@anetkruczek niech sie dzidzia pieknie rozwija. Trudno w takich chwilach myslec pozytywnie. Trzymaj sie dzielnie
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wszystko jest ok ! Jest śliczny pęcherzyk ciążowy z pięknym cialkiem żółtym ... dziękuję za dobre słowa . Lekarz na tydzień kazał odstawić clexan i acard bo w środku jest kolorowo i za tydzień zobaczymy
Aa, ty masz testy z Allegro, to one przecież nic nie pokazują.. nie masz jakiegoś facelle, Doz albo bobotesta?U mnie @ brak ... testy z allegro nic tam nie pokazują . Już oswoilam się z myślą że nic z tego .
O 20 mam wizytę...mam nadzieje ze mnie nie zaleje to mnie chociaż zbada . Dziś ja wstałam lewa noga : /
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomości!! GratulacjeDziewczyny wszystko jest ok ! Jest śliczny pęcherzyk ciążowy z pięknym cialkiem żółtym ... dziękuję za dobre słowa . Lekarz na tydzień kazał odstawić clexan i acard bo w środku jest kolorowo i za tydzień zobaczymy
Ja brałam 1x2 kilka cykli 5-9dc. Fajnie, rosło więcej pęcherzyków 2 lub 3, wiec szanse większe. Nie żeby mi to pomogło w zajściu No ale generalnie fajnie zwiększyć szanse.Kochane mam zapytanie od dzisiaj mam brać Clostilbegyt 2x1 tabletce czy któraś z was może się wypowiedzieć na temat tego leku jak czytam ulotkę to jestem trochę przestraszona zawsze zachodziła naturalnie ale teraz wiecie jak jest . Dziękuję