reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 podzielam Twoja ulge z pogoda[emoji4]

@kas90 a czemu drugi raz?

@bea25ta teraz mi sie jeszcze wspomnialo ,ze w tesco sa wyprzedarze i w smyku[emoji4]
Ewentualnie pepco jest tanie ,body na przecenie po 4 zl,tylko nie wiem jak jakosc ,nie moge ocenic[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Popieram @bea25ta, w Pepco trzeba macać :p mają dobre rzeczy a trafią się i lipne, sztuczne.
Ja byłam w Lidlu o 11ej, kupiłam body, spodenki, skarpetki, bluzę z kapturem, sporo było pajacykow.
Taki mam mały pomysł dla tych co w brzuszkach mają "pituszki"....

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 podzielam Twoja ulge z pogoda[emoji4]

@kas90 a czemu drugi raz?

@bea25ta teraz mi sie jeszcze wspomnialo ,ze w tesco sa wyprzedarze i w smyku[emoji4]
Ewentualnie pepco jest tanie ,body na przecenie po 4 zl,tylko nie wiem jak jakosc ,nie moge ocenic[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jakość w Pepco ciuszków dziecięcych jest super:) Ja mogę spokojnie polecić.

@bea25ta i inne dziewczyny co beda mialy pipki lub na prezent komus[emoji4]u mnie w tesco w scc w katowicach od kilku miesiecy jest blad i kocyk azurowy zamiast 39,99 tak jak jest na plakietce wchodzi za 5 zeta.
Co prawda tylko rozowy i nie jest jakis ogromny ale do wozka czy wlasnie komus na prezent bo ladnie wyglada ,jak znalazl[emoji4]
Nie wiem jak w innnych tesco,czy tez maja ten blad.
Wrzucam niebieski,ale to ten sam tyle ,ze rozowy[emoji4]
1500622245-aaaaaa.jpeg

@kas90 ach to dlatego ,to jestes juz zahartowana[emoji4]najgorzej ,ze trzeba tam siedziec a nie mozna sie gdzies przejsc[emoji58]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino - Ty to w ogóle kochana nie włączaj tv, tylko odpoczywaj i relaksuj się! Szkoda Wam psuć nerwy z Maleństwem :*

@marzycielka81 mi tłumaczyli, że niby któryś jedzie na urlop lekarz teraz i ma zapieprz, a ja też w sob wyjeżdżam i ciężko było to zgrać... No cóż, noża na gardle nie mam...
Ale fakt - jak pytałam czy w nastepnym cyklu się uda popołudniu (po pracy) to mi powiedzieli, ze to roznie bywa ale zazwyczaj przedpołudniem te badanie.
A Ty miałas jechać na wizytę czy na co?

@tusia404 ściskam Cię kochana :(

@kas90 - ja w II ciąży też miałam w 6 tc krzywą cukrową i jak mi wyszedł wynik 92 przy normie do 94, to mówili, że wysoki, mimo, iż późniejsze były w miarę ok.
Ale powiedzieli, ze jestem lekko obciążona. Ja za to spotkania z tą glukozą do picia milo nie wspominam, niedobrze mi bylo po niej jak nigdy!!! :O:(

Heloł :D witam się :* dziękuję Wam za zainteresowanie , kochane jesteście :) ale Wam zapeniam rozrywkę w tym miesiącu :p na razie musze Was nadrobić bo naklikałyście tyle ,że jeju :D Dziękuje @Funia90 za funkcję sekretarza :D :* Co do wczoraj :
Ja jestem w pukcie wyjścia... jak na razie :D
Lekarz mnie nie zbadal...nie wziął kasy za wizytę , wypisał receptę .
Powiedział tak ... ze test mi może jeszcze nie pokazać :O
Jak nie dostanę @ to w poniedziałek badanie bety z krwi . Brzuch może boleć jak na @ ale nie koniecznie muszę ja dostać < ale ja wiem i tak że dostanę , bo ja jestem uparta i nie zdarzyły mi się jeszcze takie cuda > Nie badal mnie bo powiedział że może tylko zaszkodzić jak coś jest i się wstrzymamy z badaniem te kilka dni...ja mam teraz kuwa kuwa kuwa mam wyrzuty ze się bzykalam :p
Co do dupka to powiedział że taka dawka od 16dnia mi nic nie blokuje a przygotowuje do kolejnego cyklu on to tak mądrze po swojemu pogadal . Póki nie ma @ to on mi nic nie powie
emoji23.png
No i O stresu a ja mam to na porządku dziennym . Także hm nie ogarniam . I tak twierdzę że mnie zaleje ale przynajmniej mam receptę :)

@misis188 witaj :) ja nie pomogę , bo nie znam się na tych wszystkich szczepieniach itd. ale jest tu wiele dziewczyn po przejściach i z taaaaka wiedza ,że pomogą :) wszystkiego dobrego dla Ciebie . Enorton biorę od 16dc
@bertha no własnie za szybko wykorzystałam te dobre xD siostra mi zaraz przywiezie normalny ale nie sadze zeby coś wyszło
@Marthi tak jak kiedyś pisałam , najgorsze jest to czekanie ;/ wiecznie kolejki to coś innego i to tak . Czyli masz za miesiąc ?
@Destino politykom się nie przejmuj ...zawsze w Polsce było jak bądź ...chociaz moim zdaniem teraz i tak jest w miare ok niż za tego komora , bo było gorzej . Nie oglądać , nie słuchać zająć się przyjemnościami bo i tak na nic wpływu nie mamy :)
@Liluli ojojoj jakie słodkości Mamine :) :* ciocie też całują :*
@tusia404 bardzo mi przykro :< wiem co czujesz...chyba każda z nas wie... także 3maj się kochana :* moja ostatnia ciąża taka była :< pozytywny test , okres się spóźnił , ale beta nie urosła później mnie zalało jak @ tylko bolesna i było po wszystkim :< przytulam Cie :*
@dżoł jest bakteria i trzeba wyleczyć często wystarczy tylko antybiotyk ... u Ciebie pewnie podobnie bo to się przenosi także wyleczyć i działać i będzie dobrze :)
@burczuś dobrze że robicie badania , zawsze to krok do przodu :) 3 mam kciuki żeby było ok
@bea25ta hej :* kurde no ...poszłam i przyszłam z tym samym ... czekać ...a ja tak nie lubie czekać...chyba ktoś na górze sobie ze mnie żarty robi :) To teraz już mozesz kupowac sukieneczki :)

No ja musiałam odespać troche bo wróciliśmy koło 22 a jeszcze nowenne mówiłam i klapłam :D
@ jak nie było tak nie ma :p
Ale ja się i tak na nic nie nastawiam , tak się czuję ,że ona się po prostu spóźnia i tyle :) a ja mam zawsze rację co do siebie :D

Załączniki

• upload_2017-7-21_9-43-27.png
    upload_2017-7-21_9-43-27.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 66
@roxie123 - ja generalnie nie mam musu, nie muszę robić tego badania. Ginka powiedziała, że dla własnego świętego spokoju mogę to badanie zrobić, ale ona nienalega, bo wg. niej wszystko jest w porządku. Mi do starań się jeszcze nie śpieszy tak mocno więc mam czas, żeby się zastanowić w którym kierunku iść - czy zrobic to badanie czy nie. ;) Trochę sie go boje i pewnie to mnie powstrzymuje, ale zobaczę przy następnym cyklu :) Na razie mnie to jakoś super mocno nie martwi, bardziej zirytowało mnie to, że myślałam, że jak to prywatna klinika to idzie to szybciutko i jest do tego dedykowany zespół, a to jednak odbywa się inaczej :)
PS. Cierpliwości życzę w tym teraz ciężkim okresie :)

@Marthi zrób kochana , ja się tak bałam histeroskopii a teraz jestem spokojna ,ż e tam jest wszystko na swoim miejscu itd :) zawsze to badanie to krok do przodu i spokój dla Ciebie :)
Nooo cierpliwość mi się przyda a u mnie to graniczy z niemożliwym :p

@Destino - Ty to w ogóle kochana nie włączaj tv, tylko odpoczywaj i relaksuj się! Szkoda Wam psuć nerwy z Maleństwem :*

@marzycielka81 mi tłumaczyli, że niby któryś jedzie na urlop lekarz teraz i ma zapieprz, a ja też w sob wyjeżdżam i ciężko było to zgrać... No cóż, noża na gardle nie mam...
Ale fakt - jak pytałam czy w nastepnym cyklu się uda popołudniu (po pracy) to mi powiedzieli, ze to roznie bywa ale zazwyczaj przedpołudniem te badanie.
A Ty miałas jechać na wizytę czy na co?

@tusia404 ściskam Cię kochana :(

@kas90 - ja w II ciąży też miałam w 6 tc krzywą cukrową i jak mi wyszedł wynik 92 przy normie do 94, to mówili, że wysoki, mimo, iż późniejsze były w miarę ok.
Ale powiedzieli, ze jestem lekko obciążona. Ja za to spotkania z tą glukozą do picia milo nie wspominam, niedobrze mi bylo po niej jak nigdy!!! :O:(

Zobaczymy kochana. Ja w 10 tc miałam 77, a to ponoć też wzrasta w kolejnych tygodniach, gdy dziecko rośnie i zmienia się metabolizm. W razie czego przed wynikami najadłam się teraz brzoskwiń, winogron i moreli :p

@roxie123, jeśli Cię to pocieszy to Ci powiem, że ja tak samo jak ty jestem taka niecierpliwa, tego się nie da opisać, ani zapanować nad tym (jedynie sie oszukiwać :D) w czasie diagnozy i starań szalałam jak głupia. Ale za to w każdej ciąży jestem oazą cierpliwości, nie wiem co tak na mnie działa :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry