Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dziękuję Kasiu bo juz panika, ze ja nie biore od 4 tygodni haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam, czekam póki co [emoji16] musisz mieć wysoki próg bólu, podziwiam za histero na żywca [emoji4]dzięki dziewczyny za kciuki, przydały się bo wszystko poszło sprawnie. przegroda w macicy częsciowo wycięta z 3 tygodnie do kontroli i ew. jeszcze dociecie, i kto nie wierzy niech uwierzy miałam to robione na "żywca" bolało ale da się przeżyc samo cięcie trawło jakieś 10 mninut. teraz czekam na wynik LCT, który już powinnien być.... moje starania ciągle się odkładają a to już rok jak zaczełam przygode z immunologią minął ....i czy tu tkwi problem...szczerze już sama nie wiem w co wierzyć, i czy uda mi się urodzić jeszcze dzieciątko...mam już swój "cud" w domu i czasem mam wrazenie że limit wyczerpałam już..a ciągle wizyty, leki badania i ciągła niewiedoma ...jestem zmęczona a czas ucieka, którego nie wiele już mi zostało. sory za moje żale, ale nie mam z kim porozmawiać tak szczerze prócz WAS
@czarna_mala kciuki za MLR, miałas na mnie poczekać [emoji14] a cos czuję że twój będzie nstepny cykl trzymam kciuki
przepraszam dziewczyny, że się nie odniose do reszty postów ale tyleście naskorobały że nie wiem już co u kogo