reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 podzielam Twoja ulge z pogoda[emoji4]

@kas90 a czemu drugi raz?

@bea25ta teraz mi sie jeszcze wspomnialo ,ze w tesco sa wyprzedarze i w smyku[emoji4]
Ewentualnie pepco jest tanie ,body na przecenie po 4 zl,tylko nie wiem jak jakosc ,nie moge ocenic[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Popieram @bea25ta, w Pepco trzeba macać :p mają dobre rzeczy a trafią się i lipne, sztuczne.
Ja byłam w Lidlu o 11ej, kupiłam body, spodenki, skarpetki, bluzę z kapturem, sporo było pajacykow.
Taki mam mały pomysł dla tych co w brzuszkach mają "pituszki"....

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 podzielam Twoja ulge z pogoda[emoji4]

@kas90 a czemu drugi raz?

@bea25ta teraz mi sie jeszcze wspomnialo ,ze w tesco sa wyprzedarze i w smyku[emoji4]
Ewentualnie pepco jest tanie ,body na przecenie po 4 zl,tylko nie wiem jak jakosc ,nie moge ocenic[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jakość w Pepco ciuszków dziecięcych jest super:) Ja mogę spokojnie polecić.

@bea25ta i inne dziewczyny co beda mialy pipki lub na prezent komus[emoji4]u mnie w tesco w scc w katowicach od kilku miesiecy jest blad i kocyk azurowy zamiast 39,99 tak jak jest na plakietce wchodzi za 5 zeta.
Co prawda tylko rozowy i nie jest jakis ogromny ale do wozka czy wlasnie komus na prezent bo ladnie wyglada ,jak znalazl[emoji4]
Nie wiem jak w innnych tesco,czy tez maja ten blad.
Wrzucam niebieski,ale to ten sam tyle ,ze rozowy[emoji4]
1500622245-aaaaaa.jpeg

@kas90 ach to dlatego ,to jestes juz zahartowana[emoji4]najgorzej ,ze trzeba tam siedziec a nie mozna sie gdzies przejsc[emoji58]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino - Ty to w ogóle kochana nie włączaj tv, tylko odpoczywaj i relaksuj się! Szkoda Wam psuć nerwy z Maleństwem :*

@marzycielka81 mi tłumaczyli, że niby któryś jedzie na urlop lekarz teraz i ma zapieprz, a ja też w sob wyjeżdżam i ciężko było to zgrać... No cóż, noża na gardle nie mam...
Ale fakt - jak pytałam czy w nastepnym cyklu się uda popołudniu (po pracy) to mi powiedzieli, ze to roznie bywa ale zazwyczaj przedpołudniem te badanie.
A Ty miałas jechać na wizytę czy na co?

@tusia404 ściskam Cię kochana :(

@kas90 - ja w II ciąży też miałam w 6 tc krzywą cukrową i jak mi wyszedł wynik 92 przy normie do 94, to mówili, że wysoki, mimo, iż późniejsze były w miarę ok.
Ale powiedzieli, ze jestem lekko obciążona. Ja za to spotkania z tą glukozą do picia milo nie wspominam, niedobrze mi bylo po niej jak nigdy!!! :O:(

Heloł :D witam się :* dziękuję Wam za zainteresowanie , kochane jesteście :) ale Wam zapeniam rozrywkę w tym miesiącu :p na razie musze Was nadrobić bo naklikałyście tyle ,że jeju :D Dziękuje @Funia90 za funkcję sekretarza :D :* Co do wczoraj :
Ja jestem w pukcie wyjścia... jak na razie :D
Lekarz mnie nie zbadal...nie wziął kasy za wizytę , wypisał receptę .
Powiedział tak ... ze test mi może jeszcze nie pokazać :O
Jak nie dostanę @ to w poniedziałek badanie bety z krwi . Brzuch może boleć jak na @ ale nie koniecznie muszę ja dostać < ale ja wiem i tak że dostanę , bo ja jestem uparta i nie zdarzyły mi się jeszcze takie cuda > Nie badal mnie bo powiedział że może tylko zaszkodzić jak coś jest i się wstrzymamy z badaniem te kilka dni...ja mam teraz kuwa kuwa kuwa mam wyrzuty ze się bzykalam :p
Co do dupka to powiedział że taka dawka od 16dnia mi nic nie blokuje a przygotowuje do kolejnego cyklu on to tak mądrze po swojemu pogadal . Póki nie ma @ to on mi nic nie powie
emoji23.png
No i O stresu a ja mam to na porządku dziennym . Także hm nie ogarniam . I tak twierdzę że mnie zaleje ale przynajmniej mam receptę :)

@misis188 witaj :) ja nie pomogę , bo nie znam się na tych wszystkich szczepieniach itd. ale jest tu wiele dziewczyn po przejściach i z taaaaka wiedza ,że pomogą :) wszystkiego dobrego dla Ciebie . Enorton biorę od 16dc
@bertha no własnie za szybko wykorzystałam te dobre xD siostra mi zaraz przywiezie normalny ale nie sadze zeby coś wyszło
@Marthi tak jak kiedyś pisałam , najgorsze jest to czekanie ;/ wiecznie kolejki to coś innego i to tak . Czyli masz za miesiąc ?
@Destino politykom się nie przejmuj ...zawsze w Polsce było jak bądź ...chociaz moim zdaniem teraz i tak jest w miare ok niż za tego komora , bo było gorzej . Nie oglądać , nie słuchać zająć się przyjemnościami bo i tak na nic wpływu nie mamy :)
@Liluli ojojoj jakie słodkości Mamine :) :* ciocie też całują :*
@tusia404 bardzo mi przykro :< wiem co czujesz...chyba każda z nas wie... także 3maj się kochana :* moja ostatnia ciąża taka była :< pozytywny test , okres się spóźnił , ale beta nie urosła później mnie zalało jak @ tylko bolesna i było po wszystkim :< przytulam Cie :*
@dżoł jest bakteria i trzeba wyleczyć często wystarczy tylko antybiotyk ... u Ciebie pewnie podobnie bo to się przenosi także wyleczyć i działać i będzie dobrze :)
@burczuś dobrze że robicie badania , zawsze to krok do przodu :) 3 mam kciuki żeby było ok
@bea25ta hej :* kurde no ...poszłam i przyszłam z tym samym ... czekać ...a ja tak nie lubie czekać...chyba ktoś na górze sobie ze mnie żarty robi :) To teraz już mozesz kupowac sukieneczki :)

No ja musiałam odespać troche bo wróciliśmy koło 22 a jeszcze nowenne mówiłam i klapłam :D
@ jak nie było tak nie ma :p
Ale ja się i tak na nic nie nastawiam , tak się czuję ,że ona się po prostu spóźnia i tyle :) a ja mam zawsze rację co do siebie :D

Załączniki

• upload_2017-7-21_9-43-27.png
    upload_2017-7-21_9-43-27.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 69
@roxie123 - ja generalnie nie mam musu, nie muszę robić tego badania. Ginka powiedziała, że dla własnego świętego spokoju mogę to badanie zrobić, ale ona nienalega, bo wg. niej wszystko jest w porządku. Mi do starań się jeszcze nie śpieszy tak mocno więc mam czas, żeby się zastanowić w którym kierunku iść - czy zrobic to badanie czy nie. ;) Trochę sie go boje i pewnie to mnie powstrzymuje, ale zobaczę przy następnym cyklu :) Na razie mnie to jakoś super mocno nie martwi, bardziej zirytowało mnie to, że myślałam, że jak to prywatna klinika to idzie to szybciutko i jest do tego dedykowany zespół, a to jednak odbywa się inaczej :)
PS. Cierpliwości życzę w tym teraz ciężkim okresie :)

@Marthi zrób kochana , ja się tak bałam histeroskopii a teraz jestem spokojna ,ż e tam jest wszystko na swoim miejscu itd :) zawsze to badanie to krok do przodu i spokój dla Ciebie :)
Nooo cierpliwość mi się przyda a u mnie to graniczy z niemożliwym :p

@Destino - Ty to w ogóle kochana nie włączaj tv, tylko odpoczywaj i relaksuj się! Szkoda Wam psuć nerwy z Maleństwem :*

@marzycielka81 mi tłumaczyli, że niby któryś jedzie na urlop lekarz teraz i ma zapieprz, a ja też w sob wyjeżdżam i ciężko było to zgrać... No cóż, noża na gardle nie mam...
Ale fakt - jak pytałam czy w nastepnym cyklu się uda popołudniu (po pracy) to mi powiedzieli, ze to roznie bywa ale zazwyczaj przedpołudniem te badanie.
A Ty miałas jechać na wizytę czy na co?

@tusia404 ściskam Cię kochana :(

@kas90 - ja w II ciąży też miałam w 6 tc krzywą cukrową i jak mi wyszedł wynik 92 przy normie do 94, to mówili, że wysoki, mimo, iż późniejsze były w miarę ok.
Ale powiedzieli, ze jestem lekko obciążona. Ja za to spotkania z tą glukozą do picia milo nie wspominam, niedobrze mi bylo po niej jak nigdy!!! :O:(

Zobaczymy kochana. Ja w 10 tc miałam 77, a to ponoć też wzrasta w kolejnych tygodniach, gdy dziecko rośnie i zmienia się metabolizm. W razie czego przed wynikami najadłam się teraz brzoskwiń, winogron i moreli :p

@roxie123, jeśli Cię to pocieszy to Ci powiem, że ja tak samo jak ty jestem taka niecierpliwa, tego się nie da opisać, ani zapanować nad tym (jedynie sie oszukiwać :D) w czasie diagnozy i starań szalałam jak głupia. Ale za to w każdej ciąży jestem oazą cierpliwości, nie wiem co tak na mnie działa :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry