reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Folian i b6 już łykam od kilku dni :)
Jeszcze b12 muszę zamówić.
U mnie jeszcze ten vR2 jest nieprawidłowy.
Czyli żelazny zestaw? Acard, heparyna :)
Ale to dopiero od testu, prawda?
A teraz metyle?

reklama
@marshia w zelaznym zestawie jest jeszcze steryd,ja akurat go nie biore .
Ja acard bralam juz przed zajsciem na lepsze zagniezdzenie.
A od pozytywnego testu clexane[emoji4]
Metyle bralam od marca im wczesniej tym lepiej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam Kobietki,

@Porzeczka1234 dziękuję za wywołanie [emoji173]

Czytam Was codziennie, ale u mnie przestój i nie mam o czym pisać [emoji20] 13.07. atakujemy Prokocim, żeby zbadać Allo MLR.

@apolinka witaj, ja Cię pamiętam [emoji4]

Co do wyluzowania, braku stresu który rzekomo przeszkadza nam zajść w ciążę, to jakaś bzdura przecież. Podam Wam prosty przykład, gdyby stres i zablokowanie miało znaczenie, to nie byłoby ciąż z gwałtu, bo stres i blokada, którą przeżywają wtedy kobiety jest zapewne ogromna. Więc jak ktoś mi mówi wyluzuj to mam ochotę pokazać mu gdzie są drzwi, żeby sam sobie wyluzował [emoji6]

Kolejne śmieszne określenie dla mnie to "niepłodność idiopatyczna" wymyślona chyba na potrzeby lekarzy, którzy już nie mają pomysłu jak działać [emoji4] wg mnie zawsze leży jakaś przyczyna niepłodności, tylko należy ją znaleźć i zdiagnozować...no cóż nikt nie mówił, że będzie łatwo [emoji1]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Totalnie się zgadzam i z wyluzowaniem i z idiopatyczna! I kolejna głupia nazwa dla mnie to ciąża biochemiczna.. jakby to nie była ciąża tylko jakaś reakcja chemiczna.. to normalna ciąża tylko poroniona zanim nasze aparatury potrafią zobaczyć ja na obrazie..

@czarna_mala kciuki za mlr [emoji110][emoji110]

@bea25ta gratuluje wizyty [emoji18]

@martaha123 [emoji110][emoji110] za II

@bertha Kochanie Ty dzis masz histero.. Kciuki za wynik.

@doris sto lat dla Olisia [emoji11]

Dziękuje!! Histero o 16 :) już dojeżdżamy do Wawy.

1498818259-aaaaaa.jpeg

Widzę coś niby ale dopiero po wyschnięciu więc chyba się nie liczy... do tego pobolewa brzuch... więc zbliża się chyba...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cosik jest, ale trzeba powtórzyć żeby było w czasie albo beta :) kciuki!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tyle tego , że ciężko odnieść się do każdego posta. W kwestii kościoła chciałabym się odnieść , do waszych przemyśleń i spostrzeżeń, ale potrzebuję trochę więcej czasu by mądrze to ująć .
@burczuś@roxie123 Trzymam kciuki za staranka.
@czarna_mala Życzę super wyniku MRL.
@martaha123 Oby to był szczęśliwy test i dwie kreseczki.
@bertha Powodzenia .
@Funia90 Super że nie ma krwiaczka..
@Porzeczka1234 @Destino Co u was.?

@magda1208 dziękuję że o mnie pamiętasz, trzymam kciuki aby ten cykl był dla Ciebie szczęsliwy.
Ja nic się nie odzywam bo u mnie nic ciekawego, choć cały czas Was oczywiście podczytuję i za wszystkie trzymam kciuki i ciesze się razem z Wami z waszych dzieciątek.
Aktualnie zakończyłam branie imunosupresantów za tydzień powtórek testu LCT i dalsze decyzje, 24 lipca mam histeroskopię myslę o staraniach w sierpniu może we wrześniu ale nic nie planuję.... za tydzień jedziemy nad morze, odpocznę psychicznie od tego wszystkiego.

reklama
Do góry