reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@misis188 tusia dopiero co zrobila test.
Ja mysle ,ze poprostu nadejdzie "spozniona" malpa.[emoji17]ale na szczescie oby obylo sie bez zabiegow itp

@kas90 leee gluzkoza i jak ,dajesz rade?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kas90 ja chce robić chutney dziś bo pada tzn sipi i nie jest tak gorąco normalnie ulga super dasz przepis ??zrobie ze 3-słoiczki chutney i 3 wiśniowego dżemu. Kasiu u mnie norma do 95 więc chyba dobrze

@bea25ta dziękuję za info dziś pojadę zobaczyć co tam zostało może coś kupię. Ja wczoraj kupiłam piekne body w paski i czapeczke w paski dla koleżanki córki i pampersy także mam przyjemność kupowania haha. Gratki cipeczki !!!!Cipeczki górą ostatnio :p:D

@kas90 wierz mi kochana jak wpadniesz do sklepu z ubraniami to nie będziesz potrafiła się powstrzymać :) i dobrze że masz też ubranka od siostry ale wiesz od nadmiaru jeszcze nikt nie zwariował a teraz są takie piękne ubranka dla dzieci :D

@Porzeczka1234 podzielam Twoja ulge z pogoda[emoji4]

@kas90 a czemu drugi raz?

@bea25ta teraz mi sie jeszcze wspomnialo ,ze w tesco sa wyprzedarze i w smyku[emoji4]
Ewentualnie pepco jest tanie ,body na przecenie po 4 zl,tylko nie wiem jak jakosc ,nie moge ocenic[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak to @Funia90 napisała?? Pipka śpi!!! @roxie123 wstawaj leniu na bete leć dziś a nie trefne testy a grosze robisz. Okres mialaś mieć 2 dni temu więc...

Funia znam pepco i jakość jak się trafi to jest ok , w smyku pierwsze śpiochy kupiłam a do tesco zawsze nie po drodze. wiem od grudniówek że były wyprzedaze świąteczne w koszach po 4zł tzn body czy śpioszki świąteczne ale musze co najwyżej poprosić @nafoczka o rzycenie tam łokiem bo ona podobno tam bywa ;p

Pierwszy raz robilam w 10 tc, bo glukoza na czczo wyszla mi na granicy. Ale krzywa idealnie naszczescie.

@Porzeczka1234, ja nie robilam do sloików, ale pewnie się nada. Wydrylowalam wisnie, 2/3 zmiksowałam, dolozylam te w calosci, zagotowałam. Pod koniec, gdu odparowalo z nadmiaru plynu dałam gałazki mięty, ocet balsamiczny i miod, szczyptę pieprzu. Poczekalam az się zagęści i juz. Tylko ja to potem jeszcze łaczyłam z sokami z mięsa w winnej marynacie.

Pogoda dziś jak miód! Po wczorajszych upałach mialam kurcz lydki, budze meza, mówię rozmasuj (bo z brzuchem nie moglam się podniesc:D). A on zaspany zamiast rozmasowac, to mi nogę prostuje i złapalo mnie jeszcze bardziej! Myslalam, ze go zabije:p Na dodatek siku mi się wtedy zachcialo a wiedzialam, ze muszę dotrwać do rana bo oddawalam do labo :p
Także dzisiaj to ja zajęłam lewą nogę.

Ostatnia edycja:
Pierwszy raz robilam w 10 tc, bo glukoza na czczo wyszla mi na granicy. Ale krzywa idealnie naszczescie.

@Porzeczka1234, ja nie robilam do sloików, ale pewnie się nada. Wydrylowalam wisnie, 2/3 zmiksowałam, dolozylam te w calosci, zagotowałam. Pod koniec, gdu odparowalo z nadmiaru plynu dałam gałazki mięty, ocet balsamiczny i miod, szczyptę pieprzu. Poczekalam az się zagęści i juz. Tylko ja to potem jeszcze łaczyłam z sokami z mięsa w winnej marynacie.

Brzmi pysznie!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jezu jak ja czytam co Wy gotującej to nie ogarniam .... :) ja dziaiaj leżę i odpoczywam i nie wiem co ze sobą zrobić... nigdy od rana nie miałam tyle czasu tylko dla siebie o_O

Do góry