reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi mam nadzieję że się nic przeciwko mnie nie obróci ;p ja nie narzucam nikomu i tak jak mówię szanuję zdanie każdego , i na pewno agresji z mojej strony nie było , po prostu nie ufam tym ludziom miałam z nimi do czynienia i chciałam to wytłumaczyć jakoś zobrazować no ale liczyłam się też że nie każdy odbierze to tak jak trzeba :)
Wbrew pozorom upały też są powodem do zachorowań ;/ niewiele trzeba wystarczy się spocic a później wyjść na przeciąg i już ;) zdrówka Ci życzę :**
@matulkaa no tak by się składało :D dziś 10dc ;p

reklama
Dziewczyny każda z nas ma prawo głosu i wypowiedzi na dany temat !
I nie ma co się obrażać czy kłócić

Jakby każdy myślał tak samo byłby chaos na świecie !

Fajnie jest czasami poczytać i poznać opinie innych na pewne sprawy ;)

Dziewczyny skąd się biorą te krwiaki ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ovli22 dokładnie :) ja tam się z nikim nie kłócę ani nie obrażam :) napisałam swoje zdanie i tyle :)
Sama ciekawa jestem większość dziewczyn ma te krwiaki , hm może po acardzie ...

@bea25ta ale będziesz stroić w kienie hihi , i spineczki :D ojej ale fajne :D
@burczuś a nie masz w okolicy jakiegoś lepszego lekarza ? może warto byłoby skonsultować z kims innym . To ov na dniach znowu będziemy testować razem :)
@Destino będzie wszystko dobrze :* kiedy wizyta? moze jedź podejrzeć dla spokoju
Chciałabym by w końcu i nam się udało:)
A co do doboru lekarza. Myślałam,że trafiłam na najlepszą doktor.

@bea25ta moje gratulacje[emoji5]ja tam z kolei marze o corci ale siurka tez wezme[emoji5]

@Destino musi byc dobrze [emoji4]na szczescie wiesz co u Ciebie jest przyczyna krwawienia,aczkolwiek wiem co to znaczy.
Ze mnie lecialo w niektore dni jak przy silnej miesiaczce ,oj a to jest stres nieziemski.
Wtedy najchetniej codziennie robiloby sie usg .

Te krwiaki najczesciej podobno tworza sie podczas zagniezdzenia ale dokladnie nie wiadomo.
U mnie byc moze od acardu,ale od przedwczoraj znow go zaczelam brac bo sie wystraszylam ,ze dzidzi nie ma czym oddychac.
Mam nadzieje,ze nie zaszkodzi i ze nie zrobi mi sie nowy krwiak.
Lekarz byl w szoku ,ze tak szybko i ladnie sie wchlonal[emoji4]
A jakby wiedzial ,ze tydzien temu on tam dalej byl to dopiero by sie dziwil[emoji3]
Ale nie musi wiedziec wszystkiego[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bea25ta super że wszystko dobrze
Mnie też zastanawia skąd te krwiaki ale jak słyszę w większości przypadków się wchlaniaja i rodzą się zdrowe dzieci
Ja w poprzedniej ciąży miałam wszystko dobrze póki nie poszłam do lekarza
Poszłam dopiero w 8 tyg bo bałam się że wcześniej nie zobaczy serduszka
Że względu na wcześniejsze poronienie zapisał mi Acard
Za tydzień już był krwiaczek wiec coś w tym może być.
@Destino mam nadzieję że krwiaczki swoją drogą a ludzik jest gdzie indziej i tam sobie spokojnie siedzi
@burczuś @roxie123 i inne staraczki...Tak sobie myślę że moze warto troche wyluzować i nie liczyć tak dokładnie tych dni i owu itd tylko cieszyć się sobą a dzidzia się pojawi w najmniej spodziewanym momencie ☺
@funia a lekarz sugeruje Ci branie Acard?

@iveo ale ja sie nie napinam.
Seksię się z mężem z przyjemnością ,a w dni płodne to się wcale nie zmienia? Poprostu wtedy pilnujemy by nie ominął nas sex;)
Nie mogę przestać liczyć bo stymuluje cykle i biore zastrzyk na pęknięcie pecherzyka.
I wybaczcie,ale to już nie pierwszy raz ktoś pisze z tym wyluzowaniem. Irytują mnie te słowa,a już szczególnie gdy padają z ust osób,którym się udało,a wcześniej tak samo liczyły kiedy testować-jak my. A jeszcze bardziej wkurzają mnie teksty od osób nie znających problemu- chrzanią...odpuśćcie,wyluzujcie. Butelka wina i niech się dzieje wola nieba;) ta. Jak ktoś nie musi być zaopatrzony w tonę leków to tak może się luzować. No. Rozpisałam się:)
@iveo ja wiem,że Ty dobrze nam życzysz itd:) i że to z dobrego serca:)

reklama
Witajcie
Ale dużo dobrego dzisiaj u nas ![emoji4] aż miło...
@funia cudownie że dzidek siedzi grzecznie a krwiaczek poszedł precz [emoji4]
@bea25ta dziewczynki są the best wiem co piszę [emoji4]
Burczus trzymam kciuki [emoji110][emoji4]
Nafoczka pięknie to wszystko opisalas jesteś bardzo silną kobietą. A Wikus...przecudny roczniak niech zawsze bedzie radosny a Wy razem z nim [emoji8]
Dziś rano kolejny test biały ale facelle z porannego już jakby nie biały ale nie wiem czy widzę czy chcę widzieć... jutro sikam dalej mam 5 nowiuskich testów [emoji6] zobaczymy jak coś pokaże rano to skoczę na betę.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry