reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja tez poproszę przepis na priv! :* :)))

Dziewczyny, zmykam od Was na jakieś 1,5 tygodnia! Jadę nad morze żeglować na desce i jeździć rowerem! :)) Wszystkiego dobrego Wam życzę, trzymam kciuki za testujące, staraczki, etc! Wszystkim Wam życzę spokoju i luzuuu! Mamuśkom wytrwałości, itp. itd.
Dobrej energii moje kochane! :* i pogody!!!

SIEMAAAAAAAAAAAAAAAA! ;)
Baw się:*

reklama
@Marthi udanych wakacji :) tylko pozazdrościć :)
@iveo tak myślę , że stres bo nie czuję się zafasolkowana :)

Ja robię porządek w pokoju , wyprałam firanke poprasowałam i zmieniłam :D lol :D w takim pokoiku to za ciasno dla nas :p więc i ciągle sprzątać trzeba :) później chyba jedziemy po sofy ...fajne znalazłam w BRW kolekcja cupido bez funkcji spania ma któraś ? :) ja biorę zestaw tapczan sofa i fotel :D podekscytowana jestem , super etap teraz urządzanie :D tylko wór pieniędzy trzeba ... także no xD

Jutro jadę na chrzest do kuzyna ... miałyśmy razem z kuzynką rodzić no ale mi nie wyszło ;/ robię za fotografa oczywiście reportażyk mały :D troche mi szkoda wiadomo , bo mój Aniołek tam na górze urzęduje i jak trzymam małego na rękach to ciągle myślę o moim dzieciątku i łezka się zakręci , ale dziękuję Bogu ,że jej udało się szczęśliwie donosić , bo też miała nieciekawie .
Także jutro u rodzinki zostajemy na noc to pogrilujemy , a w niedziele mój M na jakiś pokaz "driftów" < nie wiem jak to napisać :D > jedzie z wujkiem moim , niech się chłop rozerwie troche :p bo za chwile znowu będę go ściskać nogami :p :D ogólnie Wam powiem ,że mimo tej całej głupiej sytuacji mam dobry nastrój ... i jakoś ciągle mi się wydaje ,że dopiero zaciążę we wrześniu ... no niech przylezie ta @ w końcu to uznam to za sukces i zaczne nowy cykl

Buziaczki wszystkim brzusiom :*
Przytulam wszystkie staraczki :*

@bea25ta o Twojej pipce wiedzialam dawno[emoji12]no ale dobrze pamietam ,ze bedzie corcia?czy cos poknocilam[emoji4]

@Marthi udanego wyjazdy zycze i pogody[emoji5][emoji5][emoji5]po powrocie odzywaj sie odrazu[emoji4]buziaki

@roxie123 kochana ciesze sie z Twojego nastawienia[emoji5]
Ja mam tylko stolik z brw ale zadowolona jestem[emoji4]

Ps weszlam teraz na neta i fajna ta kolekcja,bardzo mi sie podoba[emoji4]
Moja kolezanka ma ten zestaw dokladnie w tym kolorze i zadowolona jest[emoji4]
1500635979-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@nafoczka brawo ! I taki artykuł powinien wisieć na każdej patologi ciazy według mnie !

A ja dzisiaj przez to że mam więcej czasu lepiej się sobie przygladnelam i ..... tylu syfow na buzi to w życiu nie miałam o_O już wiem czemu mąż mi do tak ostatnio przygląda... :)

@roxie123 Masz już ten lepszy test :)
Nigdy w życiu bym nie przypuszczała, że pomagając wam zbierajac dawno temu wasze opinie, pomogę tez sobie :) gdybym myślała obecnie tylko o pracy zawodowej pewnie bym już dawno siedziała u psychiatry na fotelu, a tak mam zajęcie, potrzebuje Was i czuje się dowartościowana :D

@Funia90 dokładnie jeszcze do tego jest tapczan tylko ja chciałam w szarości stolik mam z ikea taki retro z szybą :) zastanawiam się bo jest jeszcze jedna firma co robi takie sofy pikowane na necie ale chyba lepiej oczami widzieć niż kota w roku kupowac :)
@nafoczka widzisz odnalazłaś swoje powołanie pomagać innym :) :*

@roxie123 ten kolor,ktory ma ta moja kolezanka to zupelnie nie w moim stylu ale ksztalt jak najbardziej[emoji4]w szarosci super.
Lozko sypialniane tez mi sie podoba z takim pikowanym zaglowkiem[emoji4]i nawet jest tam cos w tym stylu.
Ale ja zanim bede kupowac nowe to jeszcze ze dwa lata.
Mojej sypialni jeszcze fizycznie nie ma,moze gdzies za miesiac [emoji4]

@roxie123 Wy idzcie robic bobo na tym lozku[emoji7][emoji7][emoji7]musi sie udac ,jest przepiekne,ukradne Ci je.

Noo ja jeszcze poczekam troche,ale my zaczelismy we wrzesniu wiec nawet rok nie minal,a przy dzidzi szybko nam zleci[emoji4]

@iveo, też poproszę przepis!:* jadłam kiedys to u kolezanki i bylo pyszne.

@roxie123, wow, sliczne te meble!!! Choć nie w moim stylu, tzn nie pasowalyby mi do naszych moze nie malych, ale duzych tez nie wnętrz.U nas prosty, drewniany, ikeowy styl.

Krzywa chyba wyszla mi ok :) 5,04; 8,50; 6,40 przy normach (do 5,1; do 10 i do 8, 20 po 2 godz). Takze idę wcinać leniwe z owocami!

reklama
Do góry