reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Oł noł....

Jak Ci dam buziaka bedzie ok? [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha no ok [emoji173] [emoji23] nie zadzieraj ze scyzorem [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@Liluli ale stres. Tez mielismy pidobnie az ABS sie wlaczylo wiec wiem o czym piszesz. Trzymaj się kochana :*
@kas90 tez bym do gin napisala/zadzwoniła
@bea25ta wierzę że dopielas swego :D
@bertha jak się czujesz?

Dziewczynki brzuszki się będą zwalniać :D łapać :3

Ja się czuje rewelacyjnie :) bardzo się cieszę po histero. Oby wynik tez wyszły ok i zaczynam antykoncepcję i po niej stymulka!

Liluli, jejku, biedna.. dobrze ze z wami wszystko dobrze. Trzymajcie się tam!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czarna jak to było? Czym różni się Warszawianka od Slazaczki? :D :D :D scyzarze :p
Hahahah a ja wiem a ja wiem [emoji23] ale nie będę tu pisać, żeby nikogo nie obrazić jak ktoś dowcipu nie zrozumie [emoji1]

Foczuś, a czemu Ty jeszcze nie śpisz? [emoji15]

Ja zmykam, a na koniec dwuznaczny mem, jak to czasami można pokrętnie zrozumieć czyjeś dobre intencje [emoji6]

Dobranoc [emoji8]
ed0e65314c1fdb72dc8a467e048d1cd5.jpg

Teczowa gratulacje.

Bertha dobrze, ze juz po.

Liluli dobrze, ze u Was w porzadku.

Czy przy zastrzykach w heparyny robie cos zle bo boli mnie strasznie przy podaniu? Niby wszystko robie jak na filmiku

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko tak jak wcześniej pisałam, lepiej wcześniej psiknąć ;) zanim zaczną się objawy

@beri123, @lamia78 co u Was? @Avita a co tam u Ciebie? :)

Hehe, ja mam objawy non stop:D Tylko to co wczoraj to mi się pierwszy raz przytrafiło;p

@marzycielka81, spróbuj wyszukiwać takie najmiękksze miejsca i bardzo powoli wpuszczać. Jak wbijasz i już boli, to zmieniaj miejsce. Mnie na udach czasem boli, czasem nie, to chyba zależy jak zbudowana jest tkanka w jakim miejscu, więc to może zależy indywidualnie. Mnie pierwszy zastrzyk też bolał, a potem już nie. I nie uwierzycie, ale mniej mnie boli jak nikogo nie ma w pokoju :p A boli Cię przy wbijaniu czy przy wpuszczaniu szczypie jakby?
Tęczowa, suuuuper! Gratulacje:*:*

reklama
Do góry