reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@misis188 tusia dopiero co zrobila test.
Ja mysle ,ze poprostu nadejdzie "spozniona" malpa.[emoji17]ale na szczescie oby obylo sie bez zabiegow itp

@kas90 leee gluzkoza i jak ,dajesz rade?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kas90 ja chce robić chutney dziś bo pada tzn sipi i nie jest tak gorąco normalnie ulga super dasz przepis ??zrobie ze 3-słoiczki chutney i 3 wiśniowego dżemu. Kasiu u mnie norma do 95 więc chyba dobrze

@bea25ta dziękuję za info dziś pojadę zobaczyć co tam zostało może coś kupię. Ja wczoraj kupiłam piekne body w paski i czapeczke w paski dla koleżanki córki i pampersy także mam przyjemność kupowania haha. Gratki cipeczki !!!!Cipeczki górą ostatnio :p:D

@kas90 wierz mi kochana jak wpadniesz do sklepu z ubraniami to nie będziesz potrafiła się powstrzymać :) i dobrze że masz też ubranka od siostry ale wiesz od nadmiaru jeszcze nikt nie zwariował a teraz są takie piękne ubranka dla dzieci :D

@Porzeczka1234 podzielam Twoja ulge z pogoda[emoji4]

@kas90 a czemu drugi raz?

@bea25ta teraz mi sie jeszcze wspomnialo ,ze w tesco sa wyprzedarze i w smyku[emoji4]
Ewentualnie pepco jest tanie ,body na przecenie po 4 zl,tylko nie wiem jak jakosc ,nie moge ocenic[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak to @Funia90 napisała?? Pipka śpi!!! @roxie123 wstawaj leniu na bete leć dziś a nie trefne testy a grosze robisz. Okres mialaś mieć 2 dni temu więc...

Funia znam pepco i jakość jak się trafi to jest ok , w smyku pierwsze śpiochy kupiłam a do tesco zawsze nie po drodze. wiem od grudniówek że były wyprzedaze świąteczne w koszach po 4zł tzn body czy śpioszki świąteczne ale musze co najwyżej poprosić @nafoczka o rzycenie tam łokiem bo ona podobno tam bywa ;p

Pierwszy raz robilam w 10 tc, bo glukoza na czczo wyszla mi na granicy. Ale krzywa idealnie naszczescie.

@Porzeczka1234, ja nie robilam do sloików, ale pewnie się nada. Wydrylowalam wisnie, 2/3 zmiksowałam, dolozylam te w calosci, zagotowałam. Pod koniec, gdu odparowalo z nadmiaru plynu dałam gałazki mięty, ocet balsamiczny i miod, szczyptę pieprzu. Poczekalam az się zagęści i juz. Tylko ja to potem jeszcze łaczyłam z sokami z mięsa w winnej marynacie.

Pogoda dziś jak miód! Po wczorajszych upałach mialam kurcz lydki, budze meza, mówię rozmasuj (bo z brzuchem nie moglam się podniesc:D). A on zaspany zamiast rozmasowac, to mi nogę prostuje i złapalo mnie jeszcze bardziej! Myslalam, ze go zabije:p Na dodatek siku mi się wtedy zachcialo a wiedzialam, ze muszę dotrwać do rana bo oddawalam do labo :p
Także dzisiaj to ja zajęłam lewą nogę.

Ostatnia edycja:
Pierwszy raz robilam w 10 tc, bo glukoza na czczo wyszla mi na granicy. Ale krzywa idealnie naszczescie.

@Porzeczka1234, ja nie robilam do sloików, ale pewnie się nada. Wydrylowalam wisnie, 2/3 zmiksowałam, dolozylam te w calosci, zagotowałam. Pod koniec, gdu odparowalo z nadmiaru plynu dałam gałazki mięty, ocet balsamiczny i miod, szczyptę pieprzu. Poczekalam az się zagęści i juz. Tylko ja to potem jeszcze łaczyłam z sokami z mięsa w winnej marynacie.

Brzmi pysznie!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jezu jak ja czytam co Wy gotującej to nie ogarniam .... :) ja dziaiaj leżę i odpoczywam i nie wiem co ze sobą zrobić... nigdy od rana nie miałam tyle czasu tylko dla siebie o_O

Do góry