reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 ja miałam jutro skończyć ale jeszcze pobiorę do wtorku połówkę a od środy do piatku cwiartkę i kończę dziś zaczęłam 19 tydzień według om. Kasiu to pewnie cała rodzina szaleje tak pozytywnie. Cieszę się gratulacje jeszcze raz.

@ovli22 ja miałam w basenie na działce się kąpać ale pogoda dziś nie sprzyja więc nie wiem co będziemy robić

@marzycielka81 nie robię nadzieji ale życzę z całego serca aby lekarz się pomylił

@iveo moze test?

@dżoł co u Ciebie? @magda1208 a u Ciebie?

A mnie dziś bydluń cały dzień kopie wspaniałe uczucie życzę wszystkim staraczką aby doczekały się tego momentu

reklama
@Funia90 - dopiero odczytałam, a już zdążyłam zjeść :O mam jednak jeszcze jedną w domku to jak nie zapomnę to zrobię i wrzucę tutaj! Ale w sumie zobacz tutaj, to ta sama:
BTW. Tylko ona w mojej biedrze nie leżała tam gdzie inne pizze (w lodówce i zamrażalniku), tylko koło parówek i kiełbasek!

@agatush - taak, dokładnie! :D

donatello_bezglutenowa_i_bez_laktozy.jpg

U mnie ta pizza też jest własnie w tym miejscu z parówkami i mrożonym ciastem francuskim i co tam jeszcze było?? aaaa i bagietki do odpiekania w piekarniku.

Ja dzięki zmianie pogody dziś wracam do żywych. Ten upał powodował eksplozje głowy już miałam dość.

@marzycielka81 miałaś spadek temperatury? Taka wysoka dla mnie świadczy coś fajnego ;)

Bea25 spadek byl. Ale wzrost jest jednego dnia 37.2 a drugiego 36,9 a to temperatura z poczatku cyklu.
Kas90 u mnie wykres tak nie wyglada raczej gorki i dolki.

Porzeczka kopniaki sa super:-)

Dzol trzymam kciuki.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wspólczuję z tymi dietami, ale dla maluszka, to wszystko warto zrobic :)
@marzycielka81, to może przez niski progesteron (skoro nie bylo owu) albo... -moja mała jest z cyklu "bezowulacyjnego":p
Nasz Piotruś jest taki słodki, waży 3700, a wydaje się taki malusieńki. To niesamowite, że z brzucha mamy wychodzi taki CUD.
@Porzeczka1234, jutro już nie biorę encortonu:p
@agatush, zastrzyki daje się calkiem dobrze, tylko robią się siniaki. Tez masz na udach gorsze since niz na brzuchu? Czy ja coś zle wbijam?
Nic nie wybierasz źle Kochana, niestety na udach robią się siniaki :-/ ale łatwiej ukryć uda latem niż ramiona ( bo ja jeszcze robiłam w ramiona) - tam to były siniaki :-p wyglądała jakby mnie M bił [emoji23][emoji23]

Do góry