reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mala79 ja tez biore metyle i nie widze zmian w moczu.

Agatush ja sie nie znam.

@matulkaa gratuluje.

Co do nadziei emocje przed okresowe sie wlaczyly i ochota na przytulanki i wiecej sluzu z krwia takze czekam na czerwona kolezanke. Tylko chyba przyjdzie wczesniej skoro dzis 24 dc.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam was kochane musiałam nadrobić bo dużo tego . U mnie niestety @ w 32 dc szok cykl rozregulowany normalnie mam miesiączkę 28-29dc. Musiałam trochę ochłonąć popłakać bo trochę mnie to wszystko przytłacza jestem tym wszystkim zmęczona . Nie wiem jak tu zaradzić temu wszystkiemu. Mam przepisane tabletki clostilbegyt moja gin jest na wakacjach więc nie wiem czy jest sens wziąć samą tabletkę bez stymulacji . Nie bardzo chcę pójść do kogoś innego na monit.
@marzycielka81 Będzie dobrze tylko potrzeba czasu i cierpliwości , której czasami brakuje.
@matulkaa Super oby tak dalej.
@mała79 Ja miałam zmianę koloru moczu.
@Porzeczka1234 Super , że dzidzia daje o sobie znać.
@kas90 Jak u ciebie.?
@agatush Nie pomogę w tej kwestii.
@burczuś@roxie123 Co u was.?
@Liluli Super , że jesteście w domku.

@magda1208 dziekuję ,że pytasz , u mnie dobrze :) pierwszy raz w życiu @ miałam tylko praktycznie 3 dni 4 to już takie nic :) więc jestem juz po... biore wiesiołka od 1dc i zobaczymy czy się uda tym razem :) a u Ciebie co tam ?

@agatush, mi d dimery też rosły, wg mojej hematolog normy dla kobiet w ciąży są większe i nie ma się czym martwić, dla niej ważniejsze były białko C i S, gdyby one rosły to większa dawka heparyny. Z tego co pamiętam to fondie miała d dimery coś około 1500 i jej Malina nie zwiększył dawki.

A to my jeszcze wspomnieniami żyjemy...

1498308557-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry