reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Kochana, spróbuj napić się wina i zafunduj sobie gorącą kąpiel...albo powtórz testJaka jestem zła ani @ ani nic[emoji20]nawet brzuch mnie nie boli , wczoraj tylko pokulo i tyle ... zamiast być w czasie to takie rozpierdzielone te cykle ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
roxie123
@czarna_mala powtórzę rano
...
W sumie mogłabym dostać pojutrze to by mnie lekarz jutro zbadał chociaż a nie zapłacę za sama receptę xD
...
W sumie mogłabym dostać pojutrze to by mnie lekarz jutro zbadał chociaż a nie zapłacę za sama receptę xD
bertha
@czarna_mala powtórzę rano
...
A nawet jak przyjdzie na wizytę, to dlaczego miałby nie zbadać, zrobić usg? Ja często bywałam na usg w 1-2dc.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
@bertha ma rację, ponoć najlepszy obraz na usg jest w pierwszych dniach cyklu. Tak mówiła prof. Jerzak przed badaniem usg u dr Przygody [emoji6]@czarna_mala powtórzę rano
...
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@bertha podziwiam Cię za determinację :*
♡ @burczuś ciebie tez !♡ I ZRESZTĄ WAS WSZYSTKIE ♡
@mała79 ciesze się ze wypoczelas mmm morze
@magda1208 mąż cud miod i orzeszki
@agatush jak dużo nie przytyjesz to się ciesz, ja miałam +20 i było co spalać :/
@Funia90 a ty o lodach nawet nie mów! Tylko tym bym obecnie ztła prawda @bea25ta ?
@tusia trzymam kciuki &&&
Ps pamiętacie jaki dziś dzien?
PS to ten mniej oficjalny wpis hyhy no to co z tym nowym tematem?
♡ @burczuś ciebie tez !♡ I ZRESZTĄ WAS WSZYSTKIE ♡
@mała79 ciesze się ze wypoczelas mmm morze
@magda1208 mąż cud miod i orzeszki
@agatush jak dużo nie przytyjesz to się ciesz, ja miałam +20 i było co spalać :/
@Funia90 a ty o lodach nawet nie mów! Tylko tym bym obecnie ztła prawda @bea25ta ?
kotus ja też plamilam, P. nawet stwierdził "że się leje" choć do końca mu nie uwierzyłam. Na 7 dni odstawiłam acard I clexan ale myślę że jeśli byś to rozważała to po wizycie u doktorka będzie dobrze :*Pocieszać mnie bo dzisiaj miałam brązowy śluz i mam prawie zawał
Proszę
@tusia trzymam kciuki &&&
Ps pamiętacie jaki dziś dzien?
PS to ten mniej oficjalny wpis hyhy no to co z tym nowym tematem?
Załączniki
reklama
Podziel się: