reklama
iveo
Fanka BB :)
@marzycielka81 wyglada że wszystko w normie.
A czemu masz stosować antykoncepcję?
@Funia90 super że nie ma krwiaczka. Maleństwo może spokojnie rosnąć.
A czemu masz stosować antykoncepcję?
@Funia90 super że nie ma krwiaczka. Maleństwo może spokojnie rosnąć.
roxie123
@marzycielka81 ja mogę tylko powiedzieć że TSH jest dobre na reszcie się nie znam
A co to jest FSH ? i Estradiol ? ja chyba nigdy tego nie badałam :O
A co to jest FSH ? i Estradiol ? ja chyba nigdy tego nie badałam :O
Funia90
marzycielka81
Dziewczyny przepraszam ,że nie pisałam. Nie no ja napisałam ale przez burze mi nie poszło a potem musiałam odespać emocje. Moje małe dzidzi żyje i jest ok. Doktor zaczął patrzeć na monitor i przyłożył głowicę ,a ja od razu z pytaniem serduszko bije?? On na to że główkę mierzy i zaraz sprawdzi i tak zrobił zobaczył ,sprawdził bicie 156 n/min mierzył brzuch ale nie dało się zmierzyć. Zapytałam o płeć i wstępnie będzie niunia - napisałabym że się rozczarowałam heh tak się nastawiłam na chłopaka. no dobra ,,biere,, co dają Co do ruchów powiedział że za 2 tyg powinnam odczuwać. Za 3 kolejna wizyta i ma potwierdzić płeć.
@marzycielka81 ja się nie znam i nie pomogę w badaniach.
Wracając do uchodźców to wystarczy popatrzeć kto przyjeżdżał. Wiekszość to mężczyźni a nie kobiety z dziećmi poszukujące schronienia. Tyle w temacie bo jestem za pomocą tym ktorzy serio jej potrzebują ,a nie poszukują łatwiejszego za free życia.
Wracając do uchodźców to wystarczy popatrzeć kto przyjeżdżał. Wiekszość to mężczyźni a nie kobiety z dziećmi poszukujące schronienia. Tyle w temacie bo jestem za pomocą tym ktorzy serio jej potrzebują ,a nie poszukują łatwiejszego za free życia.
reklama
@bea25ta cudownie slyszec takie nowiny. Jak juz bedziesz czula ruchy to dopiero wlaczy sie swirek, u mnie na pewno, a to ze xa duzo a ze xa malo. Ty juz ciaze znasz. Dla mnie nowosc.
@marzycielka sxkoda ze nie ma lh bo stosunek fsh do lh moze pokaxac nieprawidlowosci. Estradiol rzeczywiscie wysoki. Ale na tym sie nie znam
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@marzycielka sxkoda ze nie ma lh bo stosunek fsh do lh moze pokaxac nieprawidlowosci. Estradiol rzeczywiscie wysoki. Ale na tym sie nie znam
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: