reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 - ahh, zawiłe są te nasze ścieżki... :(
Ja za to się ucieszyłam bo Kubiaczyk powiedziała, że nie mam już żadnego torbiela i nie widzi u mnie podejrzenia polipu, które widział Wandelt, choć on zaznaczał, że jest opcja, że to się samo wchłonie.

@Funia90 - ja już czaiłam się na nią bardzo długo, odkąd dziewczyny tu pisały o niej i chyba po 3 miesiącach w końcu trafiłam! Nie wiem czy nie kupię dziś pozostałych, co by sobie zamrozić :D pyszna serio, jak prawdziwa!
Ja raz zamówiełam w Pizza Express pizze bezglutenową i była mega kukurydziana i ohydna, nawet 1 kawałka całego nie zjadłam... a ta, pyszności :D od razu na kolacje wjechała :D

@Martwi dzięki za info.... O pizzy... Niezwłocznie spróbuję, bo jednak ciężko znaleźć takie produkty. Chociaż ja sobie dopracowana przepis na ciasto z mąki gryczanej.. No nie jest to pszenna ale lepszy rydz niż nic :-)

No i jednak nie spróbuję po przeczytaniu kolejnych postów.:-( ser mozzarella bez laktozy mnie nie urządza bo u mnie nietolerancja na kazeine :-(

@marzycielka81 oby to była pomyłka, trzymam kciuki :-)

Wspólczuję z tymi dietami, ale dla maluszka, to wszystko warto zrobic :)
@marzycielka81, to może przez niski progesteron (skoro nie bylo owu) albo... -moja mała jest z cyklu "bezowulacyjnego":p
Nasz Piotruś jest taki słodki, waży 3700, a wydaje się taki malusieńki. To niesamowite, że z brzucha mamy wychodzi taki CUD.
@Porzeczka1234, jutro już nie biorę encortonu:p
@agatush, zastrzyki daje się calkiem dobrze, tylko robią się siniaki. Tez masz na udach gorsze since niz na brzuchu? Czy ja coś zle wbijam?

Witam dziewczyny ;)

Funia super , że z dzieciątkiem wszystko Ok ;) bardzo się cieszę ;)

U mnie nuda ! Praca i dom itd

Za 2 tygodnie do Polski jedziemy na 3 tygodnie już nie mogę się doczekać !!!
I na pewno kupie ta pizzę
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu !

Macie jakieś fajne palny na weekend ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marzycielka81 tez mam taki sluz i sie zastanawiam ki cholera niby sie okres zaczyna a sie rozkrecic nie moze
Nie wiem czy to swiadczy o czyms czy mu jestesmy przewrazliwione i sie wpatrujemy we wszystkie objawy

reklama
@iveo a kto to wie. Ja tan dopiero jak zobaczylam te smuzke krwi to zwariowalam. Ja wszystko sobie tlumacze bo skoro nie bylo owu i endometrium to kitu bylo to nie moge sie nastawiac. Nie ukrywam, ze gdyby lekarz soe pomylil to bylabym szczesliwa bo jestem juz zmeczona ta walka.
U mnie do okresu jeszcze 5 dni. Poza tym temperatura 37.2 woec za wysoka na okres.
@kas90 z pewnoscia to progesteron.

@Ovli chcialam jechac na Etno festiwal ale ma lac w niedzielew Poznaniu. Plany u mbie zalezne od pogody.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry