reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jaka jestem zła ani @ ani nic[emoji20]nawet brzuch mnie nie boli , wczoraj tylko pokulo i tyle ... zamiast być w czasie to takie rozpierdzielone te cykle ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jaka jestem zła ani @ ani nic[emoji20]nawet brzuch mnie nie boli , wczoraj tylko pokulo i tyle ... zamiast być w czasie to takie rozpierdzielone te cykle ...

Kochana, spróbuj napić się wina i zafunduj sobie gorącą kąpiel...albo powtórz test ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala powtórzę rano
...
W sumie mogłabym dostać pojutrze to by mnie lekarz jutro zbadał chociaż a nie zapłacę za sama receptę xD

@bertha ma rację, ponoć najlepszy obraz na usg jest w pierwszych dniach cyklu. Tak mówiła prof. Jerzak przed badaniem usg u dr Przygody [emoji6]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@bertha podziwiam Cię za determinację :*
@burczuś ciebie tez !♡ I ZRESZTĄ WAS WSZYSTKIE ♡
@mała79 ciesze się ze wypoczelas :) mmm morze :)
@magda1208 mąż cud miod i orzeszki :D
@agatush jak dużo nie przytyjesz to się ciesz, ja miałam +20 i było co spalać :/
@Funia90 a ty o lodach nawet nie mów! Tylko tym bym obecnie ztła :p prawda @bea25ta ? :)
Pocieszać mnie bo dzisiaj miałam brązowy śluz i mam prawie zawał :(
Proszę :)
kotus ja też plamilam, P. nawet stwierdził "że się leje" choć do końca mu nie uwierzyłam. Na 7 dni odstawiłam acard I clexan ale myślę że jeśli byś to rozważała to po wizycie u doktorka :) będzie dobrze :*
@tusia trzymam kciuki &&&
Ps pamiętacie jaki dziś dzien?
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,018_Ve_orig.gif

PS to ten mniej oficjalny wpis hyhy :D no to co z tym nowym tematem?

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,018_Ve_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,018_Ve_orig.gif
    62,5 KB · Wyświetleń: 342
reklama
Do góry