@ovli22 hehe no to co zrobisz taką miałaś nature ale widzisz odmieniło się teraz masz kochanego i pracujesz z dziećmi i wg i niedługo doczekasz się też swojego :*
Ja wiem o czym pisze i wiem o czym Ty piszesz...po prostu oni nie umieją się dostosować i tyle w temacie . Ja przez te lata w UK tak samo się napatrzyłam i nie wyobrażam sobie mieć takich tutaj .
Właśnie bogacze mają ich w nosie bo wiedzą do czego są zdolni .
Do tego im nie zależy jak żyją byleby wszyscy dali im żyć po swojemu ... i jeszcze im płacili za to
Jakbyście widzieli kobiety z dziećmi na ulicach ... kobieta wystrojona w materiały biżuterie a gromadka dzieci przy niej niezadbana ... oczywiście ,że nie wszystkie ale dużo też wykorzystuje dzieci jako furtkę dla korzyści . A dzieci muszą rodzić czy chcą czy nie chcą bo podlegają mężowi , który robi z nimi co chce. Ja widziałam wiele szkoda przytaczać bo to trzeba widzieć i mieć styczność z nimi . One nawet jak wchodzą do autobusu to za cholere sie nie przesunie , to taka głupota ale patrząc na poważne sprawy to juz by nie było wesoło . A ich mężowie co...patrzą na ciebie takim wzrokiem , ze masz ochote uciekać . Kiedyś co wieczór mój mąż przychodził po mnie na metro bo sie ciapaki 2 uparły i czekały i mnie namawiali zebym przyszła do nich do sklepu pracowac bo beda miec wiecej klientów bo ja polka bo ładna bo to bo tamto wiecie jak sie bałam zawsze z tłumem chodziłam . I to nie jedna tak ma bo jak widza ze blondynka to im sie mózg już wg przestawia . Raz spieprzyłam z mieszkania bo sprzątałam w prywatnych domach i trafiłam tak że żona zasłonięta musiała w kuchni siedziec a on stał nademna i kazał mi się schylać z odkurzaczem zeby sobie popatrzec miałam okazje to wiałam gdzie pieprz rośnie . Dużo naprawde duzo by mówic .
To są ludzie z własnymi zasadami wymysłami itd jakby sie im ie tłukło do głowy to i tak po swojemu .
Koniec tematu ...wróciłam do kraju żeby sie nie bać żyć skromnie ale bezpiecznie w miare . Tyle .
Co macie na obiad ? u mnie dieta cud żeberka z pieczonymi ziemniaczkami haha
Ja doskonale wiem o czym piszesz !
Takie są realia .
Anglicy , Francuzi za swoją wolność zapłaci krwią i śmiercią swoich bliskich .
Ci ludzie zamiast być wdzięczni tym kraja za dom , za wolność za życie to maja wiecznie jakieś pretensje .
Myślicie ze ci ludzie podziękują kiedyś za to ! Nie wydaje mi się ! Będą chcieli więcej i więcej !
A jeśli u nas zamieszkają to na 2-3 miesiące później siup i do Niemiec bo tam wiesza zapomoga !
Ja dzisiaj na lunch kanapka z jajkiem i wędzonym łososiem ! Mniam mniam
Roxie ale ja nadal się nie rozbiorę przy koleżance
Ja nawet przy moim facecie z Którym jestem 13 lat nie przeszła bym nago w biały dzień !!!! Nie ma takiej opcji !!!
A temat pierdnięcia to już w ogóle !!! Masakra
Ani ja ani mój M nigdy nie pierdzimy przy sobie !!! Zabiła bym !!!
To normalnie był by rozwód ( chociaż jeszcze ślubu nie było ) Nie wyobrażam sobie tego .
Uważam że są jakieś granice ludzkiej natury !!
Bo jeśli będziemy pierdzieć to równie dobrze możemy zrobić dwójeczkę ha ha i na stół wyłożyć !
OMG ale ja głupia jestem !!!! Ha ha
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Ostatnia edycja: