reklama
bertha
Fanka BB :)
@bertha podziwiam Cię za determinację :*
♡ @burczuś ciebie tez !♡ I ZRESZTĄ WAS WSZYSTKIE ♡
@mała79 ciesze się ze wypoczelas mmm morze
@magda1208 mąż cud miod i orzeszki
@agatush jak dużo nie przytyjesz to się ciesz, ja miałam +20 i było co spalać :/
@Funia90 a ty o lodach nawet nie mów! Tylko tym bym obecnie ztła prawda @bea25ta ?
kotus ja też plamilam, P. nawet stwierdził "że się leje" choć do końca mu nie uwierzyłam. Na 7 dni odstawiłam acard I clexan ale myślę że jeśli byś to rozważała to po wizycie u doktorka będzie dobrze :*
@tusia trzymam kciuki &&&
Ps pamiętacie jaki dziś dzien?
Zobacz załącznik 815389
PS to ten mniej oficjalny wpis hyhy no to co z tym nowym tematem?
Dziękuje
Nafoczus, zobaczysz co z tym moim członkowstwem w wątku ze zdjęciami? Dalej nie mam dostępu..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A orzeszki są?@nafoczak Dziękuję za miłe słowo na temat męża.Cud to może lekka przesada, ale miód na moje serce.
Bertha no trzeba było tu mnie zbesztac i tupac nogami juz pisze do admin. i o tym nowym temacie tezDziękuje
Nafoczus, zobaczysz co z tym moim członkowstwem w wątku ze zdjęciami? Dalej nie mam dostępu..
@Funia90 tak a czwarteczeek to masaż ci.czek
@anetkruczek podobno kobiety lubia braz..kochana zaaplikuj sobie ta lutke podjezykowa na dol ale palcem nie aplikatorem.
burczuś
@nafoczka @bertha chce być członkiem.zrób coś z tym. Dziś środa...a mąż na nocce:/Dziękuje
Bertha postanowiłas w ten sposób przechytrzyć @?
Ta dam i jest coś nowegi specjalnie dla was i dzięki wam
Link do: Babyboomowe porady
Załączniki
Cześć dziewczynki!
@anetkruczek, jak dzisiaj, czysto?
@Porzeczka1234, co u Ciebie ?
@nafoczka, wątek przydatny, o skurczach poczytałam Bo kiedyś w nocy nie wiedziałam czy mam skurcz czy mała się tak wypchnęła.
Która teraz w kolejce do porodu?? Ktoś wie co z @bentula?
@anetkruczek, jak dzisiaj, czysto?
@Porzeczka1234, co u Ciebie ?
@nafoczka, wątek przydatny, o skurczach poczytałam Bo kiedyś w nocy nie wiedziałam czy mam skurcz czy mała się tak wypchnęła.
Która teraz w kolejce do porodu?? Ktoś wie co z @bentula?
reklama
roxie123
Wierzę że będzie dobrze... 3 maj się ; *Właśnie jadę do lekarza... bo dzisiaj już było tego bardzo dużo choć proszę Boga o cud to w głowie mam same czarne myśli ; ( ale już nic nie poradzę...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: