reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ten co dziś dodałam :)
Hej dziewczyny wynik jest niższy niż w poniedziałek nie wiem co się dzieje :sad: okresu nie ma. Boże co się dzieje czy ja nigdy nie będę mama :( a 24 mam ginekologa
Tusia bardzo mi przykro. Tule cie mocno ale widzisz @dżoł tez tak miala ostatnio
Tak Kochana napewno,ale faktem jest ze my nie mamy zadnego wplywu na to co poczynia nasz rzad.

Co do rządu i TV to ja akurat nie mam wcale czasu i jest to w moich priorytetami na samym końcu. Wole się wyspać bo nigdy nie wiadomo co przyniesie noc ;)
(Jak dzis)
Szczerze to obecnie nie biorę nic. Acard jedynie. Jutro jadę na wizytę odebrac wyniki wymazów.nie pytajcie na co. Jutro napiszę. Za tydzień hsg,chyba ze wtorkowe badanie nasienia wyjdzie źle. To hsg nie będzie potrzebne. Tyle u mnie.
Dziękuję że myślisz o mnie;*
Oby wszystko poszło dobrze :*

reklama
Dziewczyny nieustajace kciuki za zabiegi, kurde jak ma wyjsc ze tu jakas przeszkoda to niech wyjdzie przynajmniej to nie walka z wiatrakami.

@roxie123 jak po wizycie?? Chyba nie napisalas doznalas szoku czy niposzlas bo @byla pierwsza??

@anetkruczek czuje ze bedziesz kolejna sukcesowa pacjentka dr P. Jak bedziesz w nadstepnym roku wiozla mu torcik z podziekowaniem to pojade z Toba i mu sie w tort wgryze hehe.

Iveo ty masz koec to 3-4D usg?? Dziwne ze 2osoby sa potrzebne. Kurde to Przybycien robi hsg w gabinecie sam z kontrastem i usg a tu ...hmm zastanawiajace.

Porzeczka wczoraj humor lepszy choc po nieudanych zakupach w lidlu powinien mi sie popsuc! Pipulka potwierdzona wiec mialam sie udac na zakup bodziakow, polspiochow i pajacykow ale moj marudny 5latek juz teraz na basen chcial . Uznalam ze zakupy nie zajac nie uciekna. Mylilam sie. O 14 byly tylko 3komplety pajacy w rozmiarze 92 nosz kurde!!! Tegoie nie spodziewalam, ale co tam mam czas , gorzej z silami i checia.

Dziewczyny cała noc nie mogłam spać. Myślicie że jak beta spadła to organizm sam odrzuci. W poniedziałek mam ginekologa dopiero.

@tusia404 powinnaś dostać spóźniony okres z zabiegami i ingerencja we własny organizm nie ma się co spieszyć
Bardzo Ci współczuję ale tym że lekarz w pn nie musisz się denerwować bo to nic nie zmieni

Czarna mala: ja babce w labo powiedzialam ze chce zbadac nasienie na grzyby i drozdze bo u mnie wyszlo. I ona powiedziala ze tam bedzie pakiet, tzn tlenowe, beztlenowe itd.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bea25ta prawda jest taka że w ogóle nie trafiłam bym do doktora gdyby nie to forum :) więc mogą tory być nawet dwa i nie będziesz się musiała wgryzac w tort doktorka :)
Kochana znajdziesz czas na kupowanie ubranek dla dziewczyny to czysta przyjemność jest :) a hm ma teraz fajne promocja sprawdź sobie ich stronę internetową :)

@tusia404 możesz iść na ip... bo organizm sam może i sobie poradzi ale będziesz myśleć o tym cały weekend :( bardzo bardzo mi przykro :(

@bea25ta tez bylam w lidlu ok 10 i nic nie zostalo,takze aby kupic musialabys byc pierwsza odrazu po otwarciu:/
Chcialam kupic jakis poerwszy drobiazg ale nici.

@burczus sprzedam info od roxie[emoji4]byla na wizycie,gin jej nie badal ,zeby w razie czego nie zaszkodzic fasolce.
Powiedzial ,ze ma czekac do pon ,jak nie dostanie @ to isc na bete[emoji4]
A pipka roxie na pewno spi[emoji4]ja weszlam bo sama sie niecierpliwie cZy ma ta kreske[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pisać dziewczyny, bo siedzę 2 godziny na krzywej cukrowej :p
Glukoza na czczo była 92 (pielęgniarka mówila ze to ok, ale nie wiem czy nie za duzo), mam nadzieję, że całość wyjdzie dobrze, bo teraz tyle owoców szkoda by było nie jeść <3

Kto chciał robić chutney wiśniowe? Polecam z dodatkiem mięty, robiłam ostatnio do polędwiczek. Ja w tym tyg kiszę ogóry.

@bea25ta, ja też jeszcze nie kupiłam małej ani jednej rzeczy! We wtorek wizyta, chcę potwierdzić pipulkę i zaczynę pomału wyprawkę. Musimy kupic wozek, łozeczko itd. Z ciuchow to i tak nic nie kupuję, bo siostra mi da wszystko po swojej córeczce (tez miała ją na jesień 5 lat temu) :)

reklama
Dziewczyny cała noc nie mogłam spać. Myślicie że jak beta spadła to organizm sam odrzuci. W poniedziałek mam ginekologa dopiero.
A ktory to jest tydzien ciąży? Ja jak stracilam ciążę w 6 tygodniu, po zakonczonym ktwawieniu musialan powtorzyc bete i zajechac na kontrolne usg czy sie wszystko wyczyscilo

Do góry