reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Funia 90 dzięki za odpowiedź, trzymam za ciebie kciuki,
Destino ja ważę 52 kg ale lekarz chyba mi nie dobierał leków do wagi, mam encorton 10 mg rano i 5 mg po południu, acard, luteina 2x, dupek 2x, kwas foliowy 5 i neoparin 0,4. Leczę sie w Gamecie w Gdyni, dojazdy są męczące ale mam nadzieję że się uda. A od kiedy bierzecie zastrzyki, bo ja miałam brać tak 4 dni po owu.
roxie 123 dzięki za odpowiedź.

Lili ja tez jezdze do gamety, do Wojcika. Waze 79 i dal mi neoparin 0,6; encorton 10, euthyrox 75; luteina 50 ( 2x1); femibion 1x1, vitrum d3 forte(1x1). Wczoraj bylam u innego gina wg ktorego powinnam wlaczyc tez acard, wg Wojcika starczy neoparin. Moze dlatego ze nie mam mutacji. Niestety ciaza bio-chem.

Dziewczyny chcialam wykupic ovitrelle i babka do mnie 170 zl, w gamecie robia za 70 z usluga, pewnie maja jakis kontrakt czy cos ale az stowe wiecej ? [emoji33][emoji33][emoji33]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Was się nie da poprostu nadrobić:)
@matulkaa fajny cudaczek;)
@mała79 super,że wszystko wyszło super:)
Nie umiem sie odnieść do reszty,ale niezmiennie za starające trzymam kciuki, za wpadaczki (@Kwiatuszekk23 ) tym bardziej;)
Za wizytujące i za zaciążone trzymam kciuki:)
Mój M miał mieć dziś badania nasienia. Nie ma bo musiał przełożyć. na 1 sierpnia. Ja mam HSG w czwartek-chyba,że też mi przełożą. PIsałam dpo doc.Paśnika,że chcemy się doszepiać, to też musimy popowtarzać badania-to znaczy mąż. Zaś czas...
Odechciało mi się dziś wszystkiego. bleee

@Porzeczka1234 szczepienia linfocytami męża, kwas foliowy i nic więcej
Tusiaczku, ja wiem że Wilczyński to super specjalista, ale zastanów się proszę nad konsultacją u innego lekarza [emoji8]

Z innej beczki moje wczorajsze przetwory sałatki cukiniowe w zalewie octowej z carry i pomidory kiszone
A ja zaczęłam dziś rano robić keczup z cukinii od @iveo [emoji6] teraz cukinia z cebulą puszczają sok, a po pracy będę gotować [emoji4]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Burczus espolczuje ale dacie rade.

Mala79 podziwiam rowniez za histero na zywca.

Kwiatuszek ja uwazam, ze biadol ile trzeba to normalne, ze si e denerwujesz.

Tusia powinnas zbadac kariotypy. Mutacje badalas?

Bardzo ciezko Was nadrobic. Nawet gdybym chciala nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac.

Wczoraj zrobienie zastrzyku poszlo o wiele latwiej niz wczesniej. Moze nawet heparyne sobie bede umiala sama wstrzyknac. Dzis juz jelitowo lepiej sie czuje ale za to meczy mnie flegmiasty kaszel.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala ja mialam tak ,ze po pierwszym poronieniu kuzyn mojego M poltora miesiaca od poronienia zlozyl nam gratulacje,ryczlam jak bobr,ale rodzinka stwierdzila,ze nie ma sensu roznosic zlyvh wiesci,za to dobre szybko rozniesli.
Jak zwrocilismy uwage tescia to jeszcze mieli pretensje o coz to nam chodzi .

@Lili81 ja od pozytywnego testu bralam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@burczuś no dzisiaj jeszcze do tego wszystkiego taka pogoda do d...... Ale jutro już będzie lepiej. Gliwa do góry :)

@tusia404 ja tez uważam, ze powinnaś zrobic kariotypy jeszcze. Może one coś blokują, skoro nue układ antyfosfolipidwy, nie mutacje. Coś musi być.

Do góry