reklama
Ja też na tydzień odstawiłam@bea25ta tak się w moja ciążę zaangażowała że zapomniała o prezerwatywach a kwiatuszek leki ma z powrotem ode mnie także da radę :* jest ona w super sytuacji Ja cały czas swiruje czy wwszystko jest ok bo dzisiaj znów miałam kawowy śluz a @bea25ta powiedz mi bo Tu srduszko tak późno widziałaś między czasie odstawialas clexan czy cały czas bralas mimo wszytko ? Bo on mi kazał i clexan i acard ostawic i w domu teraz się martwię....
Kasiu wiem coś o upalach w ciąży. Za tamten rok jak zobaczyłam rachunek za prąd od klimy to mało kredytu nie bralamJa też mam dosc upałów... po gotowaniu obiadu mega sauna w kuchni, a okna nie otworzę. Ale minęlo już chyba pylenie traw
Tak apropo @czarna_mala dzięki za polecenie xylorinu, sprawdził się a jest calkowicir neutralny w ciązy
Kwiatuszek super wiadomość kochana trzymam kciuki będzie dobrze .
Pozdrawiam resztę dziewczyn
Nie udzielam się za dużo jestem W Pl na wakacjach i z netem nad jeziorkiem troszkę nie za bardzo .
Czytam na bierząco .
Wysłałam buziole
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pozdrawiam resztę dziewczyn
Nie udzielam się za dużo jestem W Pl na wakacjach i z netem nad jeziorkiem troszkę nie za bardzo .
Czytam na bierząco .
Wysłałam buziole
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
magda1208
Fanka BB :)
@kwiatuszek23 Kochana będzie dobrze .
@ovli22 to już wiem skąd te burze i porywiste wiatry . Brzydalu nie mogłas zostawić tej pogody za granicą pl??
Opalaj się i relaksuj a tam powiesz że byłaś w portugalii
@anetkruczek dobrze chyba trzeba więcej osób do Ciebie podesłać ;p
Opalaj się i relaksuj a tam powiesz że byłaś w portugalii
@anetkruczek dobrze chyba trzeba więcej osób do Ciebie podesłać ;p
@Kwiatuszek Kochana trzymam kciuki, modlitwa zapewniona.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: