reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 nie pracowalam 6 tygodni ale teraz wrocilam[emoji4]na szczescie tylko 3-4 godziny dziennie no ale doliczajac obowiazki domowe to jest to meczace[emoji4]
Moze przynajmniej nie bede tyle jadla[emoji23]
Wieczorami jest super ,wiec dobrze ,ze korzystacie[emoji4]z tego co widzialam to jutro ma byc teoszke chlodniej,weekend goracy a od poniedzialku znow lepiej[emoji4]takze zleci[emoji6]

Ja tez bylam wpisana na liste rezerwowa do Sydora ale w koncu zaszlam i juz nie poszlam do niego[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@misis188 leczysz się w gyncentrum? Ja miałam iść do Sydora i szczepienia u Sachy ale jak czytałam on nie był chętny na encorton a ja bez niego się bałam podejść do starań i zachodzenia w ciążę i pojechałam do Łodzi do Malinowskiego. Nie wiem co Ci doradzić ja bym chyba spróbowała wszystkiego i posluchała Sydora.

@Funia90 Ty jeszcze do pracy chodzisz oj kochana ja bym nie dała rady ciężko bo gorąco jednak bardzo ale jakoś się toczymy po tym dworze liczę ze temp spadnie haha. My z mężem jak Grecy po nocy łazimy po knajpkach wszyscy przy piwie a ja z brzuchem latam
Tak w Gyncentrum. Byłam na 2 wizytach u Sydora, na 2 u Sachy i szczepiłam się w Krakowie bo bliżej ale on mi leków nie rozpisuje tylko ginekolog i muszę z nim o tym porozmawiać, albo inaczej, przedstawić swoją propozycję ale to dopiero po kontroli allo mlr

@misis188 ja chodzę tam do dr Gajewskiej co prawda ta ciąża naturalna ale wcześniejsze 2 stracone z inseminacji były. Pani dr krótko tam pracuje ale wcześniej do niej chodziłam z prywatnej opieki z pracy jest spoko muszę mieć tu lekarza i leki mi wypisuje bez problemu nie muszę się prosić jeśli bym robiła in vitro to bym wybrała Mercika albo Czerwińska wydaje mi się ze najwieksze doświadczenie i kompetencja

@misis188 ja chodzę tam do dr Gajewskiej co prawda ta ciąża naturalna ale wcześniejsze 2 stracone z inseminacji były. Pani dr krótko tam pracuje ale wcześniej do niej chodziłam z prywatnej opieki z pracy jest spoko muszę mieć tu lekarza i leki mi wypisuje bez problemu nie muszę się prosić jeśli bym robiła in vitro to bym wybrała Mercika albo Czerwińska wydaje mi się ze najwieksze doświadczenie i kompetencja
Ja też się u niej leczyłam, jej mąż robił mi operację. Ja leczę się u Grettki i chyba przy nim zostanę bo on moim zdaniem jest jednym z lepszych w tych sprawach ale jest specyficzny. No zobaczymy.

@Destino - na to co się dzieje obecnie w Polsce nie da się patrzeć...
Ja już nie włączam nawet telewizji.
Marthi ja tez jej unikam, ale jakos wczoraj nie umialam spac. Dzis usiluje sie wyciszyc. Jutro pojedziemy na dzialke i bedziemy odpoczywac. Na lonie natury odprezenie samo przychodzi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O właśnie, a ja chcąc nie chcąc nie mam na TV czasu. Jedynie czasem w niedziele przed obiadem :) zero TV zero stresu :p

@Porzeczka1234 do pracy wracam od sierpnia. Obecnie się relaksuje każda chwila i praca na forum :) traktuje to jako formę terapii psychicznej :D a podobał wam się mój artykuł? (dumna ja) :D

@Misi188 wiem ze on nie jest zwolennikiem encortonu jesli nie ma ku temu wskazan. A na kom nk stosuje intralipid i mowi ze rewelacyjnie dziala. Niech sie sam wypowie, bo to duzo zalezy od wynikow, a te ja mialam w normie.

@Misi188 wiem ze on nie jest zwolennikiem encortonu jesli nie ma ku temu wskazan. A na kom nk stosuje intralipid i mowi ze rewelacyjnie dziala. Niech sie sam wypowie, bo to duzo zalezy od wynikow, a te ja mialam w normie.

Raz miałam same wlewy, encorton i 2 super zarodki, beta dupa (4 transfer), potem szczepienia bez wlewów i encortonu i dwa super zarodki i zaś dupa (teraz) to teraz wezmę wlewy, encorton, mam nadzieje że szczepień nie będę musiała powtarzać, mam jeszcze jeden ładny zarodek i będzie dzidziuś:)

@nafoczka to jest nas 2 [emoji12] ja zawsze malo ogladalam tv,a teraz to juz wogole prawie nie wlaczam [emoji6] i jestem zdrowsza nie sluchajac o polityce [emoji12]
Artykul super,pisz nam wiecej takich [emoji18]

@Funia90 Ty jestes taka chudzinka ze nawet ogromna ilosc jedzenia Ci nie zaszkodzi [emoji6]

@roxie123 kciuki za wizyte [emoji110][emoji110][emoji110]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry