reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Funia 90 dzięki za odpowiedź, trzymam za ciebie kciuki,
Destino ja ważę 52 kg ale lekarz chyba mi nie dobierał leków do wagi, mam encorton 10 mg rano i 5 mg po południu, acard, luteina 2x, dupek 2x, kwas foliowy 5 i neoparin 0,4. Leczę sie w Gamecie w Gdyni, dojazdy są męczące ale mam nadzieję że się uda. A od kiedy bierzecie zastrzyki, bo ja miałam brać tak 4 dni po owu.
roxie 123 dzięki za odpowiedź.

Lili ja tez jezdze do gamety, do Wojcika. Waze 79 i dal mi neoparin 0,6; encorton 10, euthyrox 75; luteina 50 ( 2x1); femibion 1x1, vitrum d3 forte(1x1). Wczoraj bylam u innego gina wg ktorego powinnam wlaczyc tez acard, wg Wojcika starczy neoparin. Moze dlatego ze nie mam mutacji. Niestety ciaza bio-chem.

Dziewczyny chcialam wykupic ovitrelle i babka do mnie 170 zl, w gamecie robia za 70 z usluga, pewnie maja jakis kontrakt czy cos ale az stowe wiecej ? [emoji33][emoji33][emoji33]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Was się nie da poprostu nadrobić:)
@matulkaa fajny cudaczek;)
@mała79 super,że wszystko wyszło super:)
Nie umiem sie odnieść do reszty,ale niezmiennie za starające trzymam kciuki, za wpadaczki (@Kwiatuszekk23 ) tym bardziej;)
Za wizytujące i za zaciążone trzymam kciuki:)
Mój M miał mieć dziś badania nasienia. Nie ma bo musiał przełożyć. na 1 sierpnia. Ja mam HSG w czwartek-chyba,że też mi przełożą. PIsałam dpo doc.Paśnika,że chcemy się doszepiać, to też musimy popowtarzać badania-to znaczy mąż. Zaś czas...
Odechciało mi się dziś wszystkiego. bleee

@Porzeczka1234 szczepienia linfocytami męża, kwas foliowy i nic więcej
Tusiaczku, ja wiem że Wilczyński to super specjalista, ale zastanów się proszę nad konsultacją u innego lekarza [emoji8]

Z innej beczki moje wczorajsze przetwory sałatki cukiniowe w zalewie octowej z carry i pomidory kiszone
A ja zaczęłam dziś rano robić keczup z cukinii od @iveo [emoji6] teraz cukinia z cebulą puszczają sok, a po pracy będę gotować [emoji4]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Burczus espolczuje ale dacie rade.

Mala79 podziwiam rowniez za histero na zywca.

Kwiatuszek ja uwazam, ze biadol ile trzeba to normalne, ze si e denerwujesz.

Tusia powinnas zbadac kariotypy. Mutacje badalas?

Bardzo ciezko Was nadrobic. Nawet gdybym chciala nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac.

Wczoraj zrobienie zastrzyku poszlo o wiele latwiej niz wczesniej. Moze nawet heparyne sobie bede umiala sama wstrzyknac. Dzis juz jelitowo lepiej sie czuje ale za to meczy mnie flegmiasty kaszel.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala ja mialam tak ,ze po pierwszym poronieniu kuzyn mojego M poltora miesiaca od poronienia zlozyl nam gratulacje,ryczlam jak bobr,ale rodzinka stwierdzila,ze nie ma sensu roznosic zlyvh wiesci,za to dobre szybko rozniesli.
Jak zwrocilismy uwage tescia to jeszcze mieli pretensje o coz to nam chodzi .

@Lili81 ja od pozytywnego testu bralam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@burczuś no dzisiaj jeszcze do tego wszystkiego taka pogoda do d...... Ale jutro już będzie lepiej. Gliwa do góry :)

@tusia404 ja tez uważam, ze powinnaś zrobic kariotypy jeszcze. Może one coś blokują, skoro nue układ antyfosfolipidwy, nie mutacje. Coś musi być.

Do góry