reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś Ja mam zalecenie dwa razy po jednej tabletce między 2 a 6 dc. Zobaczymy co z tego wyniknie osobiście uważam, że szczepienia bardzo wpłynęły na mój organizm i to co się z nim dzieje martwi mnie fakt , że cykle mi się rozregulowały.Ciężko mi się odnieść do tego wszystkiego zobaczymy co czas pokarze.
@Porzeczka1234 Kochana dziękuje za miłe słowa fajnie , że tak miło spędzacie czas . Niech czas mija wam w spokoju i sielance. Nie wiedziałam , że miałaś wlewy z intralipidu.
@Liluli Dzidzia super. Zdrówka dla was.
@roxie123 Powodzenia na wizycie.
@czarna_mala Kciuki za dobry wynik.

Co do sytuacji politycznej w naszym ojczystym kraju to czasami zastanawiam się czy się śmiać czy płakać irytuje mnie ta cała sytuacja.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny wynik jest niższy niż w poniedziałek nie wiem co się dzieje :sad: okresu nie ma. Boże co się dzieje czy ja nigdy nie będę mama :( a 24 mam ginekologa

@tusia404 przykro ściskam Cię

@magda1208 ja nie miałam wlewu ale teraz powtarzałam wszystkie badania które wyszły źle przed szczepieniami i kiedyś zapytałam maliny czy ewentualnie rozważa tą opcję jesli było by coś nie tak to powiedział ze ok także jest otwarty a to dla mnie ważne.

@Liluli i nafoczka wiecie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia można oczywiście się tym nie przejmować ale jeśli dopadnie nas sytuacja w której to co robi sejm będzie miało bezpośredni wpływ na nas to wtedy już zmieniamy zdanie.

@Liluli i nafoczka wiecie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia można oczywiście się tym nie przejmować ale jeśli dopadnie nas sytuacja w której to co robi sejm będzie miało bezpośredni wpływ na nas to wtedy już zmieniamy zdanie.

Tak Kochana napewno,ale faktem jest ze my nie mamy zadnego wplywu na to co poczynia nasz rzad.

reklama
Do góry