reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 jechalismy 50km/h bo i droga waska i do domu niecaly km. Ten chlopak tym ciagnikiem tak wyskoczyl szybko ze juz bylo za pozno na cokolwiek.
Dzisiaj prawdopodobnie wypisza mnie do domu bo jak to powiedz.dr.nic sie nie dzieje wiec nie maja mnie co trzymac.
Proboje dzwonic do mojego gina ale narazie nie odbiera.

@martaha123 buuu szlag do bani.

@Liluli tak zrób przenieś się o ile tak można. Bo jakbyś miała już skierowanie to nie byłoby problemu, jeżeli wyjdziesz na żądanie to niby z jakiego powodu mieliby Cię przyjąć na chopina?? Dobrze wiedzieć gdzie leżysz w czasie porodu.

Edit: pisałyśmy jednocześnie.Jak Cię wypuszczą to dzwoń do swojego , dobijaj się i powiedz że miałaś stłuczkę i brzuch Cię boli ze się martwisz i niech Cię zamyka na oddział .

@martaha123 przykro mi :< @ szybko minie i znowu staranka :)
@marshia dobrze ,że znasz przyczynę i będzie można zastosować leczenie :)
homocysteine zbić i już :) Ja jestem na żelaznym zestawie , przy mojej etykietce na dole pisze co biore :)
@bertha masz rację , ciąża biochemiczna ... to ciąża czy nie ciąża pff
No i przetrwałaś histero , dobrze że wszystko jest na swoim miejscu , ż wszystko dobrze , to najważniejsze :)
@matulkaa hehe lekarz też facet to musi wspierać taka męska solidarność :D my kobiety mamy silniejszą psychike i dość , że same musimy być na odwyku to jeszcze dbać o faceta :D
@magda1208 nie dziękuję :* a jak u Ciebie ? 3mam kciuki za Twój cykl :)
@mała79 miłego wypoczynku :) zanim się obejrzysz już będą staranka
@Liluli o matko jak przeczytałam to aż wstrzymałam oddech ...uff... dobrze , że nic poważnego się nie stało ! bezmyślność ludzka nie zna granic :< pisz co tam u Was :** może faktycznie zostańcie pod kontrolą jak chcesz do innego szpitala to pogadaj ze swoim ginem ,że się martwisz itd
@bea25ta to niezłe masz sny :D małż na pewno sprosta oczekiwaniom :D

@Liluli domyśla się Kochana ze wy jechaliśmy powoli ale tyle wariatów jest co jeżdżą bardzo szybko ja nie lubię u mnie 120 km to max oczywiście na autostradzie. Dobijaj się do lekarza prowadzącego niech on decyduje ściskam Cię mocno

@Funia90 pytałaś o krwiaki w późniejszej ciazy ja niestety miałam gdzieś koło 16 tygodnia ale nie w tej ciąży do 21 tygodnia i krwotok potężny ale dzidzia była wieksza od krwiaka to jest plus Także trzeba uważać nie dźwigaj i zapytaj o sexy lekarza ja miałam zakaz

Ostatnia edycja:
@Liluli jejku dobrze ,ze nic Wam nie jest[emoji4]czlowiek nigdy nie wie kiedy sie cos wydarzy i to jeszcze o krok od domu.
Musieliscie przezyc ogromny stres.
Powodzenia[emoji8]

@bea25ta hehe zboczuszku [emoji23]milych igraszek[emoji4]

@Porzeczka1234 nic absolutnie nie dzwigam,nie ma opcji.
A sexy odpuszczamy narazie ,w sumie zapomnialam lekarza zapytac ale i tak nie chce ryzykowac.
Za to moj M myslal,jak mu powiedzialam po wizycie przez telefon ,ze nie ma krwiaka ,ze cos bedzie hehe i mowi mi to zadzwon do lekarza i sie zapyataj hahah.
U nas moze byc tak ,ze do konca nic nie bedzie bo sie bede bala[emoji4]

@Destino odezwij sie prosze co u Was?[emoji4]

@martaha123 przykro mi[emoji17]mam nadzieje,ze teraz sie uda.

Pozdrowienia dla wszystkicj[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Liluli, ale musieliście przeżyć stres! Dobrze, że jesteście cali i zdrowi:*:* Ściskam
@Porzeczka1234, brałam ćwiartkę przez 5 dni (od 19t6d do 20t4).

Dziewczyny, proszę o poradę. Dostałam dzisiaj mocnego ataku alergii, jestem od kilku lat uczulona na pyłki traw, ale to co dziś miałam to masakra. Nagle zapuchły mi oczy i dookoła obsypało je pokrzywką (z reguły tylko łzawią i swędzą, ale nie aż tak). Więc zakropiłam je od razu kroplami alerrgocrom, pomogło. Myślicie, że mogę je stosować w razie czego i nie zaszkodzą małej? Może któraś z was ma taką sezonową alergię i coś stosuje lub wie, co można stosować w ciąży? (nigdy tabletki na alergię typu allertec, zyrtec mi nie pomagały, więc i teraz ich nie biorę). Wydaje mi się, że leki (niedawno odstawiłam steryd) i ciąża tak nasiliły moje objawy. A pyłków do końca nie uniknę bo mieszkam na wsi, a dookoła pola z trawami.

@Liluli ale stres. Tez mielismy pidobnie az ABS sie wlaczylo wiec wiem o czym piszesz. Trzymaj się kochana :*
@kas90 tez bym do gin napisala/zadzwoniła
@bea25ta wierzę że dopielas swego :D
@bertha jak się czujesz?

Dziewczynki brzuszki się będą zwalniać :D łapać :3

reklama
Za waszą radą napisałam. Może komuś się przyda. W takich sytuacjach mogę krople do oczu na alergię i wapno. Napisała też: ewentualnie sterydy, ale mam nadzieję, że obejdzie się bez nich, bo tyle co je odstawiłam :p Może dlatego alergia mi się tak nasiliła. Trudno, będziemy siedzieć w domu jeszcze z miesiąc, aż przestaną trawy pylić, ale nawet okna nie da się otworzyć.

Do góry