magda1208
Fanka BB :)
@marzycielka81 Miałam badany estradiol. Owulacja też potwierdzona. Martwi mnie także krótki czas miesiączki 3 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny :-) poza nafoczka, pewnie żadna z Was mnie nie kojarzy :-) jestem była bywalczynia tego wątku, jestem po 5 poronieniach i jednej szczęśliwie pnoszonej na żelaznym zestawie ciąży, mój Adaś skońcZył właśnie 1,5 roczku :-) no i teraz chyba znów jestem w ciąży...I chciałam siE Was poradzić...
W poniedziałek zrobiłam beta, był to 12 dpi, beta wyniosła 54, dopiero w piątek ja powtórzyłam i było 697, czy to nie za szybko wzrost? Na początku się ucieszyłam, ale teraz im więcej myślę,oczywiście tym bardziej schizuje...naczytalam się,że może to też świadczyć o zasniadzie...I stąd moje pytanie? Wy pewnie jesteście bardziej na bieżąco w tych sprawach niż ja...
Wszystkim ciezarowka z całego serca gratuluję i życzę spokojnych miesięcy aż do rozwiązania ciąży, a starającym to życzę żeby wreszcie się Wam udało, to forum jest szczęśliwe,i z pewnością niedługo każda z Was zobaczy dwie kreseczki na teście, nieraz warto poluzowac...psychika działa też cuda :-) no i wiara przede wszystkim :-)
Postaram się Was doczytać i być na bieżąco, co u Was , a tym czasem życzę miłego weekendu :-)
Madzia a jakie masz endometrium. Może jak cykl jest mały to jednak endo jest niewielkie?@marzycielka81 Miałam badany estradiol. Owulacja też potwierdzona. Martwi mnie także krótki czas miesiączki 3 dni.
Asia2104 mój żelazny zestaw to acard, metypred 8mg, kwas foliowy 5mg, Lubenia 100, duphaston, clexane 0,4, Wit. D3, euthyrox 100, femibion natal. Chyba niczego nie pominelam mam nadzieję,że ten zestaw jest wystatczajacy i uda nam się wytrwac 9miesięcy :-)
Miłej niedzieli :-)