reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek przychodzi pierwsza pocieszycielka[emoji4]moze krwiaczek sie zrobil...ja plamilam od4 tyg do 10 tyg ,niejedokrotnie obfocie jak w okres a kolka razy zywa kriwa.
Jak plamilam przed mozliwoscia podejrzenia pecherzyka to nawet nie jechalam na ip.
Ale jesli jest szansa ,ze cos moga juz dojrzec to moze jedz i sprawdz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Właśnie się zastanawiam czy jest sens bo mam wszystkie możliwe leki... I dzisiaj mam 4t 6d bardzo mała ciąża... Mam nadzieję że to jakieś naczynie pękło i się stara krew wylala ale siedzę i becze tak się boję :(

Właśnie się zastanawiam czy jest sens bo mam wszystkie możliwe leki... I dzisiaj mam 4t 6d bardzo mała ciąża... Mam nadzieję że to jakieś naczynie pękło i się stara krew wylala ale siedzę i becze tak się boję :(
Hej hej!
Brązowy śluz, nie żywo czerwony. 99% kobitek tutaj miało plamienia, śluzy,a nawet potoki krwi i donosiły ciąże, lub teraz są w bardzo wysokich już ciążach:) Proszę nie panikować:) Będzie wszystko git! Pomodlimy się za to ;)

@anetkruczek ja nie jechalam na tym etapie na ip bo stwierdzialam
,ze nic nie zobacza ,ale decyzja nalezy do Ciebie.
W kazdym razie oszczedzaj sie ,nie placz i badz dobrej mysli.
[emoji4]ja wiem ,ze bedzie dobrze[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@anetkruczek, wiem ze to trudne, ale musisz wierzyć, ze z dzidzią wszystko ok! Kiedy masz planową wizytę? Dla własnego spokoju poleż i poodpoczywaj sobie dzisiaj a najlepiej do tej wizyty (gdyby to byl krwiaczek), lezenie to chyba jedyne co mozesz zrobic. Moze pocieszy cię to, ze brązowy sluz to i tak najlepsza opcja plamień. Głowa do gory!

@anetkruczek tak jak dziewczyny pisały plamienia nie muszą oznaczać czegoś złego. Ja też plamiłam w tej ciąży, P. polecił mi zwiększyć dawkę luteiny w razie gdyby się nasilały z 3 tabletek do 3 x 2 dziennie. Odpoczywaj i myśl pozytywnie choć wiem, że łatwo powiedzieć.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@anetkruczek. Takie plamienie mozesz tez miec w dniach spodziewanej @. Mozesz miec tez polip doczesnowy, wtedy uzbroj sie w cierpliwosc, bo nie tylko brazowe plamienia, ale zywa krew bedzie, ale to sprawdzi lekarz. Jesli aplikujesz luteine dopochwowo moglas zranic sluzowke ktora jest bardzo ukrwiona teraz. To czas kiedy mozesz zobaczyc pecherzyk na usg. Poza tym jak sie boisz to idz do gina niech obejrzy. Jak krwiaczek to polecam odstawic acard. Ja mam zalecenie, ale nie biore, bo za duzo krwo bylo. Heparyna wystarcza

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry