Heloł
witam się :* dziękuję Wam za zainteresowanie , kochane jesteście
ale Wam zapeniam rozrywkę w tym miesiącu
na razie musze Was nadrobić bo naklikałyście tyle ,że jeju
Dziękuje
@Funia90 za funkcję sekretarza
:* Co do wczoraj :
Ja jestem w pukcie wyjścia... jak na razie
Lekarz mnie nie zbadal...nie wziął kasy za wizytę , wypisał receptę .
Powiedział tak ... ze test mi może jeszcze nie pokazać :O
Jak nie dostanę @ to w poniedziałek badanie bety z krwi . Brzuch może boleć jak na @ ale nie koniecznie muszę ja dostać < ale ja wiem i tak że dostanę , bo ja jestem uparta i nie zdarzyły mi się jeszcze takie cuda > Nie badal mnie bo powiedział że może tylko zaszkodzić jak coś jest i się wstrzymamy z badaniem te kilka dni...ja mam teraz kuwa kuwa kuwa mam wyrzuty ze się bzykalam
Co do dupka to powiedział że taka dawka od 16dnia mi nic nie blokuje a przygotowuje do kolejnego cyklu on to tak mądrze po swojemu pogadal . Póki nie ma @ to on mi nic nie powie
No i O stresu a ja mam to na porządku dziennym . Także hm nie ogarniam . I tak twierdzę że mnie zaleje ale przynajmniej mam receptę
@misis188 witaj
ja nie pomogę , bo nie znam się na tych wszystkich szczepieniach itd. ale jest tu wiele dziewczyn po przejściach i z taaaaka wiedza ,że pomogą
wszystkiego dobrego dla Ciebie . Enorton biorę od 16dc
@bertha no własnie za szybko wykorzystałam te dobre xD siostra mi zaraz przywiezie normalny ale nie sadze zeby coś wyszło
@Marthi tak jak kiedyś pisałam , najgorsze jest to czekanie ;/ wiecznie kolejki to coś innego i to tak . Czyli masz za miesiąc ?
@Destino politykom się nie przejmuj ...zawsze w Polsce było jak bądź ...chociaz moim zdaniem teraz i tak jest w miare ok niż za tego komora , bo było gorzej . Nie oglądać , nie słuchać zająć się przyjemnościami bo i tak na nic wpływu nie mamy
@Liluli ojojoj jakie słodkości Mamine
:* ciocie też całują :*
@tusia404 bardzo mi przykro :< wiem co czujesz...chyba każda z nas wie... także 3maj się kochana :* moja ostatnia ciąża taka była :< pozytywny test , okres się spóźnił , ale beta nie urosła później mnie zalało jak @ tylko bolesna i było po wszystkim :< przytulam Cie :*
@dżoł jest bakteria i trzeba wyleczyć często wystarczy tylko antybiotyk ... u Ciebie pewnie podobnie bo to się przenosi także wyleczyć i działać i będzie dobrze
@burczuś dobrze że robicie badania , zawsze to krok do przodu
3 mam kciuki żeby było ok
@bea25ta hej :* kurde no ...poszłam i przyszłam z tym samym ... czekać ...a ja tak nie lubie czekać...chyba ktoś na górze sobie ze mnie żarty robi
To teraz już mozesz kupowac sukieneczki
No ja musiałam odespać troche bo wróciliśmy koło 22 a jeszcze nowenne mówiłam i klapłam
@ jak nie było tak nie ma
Ale ja się i tak na nic nie nastawiam , tak się czuję ,że ona się po prostu spóźnia i tyle
a ja mam zawsze rację co do siebie