reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bea mialam tylko prolaktyne i ptogesteron innych hormonow nie badalam. Dlatego Wam pisalam, ze u mnie kicha bo widze po wykresie ze nie jest tak jak powinno byc

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bea mialam tylko prolaktyne i ptogesteron innych hormonow nie badalam. Dlatego Wam pisalam, ze u mnie kicha bo widze po wykresie ze nie jest tak jak powinno byc

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
@nafoczka co Ty poesz na wykres marzycielki??
już specjalistka od cudzych "kropeczek" odpowiada:
chwilowy spadek tempki, przy ogólnym jej wysokim poziomie pojawia się w momencie implantacji. Taki spadek w 6dpo ma @kas90, @bea25ta w 9dpo o ja też ale najistotniejsze jest, zeby tobie @marzycielka81 już tylko rosła po tym spadku :*

PS @bea25ta ty wiedziałaś co napisze :p
tą pizze bardzo lubie i niezależnie czy z czy bez glutenu :D

Witam się ja dziś, u nas pochmurno, mamy iś ć na grilla oby nie padało.
Chcialam Was zapytać czy wy tez mialyscie dziwny kolor moczu po tych witaminach B kompleks metylowanych??? Wczesniej bralam nie metylowane, ale zamowilam w koncu te metyle dzis lyknelam tabletke a mocz jak po riwanolu??? I nie wiem czy to okey czy mi nie przyswaja....

Hej Dziewczyny. Siedzę i pije kawę w przerwie sprzątania :-p właśnie przyszły moje wyniki ostatnich badań i jestem lekko przerażona :-/ fibrynogen 758... Norma do 500... Aż tak wysokiego nie miałam i zastanawiam się czy mam się martwić.... :-/

@agatush no jest podwyższony , ale jak to w ciąży się tratuje to nie wiem ;/ a bierzesz heparyne ?
@mała79 u mnie raz słoneczko raz chmury , tak tylko patrze żeby nie luneło bo mam pranie wywieszone :) ja metyle biorę od 4 miesięcy i nic nie widziałam żeby mi się mocz zmienił

reklama
Dziewczynki witam się w ten pochmurny dzień, choć dla mnie dziś świeci słońce, jestem po wizycie, pęcherzyk 11 mm umiejscowiony wysoko w macicy, jest ciałko żółte, żadnych plamień nie ma. Na razie wszystko OK [emoji8] i tak jak powinno być zgodnie z tygodniem ciąży (4t6d). A cyce to mnie tak bolą, że spać na brzuchu nie mogę [emoji13]
@nevergiveup a jak u ciebie? Robiłaś jeszcze betę.
@funia bardzo się cieszę, że wszystko OK i że [emoji173] bije.
@Liluli, super, że was wypuścili [emoji7] już za chwilę będziesz tulić swoje szczęście.
@marzycielka81, a może jednak [emoji173] nadzieja zawsze jest.

1498301250-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry