reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny przepraszam ,że nie pisałam. Nie no ja napisałam ale przez burze mi nie poszło a potem musiałam odespać emocje. Moje małe dzidzi żyje i jest ok. Doktor zaczął patrzeć na monitor i przyłożył głowicę ,a ja od razu z pytaniem serduszko bije?? On na to że główkę mierzy i zaraz sprawdzi i tak zrobił zobaczył ,sprawdził bicie 156 n/min mierzył brzuch ale nie dało się zmierzyć. Zapytałam o płeć i wstępnie będzie niunia - napisałabym że się rozczarowałam heh tak się nastawiłam na chłopaka. no dobra ,,biere,, co dają ;) Co do ruchów powiedział że za 2 tyg powinnam odczuwać. Za 3 kolejna wizyta i ma potwierdzić płeć.

@bea25ta cieszę się że wszystko dobrze :) oj tam oj tam , córcia ! będziesz robić kucyki :D byle wszystko do końca było dobrze i zdrowiutka była :) na kiedy termin ? :)

reklama
@bea25ta cudownie slyszec takie nowiny. Jak juz bedziesz czula ruchy to dopiero wlaczy sie swirek, u mnie na pewno, a to ze xa duzo a ze xa malo. Ty juz ciaze znasz. Dla mnie nowosc.

@marzycielka sxkoda ze nie ma lh bo stosunek fsh do lh moze pokaxac nieprawidlowosci. Estradiol rzeczywiscie wysoki. Ale na tym sie nie znam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry