reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Za waszą radą napisałam. Może komuś się przyda. W takich sytuacjach mogę krople do oczu na alergię i wapno. Napisała też: ewentualnie sterydy, ale mam nadzieję, że obejdzie się bez nich, bo tyle co je odstawiłam [emoji14] Może dlatego alergia mi się tak nasiliła. Trudno, będziemy siedzieć w domu jeszcze z miesiąc, aż przestaną trawy pylić, ale nawet okna nie da się otworzyć.
Kasiula na pewno możesz używać Xylorin Alergia. Tylko jego lepiej zapobiegawczo co 4-5h przed objawami :)
4c4269b602210b3693a41716ff46d3ac.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@Liluli ale stres. Tez mielismy pidobnie az ABS sie wlaczylo wiec wiem o czym piszesz. Trzymaj się kochana :*
@kas90 tez bym do gin napisala/zadzwoniła
@bea25ta wierzę że dopielas swego :D
@bertha jak się czujesz?

Dziewczynki brzuszki się będą zwalniać :D łapać :3
A tak zupełnie z ciekawości: wiadomo kto przejął nasze? [emoji12]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki @czarna_mala, jutro sobie kupię!
@Gabiś, a co u Was, mała korzysta z pogody?
@motylek1234 , @bentula, który to już u Was tydzień?
@susana, co tak ucichłaś, wszystko ok?
Pogoda u nas do tyłka....więc dziś tylko szybko na.kawę do.babci i tyle. Wieje jak w kieleckim...wczoraj wichura, wszystko zniszczone...i.ulewa. dziś tylko wiatr. Na szczęście Blanka.zdrowa. Zaczyna już gaworzyc po swojemu.

Pogoda u nas do tyłka....więc dziś tylko szybko na.kawę do.babci i tyle. Wieje jak w kieleckim...wczoraj wichura, wszystko zniszczone...i.ulewa. dziś tylko wiatr. Na szczęście Blanka.zdrowa. Zaczyna już gaworzyc po swojemu.

Mam się czuć obrażona? [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Dziewczyny jakie dawki bierzecie Luteiny? Mam tabletke 100mg i nie wiem czy brać jedną czy dwie na dzień? Dzìś najprawdopodobniej była owulacja.

reklama
Mam się czuć obrażona? [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Oł noł....

Jak Ci dam buziaka bedzie ok? [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Do góry