reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny wiecie może czy za wysoki progesteron może być grożny? Bo mój wynik odpowiada II i III trymestrowi i dlatego się zastanawiam. Oczywiście suplementuję wg wskazań lekarza, ale na kosnultację idę dopiero w niedzielę
Trudno powiedzieć. Mój był w 1 tym 97 i lekarz go chwalił, a ty ile masz? @susana pisała ze progesteron zagęszcza krew wiec musisz mieć dużą dawkę heparyny bo to takie kolo. Trzymam kciuki!
@mała79 nie zupełnie na stronę banku bo ty płacisz z karty i podajesz jej nr i o ile pamiętam to musi byc visa. Poprawcie mnie bo dawno kupowałam ale nie ma z tymi zakupami i dostawa większych problemów oprócz cła którego nikt nie czai jak liczą bo ja miałam za każdym razem inne. Najlepiej weź najtańsza przesyłkę statkiem. Jest dłużej ale znacznie taniej @bea25ta rozwiń temat :)

reklama
A my kochane ciocie wychodzimy na prostą ! ♡ kocham nad życie!
2017-06-21 11.53.44.jpg

Załączniki

• 2017-06-21 11.53.44.jpg
    2017-06-21 11.53.44.jpg
    130,8 KB · Wyświetleń: 431
@mała79 ja kupowałam zawsze za pomocą paypal, doładowując wcześniej konto. Tylko wybierz najtańszą przesyłkę, nie kuriera tak by uniknąć dodatkowych opłat. Do mnie przesyłki docierały do tygodnia, dla mnie super.
@nevergiveup przyrost i progesteron super [emoji8] gratuluję raz jeszcze
@nafoczka, dzięki już rozumiem a ten uśmiech [emoji7]
@susana super, że już jesteście w domu, odpoczywaj

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Liluli, to musiała mieć wyraźne wskazanie w wynikach do stosowania heparyny (np. V-leiden czy zespół antyfosfolipidowy) w przeciwnym wypadku, z tego co zauważyłam P. jest na nie

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie miałam wskazań ,ale jak to dr twierdził dość przeszłam i jak mówiłam że chce to był skłonny mi dać w ciąży. Tylko ,ze jak byłam w ciąży przestałam tam jeździć.

Trudno powiedzieć. Mój był w 1 tym 97 i lekarz go chwalił, a ty ile masz? @susana pisała ze progesteron zagęszcza krew wiec musisz mieć dużą dawkę heparyny bo to takie kolo. Trzymam kciuki!
@mała79 nie zupełnie na stronę banku bo ty płacisz z karty i podajesz jej nr i o ile pamiętam to musi byc visa. Poprawcie mnie bo dawno kupowałam ale nie ma z tymi zakupami i dostawa większych problemów oprócz cła którego nikt nie czai jak liczą bo ja miałam za każdym razem inne. Najlepiej weź najtańsza przesyłkę statkiem. Jest dłużej ale znacznie taniej @bea25ta rozwiń temat :)

Rozwinęłabym gdybym sama pamiętała. Wiem ,że wzięłam najtańszą global i miałam czekać 2-3 tyg a ku mojemu zdziwieniu przyszła po tygodniu i nie płaciłam cła. Tylko waga nie mogła przekraczać do 2 kg więc zamawiałam sama sobie. Płaciłam kartą bo tego pay pal nie było wtedy jeszcze.

Sus odpoczywaj póki jest Ci dane:Dbo jak mała będzie po tej stronie brzuszka to już takiej okazji nie będzie:)
Nevergiveup progesteron masz super napewno nie za wysoki, to się nie martw!;)oby tak dalej
@Porzeczka1234 gratuluje małego wilekiego człowieczka:)
@nafoczka fantastyczny uśmiech Wiktora cóż można chcieć więcej

Dziewczyny, które biorą metylowane witaminy - uważacie, ze lepiej zamówić z Solgara Folian 400 i resztę z iherb.com czy kupić Femibion? I na razie by wystarczył?
U mnie na razie ta homicysteina na poziomie 9, na MTHFR dopiero czekam

@marshia Ja biorę metyle ale na Femibion chyba się nie zdecyduję bo ma zwykłą formę witamin z grupy B oprócz kwasu foliowego o ile się nie mylę. Ale dziewczyny na pewno wyjaśnią więcej.
Ja biorę to :
Link do: Swanson Ultra Folate 5-Methyltetrahydrofolic Acid
@Funia90 Powodzenia na wizycie, trzymam mocno kciuki aby krwiak się ewakuował! :)
@Destino a Ty kiedy masz wizytę?
U mnie ostatnio same nudy, w przyszłym tygodniu badamy kariotypy. Staranka zaplanowane na początek sierpnia i to na tyle ;) Bardzo się ich boję.. Ale trzeba nastawić się pozytywnie, Wy dziewczyny dajecie dobry przykład! :D

reklama
Dziewczyny, które biorą metylowane witaminy - uważacie, ze lepiej zamówić z Solgara Folian 400 i resztę z iherb.com czy kupić Femibion? I na razie by wystarczył?
U mnie na razie ta homicysteina na poziomie 9, na MTHFR dopiero czekam
Ja też bym brała wszystko metylowe np z iherb. One nie zaszkodzą a mogą pomóc

Do góry