reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@teczowa89 bardzo sie cieszymy i pozdrawiamy[emoji4]w wolnej chwili poprosimy o foteczke[emoji4]

@agatush pieknie[emoji4]mysle,ze juz sie nie obroci,ma za malo miejsca[emoji4]

Podobno osoby z nizszym bmi powinny przytyc wiecej i odwrotnie.
Ty to w ogole mialas niezle ,ze tyle schudlas na pocZatku.
A jesz teraz cos wiecej niz przed ciaza czy nie? Bo niby w 2 i 3 trymestrze zapotrzebowanie kaloryczne sie zwieksza?
Oczywiscie najwazniejsze ,ze corcia przybiera prawidlowo,wiec nic jej nie brakuje ale pytam bo jestem ciekawa[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powiem tak.... Nie widzę żebym jadła więcej jakoś specjalnie. Owszem mam takie dni ze chodzę i paszcze non stop zapycham . Ostatnio mam fazę na słodkie i codziennie jem batona :-p i lody :-D

Wiem że przy wyższym bmi mniej się powinno przytyć, ale wg wszystkich kalendarzy wagi ciazowej mam niedowage teraz [emoji23][emoji23]

reklama
@agatush no tak,jak nic nie przebrylas to sie nie dziwie ,ze aplikacje sie czepiaja[emoji4]
Ja tez codziennie zajadam sie lodami ,czasem zjdam dwa dziennie ,taki mam spust[emoji16]

Da sie przeliczyc jak pojdzie 3 dnia wc luz jak nie ma jak niech ciezarna sie nie stresuje i pojdzie kiedy moze.

Wstalam dzis lewa noga - polecam . dzis bez kija nie podchodz, nie odzywac sie i niczego nie chciec taka jestem zbuntowana i wiecznie zla tej ciazy. Juz sie boje jaki charakterek bedzie miec dziecko ;-)

Da sie przeliczyc jak pojdzie 3 dnia wc luz jak nie ma jak niech ciezarna sie nie stresuje i pojdzie kiedy moze.

Wstalam dzis lewa noga - polecam . dzis bez kija nie podchodz, nie odzywac sie i niczego nie chciec taka jestem zbuntowana i wiecznie zla tej ciazy. Juz sie boje jaki charakterek bedzie miec dziecko ;-)
Pewnie,że jak ciężarna nie chce, to niech nie sprawdza:) Ja na ten przykład bety nie robiłam :) Bo w 4 ciąży beta rosła idealnie,a nawet lepiej, bo przyrost był jak na bliźniaki,a ciąży w obrazie brak.Tylko Tusia pisała,że nie pójdzie nawet 3go a chyba dopiero w poniedziałek? No nijak nie będzie do czego porównać:)
Dobrze,że lojalnie uprzedzasz, że dziś humor wisielczy:D

Ja to mialam gdzies i ze strachu w ogolnie nie poszlam,przerazaly mnie te cyferki .
Do wizyty z pecherzykiem mialam ledwo ponad tydzien wiec szybko zlecialo.
A poza tym ja tracialam ciaze w 10 tyg wiec bardziej tego sie balam[emoji4]
@Marthi ja tez myje zeby mi nie wypadly ale bardzo nie lubie teraz[emoji58]

reklama
Do góry