reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta Staram się nie nakręcać ale czasami trudno presja czasu chęć zajścia w ciążę posiadania dziecka . Myśl , że innym się udaje tobie nie. Szczepienia brak ciąży następnie doszczepianie to wszystko robi swoje. Ja nigdy nie chodziłam na monit nie brałam tabletek. Teraz staram się od lutego i nic . Więc czasami ciężko o zdrowe podejście do sprawy.

reklama
Raptuska tez pamietam ;) miała mieć bliźniaków ?! Jak się nie mylę !

Interesowała mnie tez historia truskaweczki !
Ale już się nie odzywa Wiec nie wiem co u niej słychać ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny,ja Was też pamiętam :-) cały czas tu bylyście,czy też po czasie wrócilyscie? :-) co tam u Was?
Raptuska też pamiętam,miała mieć bliźniaki,ale żeby nie nakręcac się i dotrwać spokojnie do końca ciąży wylaczyla się z forum, i tyle o niej wiem :-) to samo o truskaweczce, ciekawe co u nich...? :-)

Dziewczyny,ja Was też pamiętam :-) cały czas tu bylyście,czy też po czasie wrócilyscie? :-) co tam u Was?
Raptuska też pamiętam,miała mieć bliźniaki,ale żeby nie nakręcac się i dotrwać spokojnie do końca ciąży wylaczyla się z forum, i tyle o niej wiem :-) to samo o truskaweczce, ciekawe co u nich...? :-)
Witaj kochana ! Jaki powrót! Wspaniałe i mocno trzymam kciuki! Dziewczyny które pamiętasz @ovli22 @Magda82... są tu stale tak jak [USER=147049]@burczuś . (Magda jednsk czytasz a co nie poszesz, no!) Czasem zaglądała @alus.ia12 i @gogac85
A musze wam powiedziec ze Apolinka to jedna z tych duszyczek co mi z lekami pomogla :*[/USER]

Dziewczyny przepraszam ale nie zgadzam się z tym wyluzowaniem w czasie starań w ogóle. @magda1208 Madziu chyba coś z tą owu twoją jest nie tak przypominam sobie ze ostatnio pisałaś ze jajeczko się zmniejsza i tu może być przyczyna braku ciąży a monit też miałaś chyba pierwszy raz który chyba nie za bardzo coś wyjaśnił. Spróbuj tej stymulacji ze 3 cykle czemu nie chcesz iść teraz się nie udaje moze trzeba coś zmienić skoro rezultat dotychczas był nie taki jak oczekujesz.
I wiem ze tu trudno o wyluzowanie wyciszenie i te różne rady porady. Bo po pierwsze szczepienia i stres bo po drugie czas biologiczny jest bezlitosny i po 3 smutek ze wszystkim się udaje tylko nie mi i to oczywiście jest nasze wyobrażenie bo jest wiele takich kobiet jak my niestety.
Już kiedyś pisałam ze przez brak zdecydowania brak wiedzy mojej niekompetentnych lekarzy straciłam wiele lat na starania później się leczyłam isneminacja ciąża i 2 anioły i tak minęło 6 długich samotnych w pewnym sensie lat. Nie marnuj czasu tak jak ja go marnowałam.

@apolinka witaj

@Destino odezwij się martwię sie

Witajcie dziewczyny! Ale naskrobalyscie:* my dzisiaj mielismy pępkowe wieczorem, a do popoludnia była u nas 5letnia siostrzenica, no bo mama w szpitalu z braciszkiem :)
@magda1208, bardzo mi przykro. Nie wiem co Ci poradzić :( u mnie dobrze, cudownie, nie mogę na nic narzekać.

@Porzeczka1234 Kochana pewnie masz rację w tym co piszesz . Moja ginekolog ma urlop wróci dopiero po mojej owulacji . Nie bardzo chcę pójść do kogoś innego i tłumaczyć od nowa choć moja Pani doktor zaproponowała abym podeszła do jej znajomej , która przyjmuje w tym samym miejscu. Jednak nie jestem przekonana. W tym cyklu miałam później owulację i pęcherzyk wolniej rósł . Cykl 31 dni zawsze miałam 28-29 . Jestem tym wszystkim zmęczona . Ponieważ nie wiem co jest nie tak gdzie szukać przyczyny.
@kas90 Cieszę się ,że wszystko super.

reklama
@magda1208 ja mialam tylko jeden monitoring i juz gibekolog stwierdzil, ze cos nie tak bo pecherzyk nie urosnal. Teraz ide juz w 3 dc na monitoring i badanie hormonow itd

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry