reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha ja robiłam w Warszawie. Nie wiem czy we Wroc można zrobić, ale jeśli nawet nie robią u siebie to pewnie wysyłają gdzieś. 10 dpo to jeszcze wszystko jest możliwe [emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha ja rano zrobię ten test bo mam ich dużo ale jutro idę na betę bo nie ogarniam . Wyje dziś cały dzień nie mogę sie powstrzymać

@susana mow do niuni ze ma słuchać mamy i poczekać jeszcze trochę :) 3majcie się zdrówka dla Was ;**

Ostatnia edycja:
@bertha pod czyją opieką jesteś? I ginekologicznie i pod innymi względami - o ile jesteś?
Ja chyba zapiszę się do Fuksa z Borowskiej. Nie jest stricte od poronień, no ale we Wrocławiu w ogole takich brak :(. Ale ma duże doświadczenie i super opinie - po prostu jako gin

@susana trzymam kciuki by maleńka siedziała grzecznie jeszcze pare tygodni!
@roxie123 czemu to tak dziś na czarno widzisz? Nosek do góry!
@matulkaa życzę spokojnej ciąży;)
@magda1208 u mnie czekanie.pierwszy test wczoraj czy przedwczoraj(?) I biel. Więc czekam.
Pozdrawiam reszte dziewczyn:)
Dziś byłam na Jasnej Górze. Może coś udało mi się wymodlić...

Cześć.
Pomiędzy wierszami wyczytałam że @susana w szpitalu, trzymaj się tam dzielnie.
Całą resztę Was serdecznie pozdrawiam, niestety nie odniosę się do postów bo Blanka od wczoraj ma katar, który spływa jej do gardła przez co kaszle, krztusi się i dusi, nocki całkowicie zarwane...z brzuszkiem nerwy i stres, teraz też stres...ech....

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha pod czyją opieką jesteś? I ginekologicznie i pod innymi względami - o ile jesteś?
Ja chyba zapiszę się do Fuksa z Borowskiej. Nie jest stricte od poronień, no ale we Wrocławiu w ogole takich brak :(. Ale ma duże doświadczenie i super opinie - po prostu jako gin

Ja chce właśnie znaleźć jakiegoś nowego, dobrego gina, który mówi co jest na rzeczy wprost a nie stara się być dyplomatyczny żeby mnie nie stresować.

Także nie jestem pod niczyja opieka teraz. Chodziłam tylko do gina. Do endokrynologa poszłam raz z Medicoveru i był beznadziejny.
O Fuksie tez słyszałam do dobry. Ciekawe właśnie czy zna się na rzeczy i mówi jasno co i jak.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry