reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka brawo ! I taki artykuł powinien wisieć na każdej patologi ciazy według mnie !

A ja dzisiaj przez to że mam więcej czasu lepiej się sobie przygladnelam i ..... tylu syfow na buzi to w życiu nie miałam o_O już wiem czemu mąż mi do tak ostatnio przygląda... :)

@roxie123 Masz już ten lepszy test :)

@nafoczka brawo ! I taki artykuł powinien wisieć na każdej patologi ciazy według mnie !

A ja dzisiaj przez to że mam więcej czasu lepiej się sobie przygladnelam i ..... tylu syfow na buzi to w życiu nie miałam o_O już wiem czemu mąż mi do tak ostatnio przygląda... :)

Mi minęły w 2 trymestrze i teraz buzia znów normalna :)

@anetkruczek tak zrobiłam pink test ale wizir :D także tak jak cały czas twierdzę stres zablokował @ ... dobrze że we wrześniu ide na swoje
Co do syfów ja teraz stosuje biolic krem i jest super do tego nie pudry tylko kremy koloryzujące BB i z apteki :) i buźka się robi coraz ładniejsza a miałam taki grysik na czole

Własnie @roxie123 ? Przyszła siostra z "normalnym" testem? Sikłaś?
Nie nie, my też się nie nastawiamy;p

@kas90 Czyli mówisz że tylko trzy miesiące wygląda się tragicznie hihi :) Ale co tam męża już mam to piękna być nie muszę narazie :)?

Ooo roxi szkoda :( chociaż w sumie skoro kazał czekać do poniedziałku to może jeszcze coś do zmieni :)
20 minut myślałam co oznacza test wizir. ..

Ostatnia edycja:
@roxie123 ja też sądzę że to spóźnienie przez stres a tak w ogóle to już za długo od owulacji jest i lepiej żeby pozytywny teścik był w następnym cyklu
Smakowicie brzmią te Wasze przepisy ja polecam keczup z cukinii zajadam się od lat

@roxie123 ja też sądzę że to spóźnienie przez stres a tak w ogóle to już za długo od owulacji jest i lepiej żeby pozytywny teścik był w następnym cyklu
Smakowicie brzmią te Wasze przepisy ja polecam keczup z cukinii zajadam się od lat
Poproszę o przepis na keczup, bo czaję się od rana na niego [emoji6] na grupie fb "Co dziś na obiad" ktoś wspomniał o nim i zaciekawił mnie temat [emoji4] zwłaszcza, że mam swoją cukinię z ogródka [emoji16]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Heh czarna uprzedziłaś mnie właśnie specjalnie się zalogowałam,żeby poprosić o przepis na ketchup z cukinii ;) @iveo poproszę na priv.

@Funia90 hmm z tego co mi się wydawało to pipkę ja mam juz od ponad 30 lat :oops:
:oops: Kocyk świetny , muszę sobie kogoś zorganizować na polowania po tesco :D

reklama
Ja tez poproszę przepis na priv! :* :)))

Dziewczyny, zmykam od Was na jakieś 1,5 tygodnia! Jadę nad morze żeglować na desce i jeździć rowerem! :)) Wszystkiego dobrego Wam życzę, trzymam kciuki za testujące, staraczki, etc! Wszystkim Wam życzę spokoju i luzuuu! Mamuśkom wytrwałości, itp. itd.
Dobrej energii moje kochane! :* i pogody!!!

SIEMAAAAAAAAAAAAAAAA! ;)

Do góry