reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki my w szpitalu..
Mielismy wypadek,nie czulam ruchow i wzieli mnie na obserwacje. Na szczescie bylam zapieta w pasy i nic nam sie nie stalo.

Dziewczynki my w szpitalu..
Mielismy wypadek,nie czulam ruchow i wzieli mnie na obserwacje. Na szczescie bylam zapieta w pasy i nic nam sie nie stalo.

Liluli Kochana trzymaj się ciepło i pisz na bieżąco jak się macie!!!! Jak dobrze że nic Wam nie jest!! I dobrze że wzięli Was na obserwację!!! Jesteśmy z Tobą!!

@Liluli lepiej niech już Cie trzymają w tym szpitalu do samego porodu.

Obudziłam się o 4 rano przez sen który na początku był przemiły ..ehh co Wam będę opowiadać ;p Niestety potem wracałam z ciemnej uliczki i facet chciał mnie napaść i chciałam krzyknąć mamo ,ale w sypialni obudził mnie mój mruk kiedy próbowałam krzyknąć . Więcej nie zasnęłam.Teraz idę ziścić sen z małżem bo wstał, mam nadzieję ,że mnie nie zawiedzie i nie będzie gorszy od tego nieznajomego ,namiętnego we śnie ;)

@bea25ta musze zadzwonic do mojego gina bo jestem w szpitalu blisko domu a tu nie chce rodzic. Najwyzej sie wypisze i pojade prosto na Chopina.

Dziewczyny nie spalam prawie wogole w nocy. Jeszcze do mnie nie dociera jak chlopak ktory nam wyskoczyl z podporzadkowanej mogl tak szybko jechac ciagnikiem.

@bea25ta musze zadzwonic do mojego gina bo jestem w szpitalu blisko domu a tu nie chce rodzic. Najwyzej sie wypisze i pojade prosto na Chopina.

Dziewczyny nie spalam prawie wogole w nocy. Jeszcze do mnie nie dociera jak chlopak ktory nam wyskoczyl z podporzadkowanej mogl tak szybko jechac ciagnikiem.

Współczuję "przygody". Tak to jest.przez czyjaś głupote może się stać wielka tragedia! Cieszcie się tym,że wyszliście cało:) ktoś tam czuwa nad Wami:) mam nadzieje,że nie będzie zbyt wielkich strat w zdrowiu i portfelu:)

Burczus [emoji8]
Najwazniejsze ze nam poza jakismis otarciami nic sie nie stalo. I dobrze ze nie jechalismy moim malym samochodem bo bysmy tak dobrze z tego nie wyszli.
W portfelu napewno odczujemy straty ale jak to mowi moj T.samochod rzecz nabyta. Zdrowie najwazniejsze.

reklama
@Liluli kochana aż mi serce staneło dzieki Bogu że wami wszystko dobrze jak mowi @bea25ta buszująca nad ranem :) zostańcie juz może w szpitalu dla bezpieczeństwa. Kochana mąż ma rację samochód rzecz nabyta. Ja tak nie lubię szybko jeździć.

@magda1208 kochana u nas w miarę we środę wizyta u Maliny i już się denerwuje

@kas90 ile dni brałaś ćwiartke encortonu bo ja dziś 1 dzień a już skończyłam wczoraj 20 tydzień

@Destino odezwij się Kochana?

@susana jak u was daj znać?

Do góry