bo mam tak niskie ciśnienie ,że się przewracam . Zaraz kąpiel i nyny bo nie mam siły na nic .
Ostatnio wydaje mi się , że jestem coraz trudniejsza...w sensie chyba ciężko ze mną wytrzymać ...mam takie swoje załamania :/ szczególnie odbija się to na moim M... który wytrwale mnie wspiera , a ja mu dokręcam śrubki ... wiem ,że mnie kocha , a ja jego najmocniej na swiecie zawsze super się dogadywaliśmy , ale coraz częściej czuję się jak kula u nogi ... młody przystojny facet , mądry zaradny ...mógłby mieć taką super rodzinę , kobietę i wg ... a ja taka do niczego :/ Nie wyobrażam sobie życia bez niego... on ciągle mi powtarza ,że głupoty opowiadam i nie chce tego słuchać , ale po prostu ja bym chciała dla niego jak najlepiej bo naprawde zasługuje na więcej niż ja mu mogę dać :< wiem , że wszystko odbija się z mojej winy na naszym małżeństwie , ale więcej mam tych negatywnych myśli jak pozytywnych ... nie wiem już jak to jest " być szczęśliwym człowiekiem " . W dodatku łapie mnie taka znieczulica , pustka , obojętność niby sobie wmawiam będzie dobrze , ale podświadomość mi ciągle szepta , że ***** prawda cały czas pod górke ...byłam zupełnie inna...wszędzie mnie było pełno , wariatka do kwadratu , lubiłam się zabawić podróżować , uśmiech nie schodził mi z twarzy ... a teraz ten rok zmienił mnie totalnie , czasami sama siebie nie poznaje...
Wczoraj byłam na cmentarzu postawiłam aniołka na grobie mojego maluszka , posiedziałam troche sama i wylewałam żale ... myślałam ,że poczuję ulgę ale wcale nie jest mi lepiej .
Co do obecnych starań na razie się nie przejmuję , bo wszystko zmierza ku dobremu pójdę na swoje to przynajmniej wiem ,ze będę miała spokój ...
Tak ogólnie ten cały horror odbił na mnie piętno... stracone ciąże , pochówek , wszystkie wizyty , przeplatane szpitalami badaniami , ciągłe pierniczenie ludzi , słuchanie ,że będzie dobrze młoda jesteś wszystko przed Tobą itd , brak zrozumienia , i ja rodzynek w rodzinie , nad którym się każdy użala , a mnie szlak na to trafia :< wszystko , cała ta historia , która się za mną ciągnie i nie daje mi spokoju , nie umiem zamknąć tamtego rozdziału chociaż bardzo chce... i ta niewiadoma czy wg zaświeci słońce ... wiem ,ze jest wiele kobiet ,które zmagają się z przeciwnościami losu i nie jestem ja jedna , i nawet powiedziałabym że są takie które mają trudniej , ale indywidualnie przerasta mnie wszystko czasami , zaszyłabym się najlepiej w czterech ścianach żeby mi dali wszyscy święty spokój .
Koniec wykładu ...przepraszam chciałam się wygadać tylko ...możecie mnie zignorować , nie obrażę się :* poklikałam w klawiaturę wyładowałam emocje...

Upały straszne , współczuje Wam brzuchatki , musicie się męczyć strasznie ;/ przytulam wszystkie :*
Też kupiłam ten asmag , bo czasami mam takie skurcze mięśni ;/ brak kondycji się kłania ;p

@ovli22 udanego wypoczynku , pogoda jest super więc skorzystacie :) pozdrawiam :* i 3 mam kciuki &
@magda1208 wszystko dzieje się po coś :) ja mimo mojego częstego załamania cały czas wierzę ,że Bóg da nam dzidziusia w najmniej oczekiwanym momencie
@tusia404 myślę ,że spokojnie możecie się starać , ale tak jak dziewczyny piszą , może warto porobić trochę badań
@mała79 jak po histero ? :*
@Porzeczka1234 Ty piwoszu Ty :D później zamiast flachę mleka to po browara będziesz latać ;p żartuję oczywiście :) co poradzisz ,że masz takie smaki mus to mus :D
@susana wszystkiego naj dla Was , jesteście z dzidzią coraz bliżej :) nie nabieraj sobie do głowy nie czytaj internetów , wszystko w rękach Boga i lekarzy . Będzie dobrze zobaczysz :*
@marshia Powodzenia :) dobrze że @ przyszła , wiem ,że czekałaś na nią i wiem jak to jest czekać na wredote :)
@Destino pięknie napisałaś :* wzięłam sobie do serca Twoje słowa ...
Wierzę w Twoją fasolinkę , ona sobie tam rośnie i nic jej nie zagraża :* wszystko jest i będzie w porządku , wiem ,że się nie da ale nie rób sobie prania mózgu :)
@Funia90 Bozia oddała jej dzieciaczki jeszcze jednym gratis :) jeszcze więcej miłości i przytulania pieknie <3
@anetkruczek kochana normalne zjawisko strach będzie zawsze , ale wszystko jest dobrze :) zobaczysz za chwilkę znowu na monitorze jak bobasek się wierci :)
@matulkaa pięknie rośnie Twój skarbuś <3
@agatush czekam na fotki królestwa Michalinki :) niebawem zaczynamy odliczanie i będziemy witać na świecie Twoją królewnę :)
@Kwiatuszekk23 sprawdź przyrost :** 3 mam kciuki
@dżoł ja bym zrobiła dla pewności i zaczeła staranka wtedy :) będziesz pewna , że jest wszystko ok i spokojnie podejdziesz do staranek nie myśąc a może faktycznie trzeba było zrobić a jak jeszcze coś nie halo , po co się zadręczać :) na pewo wszystko będzie ok ! ale ja bym tak zrobiła , i rozumiem jak czas jest wazny... każda z nas chciałaby jak najszybciej znów być w ciązy ;/
@Lili81 ja robie tak od 5cm od pępka i też mam siniaczki ,raz nie to normalne , wiele dziewczyn tutaj donosiło ciążę na tzw żelaznym zestawie własnie więc wierze ,że i Tobie się uda :)
@Czajak wiem , że starania są trudne i jeszcze gorsze rozczarowania , ale musimy wierzyć ,że się uda , powodzenia :)
ej no nie przeceniaj mnie :D i ja mam to wszystko przeczytać 81102696_preview_s2__Mz_orig.gif

Załączniki

• 81102696_preview_s2__Mz_orig.gif
    81102696_preview_s2__Mz_orig.gif
    26,8 KB · Wyświetleń: 102
@Porzeczka1234 na pewno się nie powtórzy, bo teściowie dowiedzą się o ciąży możliwie jak najpóźniej [emoji4] najlepiej przed porodem [emoji23] ale tak się nie da jak mieszkamy razem [emoji16]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry