reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha podziwiam Cię za determinację :*
@burczuś ciebie tez !♡ I ZRESZTĄ WAS WSZYSTKIE ♡
@mała79 ciesze się ze wypoczelas :) mmm morze :)
@magda1208 mąż cud miod i orzeszki :D
@agatush jak dużo nie przytyjesz to się ciesz, ja miałam +20 i było co spalać :/
@Funia90 a ty o lodach nawet nie mów! Tylko tym bym obecnie ztła :p prawda @bea25ta ? :)
kotus ja też plamilam, P. nawet stwierdził "że się leje" choć do końca mu nie uwierzyłam. Na 7 dni odstawiłam acard I clexan ale myślę że jeśli byś to rozważała to po wizycie u doktorka :) będzie dobrze :*
@tusia trzymam kciuki &&&
Ps pamiętacie jaki dziś dzien?
Zobacz załącznik 815389
PS to ten mniej oficjalny wpis hyhy :D no to co z tym nowym tematem?

Dziękuje :)

Nafoczus, zobaczysz co z tym moim członkowstwem w wątku ze zdjęciami? Dalej nie mam dostępu..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczak Dziękuję za miłe słowo na temat męża.Cud to może lekka przesada, ale miód na moje serce.
A orzeszki są? :D
Dziękuje :)

Nafoczus, zobaczysz co z tym moim członkowstwem w wątku ze zdjęciami? Dalej nie mam dostępu..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bertha no trzeba było tu mnie zbesztac i tupac nogami :D juz pisze do admin. i o tym nowym temacie tez :p

@Funia90 tak :D a czwarteczeek to masaż ci.czek :D

@nafoczka @bertha chce być członkiem.zrób coś z tym:p ;)
Bertha postanowiłas w ten sposób przechytrzyć @? :D

Ta dam i jest coś nowegi specjalnie dla was i dzięki wam
kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif

Link do: Babyboomowe porady

Załączniki

• kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif
    kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif
    13,1 KB · Wyświetleń: 222
Właśnie jadę do lekarza... bo dzisiaj już było tego bardzo dużo :( choć proszę Boga o cud to w głowie mam same czarne myśli ; ( ale już nic nie poradzę...

reklama
Do góry