reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush tak kawał człowieka a było kropeczka

@mała79 kochana słuchaj lekarza. Ja powiem tak przecież leczysz sie u doświadczenego lekarza jednego z może pieciu najlepszych w Polsce z ogromnym doświadczeniem. Malina by prychnął na opinię Pani dr powołanej ( przepraszam taki ma styl bycia) i uważam ze 23 lata doświadczenia i tysiące dzieci urodzonych moze sobie na to pozwolić. A ja Ci powiem dlaczego dają encorton mi malina to tłumaczył tak szczepienia na mrl zeby nie poronić na początku i zeby nie doszło do obumarcia encorton do utrzymania ponieważ obniża agresywność organizmu ja mam duzy czynnik odrzutu i tak przed szczepieniami 3,5 norma do 2 po szcsepieniach 2,6 więc lepiej i encorton na utrzymaniu tego wyniku. Mam nadzieję ze nieco ci nakreśliłam. Ja zamawiałam normalnie przesyłkę dhl i cło placiłam ok 7 zł aprzesyłka w 2 dni wpisywałam kartkę debetową Mastercard akurat a 7 zł dawałam panu z dhl

@matulkaa tak bydluń albo bydluniowa :D

@nevergiveup gratki kochana progesteron nigdy nie badałam bo byłam na luteinie

@nafoczka słodziak bez zębny

@marshia zamów sobie metyle mozna z allegro nie trzeba z iherb fembion biorę dopiero od 14 tygodnia wcześniej tylko metyle bo słusznie ktoś napisał o witaminie b6,b12 bez formy metylowej a one b6,b12 zbija homocysteinę ja mam 3,8 więc nie zbijam juz ale 5 powtarzam wyniki

@Funia90 o której wizyta? Trzyma kciuki

reklama
@pixi.nova dzięki za link. A reszta metyli z iherb?
Co do Femibionu to wiem, ze tam tylko foliany prawidłowe, ale mój gin w szpitalu wspomniał, żeby zamienić Folic na Femibion na wszelki wypadek. A teraz to tez się już chyba bardziej skłaniam do metyli ogólnie

reklama
@agatush tak kawał człowieka a było kropeczka

@mała79 kochana słuchaj lekarza. Ja powiem tak przecież leczysz sie u doświadczenego lekarza jednego z może pieciu najlepszych w Polsce z ogromnym doświadczeniem. Malina by prychnął na opinię Pani dr powołanej ( przepraszam taki ma styl bycia) i uważam ze 23 lata doświadczenia i tysiące dzieci urodzonych moze sobie na to pozwolić. A ja Ci powiem dlaczego dają encorton mi malina to tłumaczył tak szczepienia na mrl zeby nie poronić na początku i zeby nie doszło do obumarcia encorton do utrzymania ponieważ obniża agresywność organizmu ja mam duzy czynnik odrzutu i tak przed szczepieniami 3,5 norma do 2 po szcsepieniach 2,6 więc lepiej i encorton na utrzymaniu tego wyniku. Mam nadzieję ze nieco ci nakreśliłam. Ja zamawiałam normalnie przesyłkę dhl i cło placiłam ok 7 zł aprzesyłka w 2 dni wpisywałam kartkę debetową Mastercard akurat a 7 zł dawałam panu z dhl

@matulkaa tak bydluń albo bydluniowa :D

@nevergiveup gratki kochana progesteron nigdy nie badałam bo byłam na luteinie

@nafoczka słodziak bez zębny

@marshia zamów sobie metyle mozna z allegro nie trzeba z iherb fembion biorę dopiero od 14 tygodnia wcześniej tylko metyle bo słusznie ktoś napisał o witaminie b6,b12 bez formy metylowej a one b6,b12 zbija homocysteinę ja mam 3,8 więc nie zbijam juz ale 5 powtarzam wyniki

@Funia90 o której wizyta? Trzyma kciuki
dziękuję Porzeczko ty to mnie napawasz zawsze nadzieją :happy::happy::happy:

Do góry