reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 hehe no to co zrobisz taką miałaś nature :) ale widzisz odmieniło się :) teraz masz kochanego i pracujesz z dziećmi i wg :) i niedługo doczekasz się też swojego :*

Ja wiem o czym pisze i wiem o czym Ty piszesz...po prostu oni nie umieją się dostosować i tyle w temacie . Ja przez te lata w UK tak samo się napatrzyłam i nie wyobrażam sobie mieć takich tutaj .
Właśnie bogacze mają ich w nosie bo wiedzą do czego są zdolni .
Do tego im nie zależy jak żyją byleby wszyscy dali im żyć po swojemu ... i jeszcze im płacili za to
Jakbyście widzieli kobiety z dziećmi na ulicach ... kobieta wystrojona w materiały biżuterie a gromadka dzieci przy niej niezadbana ... oczywiście ,że nie wszystkie ale dużo też wykorzystuje dzieci jako furtkę dla korzyści . A dzieci muszą rodzić czy chcą czy nie chcą bo podlegają mężowi , który robi z nimi co chce. Ja widziałam wiele szkoda przytaczać bo to trzeba widzieć i mieć styczność z nimi . One nawet jak wchodzą do autobusu to za cholere sie nie przesunie , to taka głupota ale patrząc na poważne sprawy to juz by nie było wesoło . A ich mężowie co...patrzą na ciebie takim wzrokiem , ze masz ochote uciekać . Kiedyś co wieczór mój mąż przychodził po mnie na metro bo sie ciapaki 2 uparły i czekały i mnie namawiali zebym przyszła do nich do sklepu pracowac bo beda miec wiecej klientów bo ja polka bo ładna bo to bo tamto wiecie jak sie bałam zawsze z tłumem chodziłam . I to nie jedna tak ma bo jak widza ze blondynka to im sie mózg już wg przestawia . Raz spieprzyłam z mieszkania bo sprzątałam w prywatnych domach i trafiłam tak że żona zasłonięta musiała w kuchni siedziec a on stał nademna i kazał mi się schylać z odkurzaczem zeby sobie popatrzec miałam okazje to wiałam gdzie pieprz rośnie . Dużo naprawde duzo by mówic .
To są ludzie z własnymi zasadami wymysłami itd jakby sie im ie tłukło do głowy to i tak po swojemu .
Koniec tematu ...wróciłam do kraju żeby sie nie bać żyć skromnie ale bezpiecznie w miare . Tyle .

Co macie na obiad ? :) u mnie dieta cud :) żeberka z pieczonymi ziemniaczkami haha

Ja doskonale wiem o czym piszesz !
Takie są realia .
Anglicy , Francuzi za swoją wolność zapłaci krwią i śmiercią swoich bliskich .

Ci ludzie zamiast być wdzięczni tym kraja za dom , za wolność za życie to maja wiecznie jakieś pretensje .

Myślicie ze ci ludzie podziękują kiedyś za to ! Nie wydaje mi się ! Będą chcieli więcej i więcej !

A jeśli u nas zamieszkają to na 2-3 miesiące później siup i do Niemiec bo tam wiesza zapomoga !

Ja dzisiaj na lunch kanapka z jajkiem i wędzonym łososiem ! Mniam mniam

Roxie ale ja nadal się nie rozbiorę przy koleżance ;)

Ja nawet przy moim facecie z Którym jestem 13 lat nie przeszła bym nago w biały dzień !!!! Nie ma takiej opcji !!!

A temat pierdnięcia to już w ogóle !!! Masakra

Ani ja ani mój M nigdy nie pierdzimy przy sobie !!! Zabiła bym !!!
To normalnie był by rozwód ( chociaż jeszcze ślubu nie było ) Nie wyobrażam sobie tego .
Uważam że są jakieś granice ludzkiej natury !!
Bo jeśli będziemy pierdzieć to równie dobrze możemy zrobić dwójeczkę ;) ha ha i na stół wyłożyć !
OMG ale ja głupia jestem !!!! Ha ha

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Ostatnia edycja:
reklama
@nafoczka piękne świadectwo, wiele w życiu przeszlas, ale Bóg zawsze wynagradza... Przynajmniej staram się w to wierzyć
@Destino przykro mi z powodu Babci, ale na pewno jest jej teraz dobrze
@roxie123 dziecko jest owocem miłości, a to Bóg jest miłością.... Aż mi łezka poleciała....

U mnie zaczęło się płomienie więc trzeci cykl z accofilem stracony... :-( odmawiam druga nowenne pompejanska i staram się nie tracić nadziei, choc czasem jest tak trudno... A w lipcu minie pięć lat starań....

Dziewczyny powiedzcie mi czy można stosować kwas foliowy metalowany o którym pisalyscie bez zbadania tej mutacji mhtfr? Bo zastanawiam się czy nie zmienić zwykłego na metalowany....

@nafoczka piękne świadectwo, wiele w życiu przeszlas, ale Bóg zawsze wynagradza... Przynajmniej staram się w to wierzyć
@Destino przykro mi z powodu Babci, ale na pewno jest jej teraz dobrze
@roxie123 dziecko jest owocem miłości, a to Bóg jest miłością.... Aż mi łezka poleciała....

U mnie zaczęło się płomienie więc trzeci cykl z accofilem stracony... :-( odmawiam druga nowenne pompejanska i staram się nie tracić nadziei, choc czasem jest tak trudno... A w lipcu minie pięć lat starań....

Dziewczyny powiedzcie mi czy można stosować kwas foliowy metalowany o którym pisalyscie bez zbadania tej mutacji mhtfr? Bo zastanawiam się czy nie zmienić zwykłego na metalowany....
Tak oczywiście możesz stosować metafolin :)

@Ag86 wydaje mi się ,że tak bo on się po prostu lepiej wchłania :) ja mam mutacje ale tu dizewczyny będą wiedziec czy bez też można :)
Ja tez dzisiaj zaczynam odmawiać kolejny raz , cięzko fakt ale w końcu będzie nagroda :*
Ja wierzę bardzo...

@roxie123 ja kolejna nowenne zaczynam już w intencji pogodzenia się z tym co Ten Na Górze dla nas zaplanował... Ciężko ale to chyba najlepsza intencja w tej sytuacji...
Mój mąż dostał nowa prace, jutro podpisuje umowę... Tak sobie myslalam jak pięknie byłoby też jutro zobaczyć dwie kreski bo miałam już testować...
Ale chyba lepiej tak nie myśleć...

@Ag86 ja cały czas proszę o cud poczęcia i narodziny zdrowego dzieciątka
Ja myślę ,że zajdziesz w ciąże w najmniej oczekiwanym momencie :* i będziesz zaskoczona i szczęśliwa :* tego Ci życzę z całego serca

reklama
Do góry