reklama
Funia90
Fanka BB :)
Dziewczyny nasz maluszek zyje,ma rowne 10 tygdni [emoji7]
I najlepsze ,ze dziad krwiak poszedl precz [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I najlepsze ,ze dziad krwiak poszedl precz [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
Dziewczyny jestem przeszczesliwa [emoji5]
Dostalam opr od lekarza ,ze nie zrobilam badan krwi i moczu ale powiedzialam mu ,ze nie chcialam sie kluc gdyby cos bylo nie tak i stwierdzil ,ze jestem niedowiarkiem[emoji4]
Najbardziej dziwi mnie to ,ze krwiak zniknal,to niesamowite bo tydzien temu jeszcze byl ,ale okolicznosci mnie nie interesuja ,wazne ,ze go nie ma,moze dzidzi go zjadlo [emoji23][emoji23][emoji23]
W koncu to maly glodomor bo ciagle chce mi sie jesc [emoji16]
@kas90 jak zobaczylam na facebooku ,ze bida sie pali to az mialam lzy w oczach [emoji24]
Desery sa tam przewspaniale ,za tirmaisu moge dac sie pokroic ,co prawda teraz i tak nie moge bo sa ta surowe jajka,no ale zawsze sa inne ciasta [emoji16]
Spalila sie konkretnie ale podobno maja otworzyc za kilka dni ,nie wiem jeszcze jakim cudem ale podobno[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dostalam opr od lekarza ,ze nie zrobilam badan krwi i moczu ale powiedzialam mu ,ze nie chcialam sie kluc gdyby cos bylo nie tak i stwierdzil ,ze jestem niedowiarkiem[emoji4]
Najbardziej dziwi mnie to ,ze krwiak zniknal,to niesamowite bo tydzien temu jeszcze byl ,ale okolicznosci mnie nie interesuja ,wazne ,ze go nie ma,moze dzidzi go zjadlo [emoji23][emoji23][emoji23]
W koncu to maly glodomor bo ciagle chce mi sie jesc [emoji16]
@kas90 jak zobaczylam na facebooku ,ze bida sie pali to az mialam lzy w oczach [emoji24]
Desery sa tam przewspaniale ,za tirmaisu moge dac sie pokroic ,co prawda teraz i tak nie moge bo sa ta surowe jajka,no ale zawsze sa inne ciasta [emoji16]
Spalila sie konkretnie ale podobno maja otworzyc za kilka dni ,nie wiem jeszcze jakim cudem ale podobno[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
marzycielka81
Funia gratulacje.
Moje wyniki badan hormonow w 3 dc. Co myslicie?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Moje wyniki badan hormonow w 3 dc. Co myslicie?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: