reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marthi ja tez jej unikam, ale jakos wczoraj nie umialam spac. Dzis usiluje sie wyciszyc. Jutro pojedziemy na dzialke i bedziemy odpoczywac. Na lonie natury odprezenie samo przychodzi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@misis188 ja brałam encorton od pozytywnego testu i szczepienia miałam i intralipid nie wykluczony również czy się uda zobaczymy za ponad 3 miesiące. Kochana u kogo się leczysz?

@Destino moja maleńka w brzuszku córeczka była wczoraj z mamą na manifestacji i kopała bo było dość głośno. Też się bardzo martwię tym wszystkim

@magda1208 9 dzień to dobry czas ja zawsze owu miałam ok 12/13 dnia po clo ja miałam dobre endomedrium także to zależności od organizmu powiedz zeby ci zmierzyła. Kochana trzymam bardzo mocno kciuki

@misis188 ja brałam encorton od pozytywnego testu i szczepienia miałam i intralipid nie wykluczony również czy się uda zobaczymy za ponad 3 miesiące. Kochana u kogo się leczysz?

Dr Sydor mnie pierwsze konsultował, a szczepiłam się u dr Sachy w Krakowie i on też zlecił mi mase innych badań. Dr Sydor nic nie wspominał o zakazie encortonu dlatego wysłałam dziś do niega maila i zobaczę co odpisze. Sacha też mówił abym nie brała wlewu z intralipidu a dr Sydor zalecał i to i to. i być tu kuźwa mądry

Dziewczyny jadę do lekarza ...godzina drogi upał straszny ! po drodze jeszcze wstąpimy do agata meble zobaczyć co tam mają :)
... boli mnie brzuch :< więc pewnie po drodze będzie puk puk ... chciałam skorzystać z wizyty a raczej nie dotrwam ...

@anetkruczek bardzo sie ciesze,wiedzialam,ze musi byc dobrze[emoji4]

@Porzeczka1234 hmm jakos znosze,w mieszkaniu nie jest najgorzej,w pracy tez mam wiatrak,tazke jakos,ale ja jeszcze nie mam duzego brzuszka ,moze dlatego mi latweiej[emoji4]a Wy jak tam?rozplywacie sie?

@tusia404 czekamy razem z Toba,bedzie dobrze i niedlugo bedziesz miala taka dzidzie jak w profilowym[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@misis188 warto zaufac Sydorowi bo ma wieloletnia praktyke w zaplodnieniu in vitro. On wspolpracuje z klinika w Katowicach i to co mowi jest poparte doswiadczeniem osob, ktorym pomogl miec malenkie szcescie. Bylam u Sydora na konsultacji i to rzeczowy gosc, a ze zaczynalismy procedure in vitro to serio dobrze gadal, tylko nam udalo sie wbrew lekarzom naturalnie poczac.

@misis188 leczysz się w gyncentrum? Ja miałam iść do Sydora i szczepienia u Sachy ale jak czytałam on nie był chętny na encorton a ja bez niego się bałam podejść do starań i zachodzenia w ciążę i pojechałam do Łodzi do Malinowskiego. Nie wiem co Ci doradzić ja bym chyba spróbowała wszystkiego i posluchała Sydora.

@Funia90 Ty jeszcze do pracy chodzisz oj kochana ja bym nie dała rady ciężko bo gorąco jednak bardzo ale jakoś się toczymy po tym dworze liczę ze temp spadnie haha. My z mężem jak Grecy po nocy łazimy po knajpkach wszyscy przy piwie a ja z brzuchem latam

reklama
@misis188 warto zaufac Sydorowi bo ma wieloletnia praktyke w zaplodnieniu in vitro. On wspolpracuje z klinika w Katowicach i to co mowi jest poparte doswiadczeniem osob, ktorym pomogl miec malenkie szcescie. Bylam u Sydora na konsultacji i to rzeczowy gosc, a ze zaczynalismy procedure in vitro to serio dobrze gadal, tylko nam udalo sie wbrew lekarzom naturalnie poczac.

Zobaczymy co mi odpisze odnośnie encortonu. Co chwilę włączam laptopa i sprawdzam czy jest jakas odpowiedź bo kiedyś mi bardzo szybko odpisywał. Może pojechał na wczasy akurat w tedy kiedy potrzebuję jego pomocy.

Do góry