reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Kwiatuszek gratulacje.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Kwiatuszekk23
Porzeczka ja w styczniu mialam cc.
Bertha a wiesz, że ja zazdrosnica zawsze smialam sie z wpadek... ze jak mozna sobie wpasc... wymiewisko chodzi blisko....byle tylko dobrze bylo, bo jest.na.siebie wsciekla.o leki...
AnetaKruczek... no po prostu zajelam sie Twoimi bobosexami, że o swoich zapomnialam
Sezon "patrzymy w majtki co sekunde" uważam za otwarty.
Bertha a wiesz, że ja zazdrosnica zawsze smialam sie z wpadek... ze jak mozna sobie wpasc... wymiewisko chodzi blisko....byle tylko dobrze bylo, bo jest.na.siebie wsciekla.o leki...
AnetaKruczek... no po prostu zajelam sie Twoimi bobosexami, że o swoich zapomnialam
Porzeczka1234
@Kwiatuszekk23 będzie dobrze od stycznia już minęło trochę czasu. Kochana masz juz leki?
@bea25ta ja wczoraj też pływałam nawet obiadu nie zrobiłam bo bylo tak gorąco a palce u rąk jak serdelki miałam. Dziś nad ranem się rozciągałam i prawie mnie skurcz w łydkę złapał biorę 1x1 magnez asmag forte do jakiej dawki zwiększyć?
Miłej niedzieli u mnie upał się powoli rozkręca
@bea25ta ja wczoraj też pływałam nawet obiadu nie zrobiłam bo bylo tak gorąco a palce u rąk jak serdelki miałam. Dziś nad ranem się rozciągałam i prawie mnie skurcz w łydkę złapał biorę 1x1 magnez asmag forte do jakiej dawki zwiększyć?
Miłej niedzieli u mnie upał się powoli rozkręca
@Funia90, mam od kilku lat.
@Porzeczka1234, ja biorę zwykly asmag (20 w tabletce) 4 tabletki.
Wczoraj bylismy na grillu u przyjaciol i zgadalam się z jedną dziewczyną. Okazalo się, ze tez leczy się u mojej doktor ale ten swiat mały.
Miłej niedzieli!
@Porzeczka1234, ja biorę zwykly asmag (20 w tabletce) 4 tabletki.
Wczoraj bylismy na grillu u przyjaciol i zgadalam się z jedną dziewczyną. Okazalo się, ze tez leczy się u mojej doktor ale ten swiat mały.
Miłej niedzieli!
bertha
Kwiatuszek, a juz normalne cykle ci wróciły?? Karmiłaś piersią?
Nafoczka, to muszę z kompa spróbować, bo do tej pory próbowałam wejść na telefonie z linka z wiadomości od ciebie.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
To już nie brechtam żebym za rok nie płakała. @Porzeczka1234 ja wczoraj w tym upale jeszcze piekłam bananowca . Nikt mnie na ciasta nie zaprasza to musiałam sama o siebie zadbać. Skończyłam o 22 a zaraz muszę pozmywać bo już wczoraj sił nie miałam, na szczęście ciasto na pocieszenie mam
Porzeczka1234
@bea25ta to najważniejsze ze ciasto jest haha też bym zjadła!!! na szczęście zaprosili nas znajomi na kawe i ciacho a mąż mówi pojedziemy na obiad gdzieś w plener to dziś mam luz
@kas90 dzieki kochana za informacje zwieksze do 2 dziennie i zobaczę kilka dni a jak nie podziała to do 3 dziennie i poczekam spikojnie na wizytę bo mam u mojej gin 1 sierpnia a malina 2 sierpnia. A we wtorek środę muszę iść na glukoze blee i jeszcze zlecił attp i d-dimery i oczywiście mocz krew i juz się boję mojej hemoglobiny
@kas90 dzieki kochana za informacje zwieksze do 2 dziennie i zobaczę kilka dni a jak nie podziała to do 3 dziennie i poczekam spikojnie na wizytę bo mam u mojej gin 1 sierpnia a malina 2 sierpnia. A we wtorek środę muszę iść na glukoze blee i jeszcze zlecił attp i d-dimery i oczywiście mocz krew i juz się boję mojej hemoglobiny
Funia90
@Kwiatuszekk23 to witaj w klubie [emoji4]ja ciagle zagladam[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Kwiatuszekk23
Porzeczka tak mam juz leki. Oddala mi je AnetaKruczek ja jej dalam a biedna musiała mi oddawac
Bertha tak okres mi wrócił 8 tyg po porodzie. A Adas jak mial 3 mc przeszedl na mleko dla alergikow.
Funia ja z Adasiem do konca ciąży ogladalam wkladki we wszystkie strony. Maz sie smial ze kupi mi lupę. Albo lepiej mikroskop...
Bertha tak okres mi wrócił 8 tyg po porodzie. A Adas jak mial 3 mc przeszedl na mleko dla alergikow.
Funia ja z Adasiem do konca ciąży ogladalam wkladki we wszystkie strony. Maz sie smial ze kupi mi lupę. Albo lepiej mikroskop...
Podziel się: