reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam po weekendzie!

@matulkaa - gratulacje :))
@magda1208 - moim zdaniem za bardzo chcesz i za bardzo się fokusujesz na tę ciążę... odpuść starania na miesiąc, dwa, i zobaczysz co będzie. Daj psychicznie organizmowi ochłonąć... Są wakacje, wykorzystaj je - pobaw się, napij się za wszelkie czasy i ze spokojem... :) Mówię tak, bo sama to samo postanowiłam... :)
@apolinka - witam i gratuluję! :)
@Porzeczka1234 - ale leci ra ciąża! 20 tydzień już?! WOW. To tak jak @kas90 chyba :))
@Iris34 - jak anonimowa to chętnie wypełnię! :)
@Destino - bardzo mi przykro z powodu Twojej babci :( Takie to życie jest krótkie i kruche...

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miała robione kiedyś USG 3D macicy?
Dr Kubiaczyk poddała mi to do refleksji, że mogę jeszcze to zrobić przed staraniami, jak chce mieć 100% pewności, ale nie nalegała bym to zrobila... Koszt 400 zł. Przy wszystkich innych badaniach jakie zrobiłam to nie jest znowu az tak wiele, ale zastanawiam sie czy robić... to ponoc lekko boli, ale bez tragedii. Czy wy na moim miejscu byscie to zrobily? Ja do tej pory zachodziłam w ciążę od razu więc nie wiem....

Marthi ja nie mialam, ale czytalam ze mozna je robic zamiast histeroskopi. Drozsze, mniej inwazyjne a tez dobrze pokazuje jak wyglada macica w srodku, przegrody polipy, zrosty. Chcialam sobie takie zrobic. Mi nawet dr P na zwyklym usg ogladal i mowil, ze u mnie nie trzeba histeroskopii. Ze szkoda robic, bo wszystko dobrze wyglada

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino - u mnie na zwykłym usg niby też wszystko ok wygląda, ale dr mówiła, że można to 3D zrobić dla świętego spokoju... Nie wiem czy warto czy już odpuścić to...

Kupiłam już clexane tak na wszelki "W" i żeby się z tymi zastrzykami obyć... :O póki co, jak patrzę na to to mnie trzęsie ze strachu :O

@Marthi kochana ja powiem tak jeśli masz pieniądze to ja bym zrobiła te usg 3D będziesz spokojna ze wszystko sprawdziłaś. Ja mam taki charakter ze jak bym tego nie zrobiła a wiem ze to coś mogłoby wnieść do diagnozy mimo wszystko to bym się tym zadreczała czy na pewno wszystko w porządku w środku.

@Marthi chodziło mi o to jesli byłby jakiś zrost czy coś u mnie mimo ze na usg nic nie było widać to był jeden zrost i usunięto mi go czy on przrszkadzał czy nie trudno powiedzieć. Ja myślę ze warto chodź stres i stach zawsze jest a co jak coś znajdą itd

reklama
Do góry