reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki my w szpitalu..
Mielismy wypadek,nie czulam ruchow i wzieli mnie na obserwacje. Na szczescie bylam zapieta w pasy i nic nam sie nie stalo.

Dziewczynki my w szpitalu..
Mielismy wypadek,nie czulam ruchow i wzieli mnie na obserwacje. Na szczescie bylam zapieta w pasy i nic nam sie nie stalo.

Liluli Kochana trzymaj się ciepło i pisz na bieżąco jak się macie!!!! Jak dobrze że nic Wam nie jest!! I dobrze że wzięli Was na obserwację!!! Jesteśmy z Tobą!!

@Liluli lepiej niech już Cie trzymają w tym szpitalu do samego porodu.

Obudziłam się o 4 rano przez sen który na początku był przemiły ..ehh co Wam będę opowiadać ;p Niestety potem wracałam z ciemnej uliczki i facet chciał mnie napaść i chciałam krzyknąć mamo ,ale w sypialni obudził mnie mój mruk kiedy próbowałam krzyknąć . Więcej nie zasnęłam.Teraz idę ziścić sen z małżem bo wstał, mam nadzieję ,że mnie nie zawiedzie i nie będzie gorszy od tego nieznajomego ,namiętnego we śnie ;)

@bea25ta musze zadzwonic do mojego gina bo jestem w szpitalu blisko domu a tu nie chce rodzic. Najwyzej sie wypisze i pojade prosto na Chopina.

Dziewczyny nie spalam prawie wogole w nocy. Jeszcze do mnie nie dociera jak chlopak ktory nam wyskoczyl z podporzadkowanej mogl tak szybko jechac ciagnikiem.

@bea25ta musze zadzwonic do mojego gina bo jestem w szpitalu blisko domu a tu nie chce rodzic. Najwyzej sie wypisze i pojade prosto na Chopina.

Dziewczyny nie spalam prawie wogole w nocy. Jeszcze do mnie nie dociera jak chlopak ktory nam wyskoczyl z podporzadkowanej mogl tak szybko jechac ciagnikiem.

Współczuję "przygody". Tak to jest.przez czyjaś głupote może się stać wielka tragedia! Cieszcie się tym,że wyszliście cało:) ktoś tam czuwa nad Wami:) mam nadzieje,że nie będzie zbyt wielkich strat w zdrowiu i portfelu:)

Burczus [emoji8]
Najwazniejsze ze nam poza jakismis otarciami nic sie nie stalo. I dobrze ze nie jechalismy moim malym samochodem bo bysmy tak dobrze z tego nie wyszli.
W portfelu napewno odczujemy straty ale jak to mowi moj T.samochod rzecz nabyta. Zdrowie najwazniejsze.

reklama
@Liluli kochana aż mi serce staneło dzieki Bogu że wami wszystko dobrze jak mowi @bea25ta buszująca nad ranem :) zostańcie juz może w szpitalu dla bezpieczeństwa. Kochana mąż ma rację samochód rzecz nabyta. Ja tak nie lubię szybko jeździć.

@magda1208 kochana u nas w miarę we środę wizyta u Maliny i już się denerwuje

@kas90 ile dni brałaś ćwiartke encortonu bo ja dziś 1 dzień a już skończyłam wczoraj 20 tydzień

@Destino odezwij się Kochana?

@susana jak u was daj znać?

Do góry