reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Chyba dostawie acard na tydzień. Kwiatuszek przywiozła mi Magna b6 i cytoclamne więc wzięłam na ip na razie nie jadę bo u nas to na pewno nic nie zobaczą taki sprzęt maja.... poczekam mam nadzieję ze macie rację i to jest nic takiego.
Ja też już drugi raz nie badała bety bo sie bałam... A teraz nawet nie idę bo kwiatuszek mówi że nie ma sensu więc chyba ma rację...
No nic matulka dzięki za napisałaś że też plamilas bo sie zastanawiam czy to nie po accofil... A Ty chozisz do pracy czy doktor dal Ci zwolnienie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się :)

@magda1208 dziękuję za te słowa , masz zupełną rację :)
@tęczowa89 jesteś dla nas wzorem :) ciesz się swoim skarbem , dajesz nadzieję , że każdej może się udać :)
@agatush cieszę się , że u Was wszystko dobrze :)
@tusia404 wierzę w Twoją fasolinkę :*
@bea25ta dzidzia też będzie z charakterkiem :) ale to akurat plus :)
@anetkruczek głowa do góry , macica się oczyszcza jeszcze , przeważnie jest tak na poczatku :) odpoczywaj dużo :*

U mnie 30dc @brak... pozytywnego testu brak... czekam aż przyjdzie wredota .
Wczoraj już odpuściłam i jeszcze wykorzystałam M przed @ hihi
Zeby w końcu przylazła to zaraz znowu staranka . Jestem więcej niż pewna , że te 2 cykle zablokowałam dupkiem za szybko go brałam ;/ jutro o 20 stej mam wizyte pogadam z lekarzem ,że moja ow coś się opóźnia i będę go brała dopiero od 20dc dla pewności . Zrobiłam milion testów ciążowych już kolejny miesiąc ale dobrze , że jest allegro więc nowe już zamówione :D mam nadzieję , że za miesiąc zużyję jeden i będą II . Nie dajemy się ! walczymy dalej :)

Właśnie może jakieś naczynie mi pękło bo ja do pracy chodzę a on nawet nie zaproponował zwolnienia i Ja jakoś też o tym nie pomyślałam. Ale za tydzień wezmę ;)

Jak tylko będziesz na wizycie poproś o zwolnienie. Praca nie zając, a teraz maleństwo jest najważniejsze [emoji8] Może tak jak u mnie powód plamień jest prozaiczny, podrażnienie po aplikacji luteiny. Trzymam kciuki.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie chciałabym żeby taki był. Ale po lutce na pewno nie bo ja mam od niego pod język lutke :( więc to odpada na pewno...

Jak tylko będziesz na wizycie poproś o zwolnienie. Praca nie zając, a teraz maleństwo jest najważniejsze [emoji8] Może tak jak u mnie powód plamień jest prozaiczny, podrażnienie po aplikacji luteiny. Trzymam kciuki.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty jak się czujesz?
Właśnie może jakieś naczynie mi pękło bo ja do pracy chodzę a on nawet nie zaproponował zwolnienia i Ja jakoś też o tym nie pomyślałam. Ale za tydzień wezmę ;)
Staraj się jak najwięcej odpoczywać [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@anetkruczek ja nie bralam acardu jakies 3-4 tyg wcale a teraz biore co trzy dni.
Bralam tez cyclonamine ok 4 tyg i krwawienie sie skonczylo,ale mysle ,ze jesli nie bylo duze to juz w ogole nie ma czym sie martwic [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się i ja
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif

Dzień pełen pracy zatem wyskakuję dziś do was z nową propozycją. Otóż założyłam nowy wątek z ciekawymi tematami (linkami) z bb. Takimi, które mogą akurat Was zainteresować. Zaglądnijcie tutaj:

Link do: Babyboomowe porady

Jeśli wam się coś takiego podoba i warto, żebym wam podsyłała takie linki to polubcie tamten temat lub w jakikolwiek inny sposób okażcie tam zainteresowanie. Jesteście testerkami bo jeśli patent się przyjmie to będziemy / my moderatorki zakładać takie tematy również na innych wątkach np. dotyczących dzieci.

Artykułów jest tu tak dużo, że jestem pewna, że nawet nie wiecie, że one są, a tak ja je wyłapie i być może, którejś z was coś się przyda.

Pozdrawiam każdą Staraczkę, Brzuchatkę i Mamuśkę
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

PS wieczorem wrócę do was mniej formalnie
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,016_br_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif
    41,6 KB · Wyświetleń: 411
  • k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
    65,7 KB · Wyświetleń: 426
  • k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,016_br_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,016_br_orig.gif
    76,3 KB · Wyświetleń: 425
reklama
@anetkruczek Kochana słuchaj dziewczyn nie które miały krwawienia w początkowej fazie ciąży więc i tobie mogło się to przytrafić . Najważniejsze abyś odpoczywała stres nic tu nie pomoże musisz wierzyć i nie tracić nadziei .Będzie dobrze.
@nafoczka Chłopaki cudne.

Do góry