reklama
Funia90
Fanka BB :)
bertha
Totalnie się zgadzam i z wyluzowaniem i z idiopatyczna! I kolejna głupia nazwa dla mnie to ciąża biochemiczna.. jakby to nie była ciąża tylko jakaś reakcja chemiczna.. to normalna ciąża tylko poroniona zanim nasze aparatury potrafią zobaczyć ja na obrazie..Witam Kobietki,
@Porzeczka1234 dziękuję za wywołanie [emoji173]
Czytam Was codziennie, ale u mnie przestój i nie mam o czym pisać [emoji20] 13.07. atakujemy Prokocim, żeby zbadać Allo MLR.
@apolinka witaj, ja Cię pamiętam [emoji4]
Co do wyluzowania, braku stresu który rzekomo przeszkadza nam zajść w ciążę, to jakaś bzdura przecież. Podam Wam prosty przykład, gdyby stres i zablokowanie miało znaczenie, to nie byłoby ciąż z gwałtu, bo stres i blokada, którą przeżywają wtedy kobiety jest zapewne ogromna. Więc jak ktoś mi mówi wyluzuj to mam ochotę pokazać mu gdzie są drzwi, żeby sam sobie wyluzował [emoji6]
Kolejne śmieszne określenie dla mnie to "niepłodność idiopatyczna" wymyślona chyba na potrzeby lekarzy, którzy już nie mają pomysłu jak działać [emoji4] wg mnie zawsze leży jakaś przyczyna niepłodności, tylko należy ją znaleźć i zdiagnozować...no cóż nikt nie mówił, że będzie łatwo [emoji1]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Dziękuje!! Histero o 16 już dojeżdżamy do Wawy.@czarna_mala kciuki za mlr [emoji110][emoji110]
@bea25ta gratuluje wizyty [emoji18]
@martaha123 [emoji110][emoji110] za II
@bertha Kochanie Ty dzis masz histero.. Kciuki za wynik.
@doris sto lat dla Olisia [emoji11]
Widzę coś niby ale dopiero po wyschnięciu więc chyba się nie liczy... do tego pobolewa brzuch... więc zbliża się chyba...
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cosik jest, ale trzeba powtórzyć żeby było w czasie albo beta kciuki!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
magda1208
Tyle tego , że ciężko odnieść się do każdego posta. W kwestii kościoła chciałabym się odnieść , do waszych przemyśleń i spostrzeżeń, ale potrzebuję trochę więcej czasu by mądrze to ująć .
@burczuś@roxie123 Trzymam kciuki za staranka.
@czarna_mala Życzę super wyniku MRL.
@martaha123 Oby to był szczęśliwy test i dwie kreseczki.
@bertha Powodzenia .
@Funia90 Super że nie ma krwiaczka..
@Porzeczka1234 @Destino Co u was.?
@burczuś@roxie123 Trzymam kciuki za staranka.
@czarna_mala Życzę super wyniku MRL.
@martaha123 Oby to był szczęśliwy test i dwie kreseczki.
@bertha Powodzenia .
@Funia90 Super że nie ma krwiaczka..
@Porzeczka1234 @Destino Co u was.?
mała79
@magda1208 dziękuję że o mnie pamiętasz, trzymam kciuki aby ten cykl był dla Ciebie szczęsliwy.
Ja nic się nie odzywam bo u mnie nic ciekawego, choć cały czas Was oczywiście podczytuję i za wszystkie trzymam kciuki i ciesze się razem z Wami z waszych dzieciątek.
Aktualnie zakończyłam branie imunosupresantów za tydzień powtórek testu LCT i dalsze decyzje, 24 lipca mam histeroskopię myslę o staraniach w sierpniu może we wrześniu ale nic nie planuję.... za tydzień jedziemy nad morze, odpocznę psychicznie od tego wszystkiego.
Ja nic się nie odzywam bo u mnie nic ciekawego, choć cały czas Was oczywiście podczytuję i za wszystkie trzymam kciuki i ciesze się razem z Wami z waszych dzieciątek.
Aktualnie zakończyłam branie imunosupresantów za tydzień powtórek testu LCT i dalsze decyzje, 24 lipca mam histeroskopię myslę o staraniach w sierpniu może we wrześniu ale nic nie planuję.... za tydzień jedziemy nad morze, odpocznę psychicznie od tego wszystkiego.
marshia
A znacie może tą b12?
Link do: Witamina B12 metylokobalamina B-12 methylcobalamin 100 kapsułek Aliness
Jakaś wyjątkowo niska cena - macie pomysł czemu?
Link do: Witamina B12 metylokobalamina B-12 methylcobalamin 100 kapsułek Aliness
Jakaś wyjątkowo niska cena - macie pomysł czemu?
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: