reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@susana trzymajcie sie dzielnie i powiec niuni, ze ciotka kazala sie tak nie spieszyc. Jeszcze sie napatrzy na mame i swiat, a teraz niech jeszcze korzysta z urokow brzuszkowego spa. Moge sobie tylko wyobrazac co czujesz. Pisz nam co u was sie dzieje. Myslami i serduchem bede z wami

@matulkaa ja w okolicy okresu zaczelam krwawic i leci do dzis. To nie musi zle wrozyc. Tylko w razie bolu brzucha bierz nospe i odpoczywaj. Oczywiscie ze za miastem naladujesz baterie. Tylko oszczedzaj sie zeby maluch mial czas na glebokie wgryzniecie sie w mamusie na 9 mcy, albo maluchy [emoji4]

@Ovli chyba kazda z nas sie boi, nie tyle ciazy ile powtorki zlych wspomnien. Nie jestes odosobniona a twoja historia kolorowa w tym temacie nie jest. BEDZIE DOBRZE! Choc trudno w to czasem uwierzyc

@bertha tak bym chciala by sie udalo. Gdybym tylko mogla wam pomoc...

@marzycielka zaczeliscie starania? Co u ciebie slychac?

@Funia90 i jak ci idzie lezenie?

U nas dzis wyjatkowo leci choc jeszcze wkladki daja rade. Taki urok, az dziw ze potrafie pisac ze spokojem. Leze na hamaczku, pogadam z dzidzia. Od jutra 9t rosna raczki i nozki. To juz plodzik [emoji1]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Destino na szczęście teraz czysto, wcześniej też niczego nie zauważyłam, tylko podczas tego badania.... Mam zamiar się odprężyć i zrelaksować bez żadnych szaleństw [emoji56] mimo wszystko cieszy mnie dobry przyrost bety [emoji7]

u ciebie dzidzia rośnie zdrowo, może i plamnienia się uspokoją, i bedziesz mogła trochę odetchnąć [emoji8] wracam ciągle do zdjęcia które zamieściłaś, miś harribo przesłodki

Sent from my D5803 using Forum BabyBoom mobile app

@bertha też trace nadzieje u mnie dziś 10 lub 11 dpo w zależności w jaki dzień była ov ...ale chyba za dużo sobie marzylam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino nie martw sie ,musi byc dobrze,sama sobie tez tak powtarzam[emoji5]
Ja plamie troszke,minimalnie po poniedzialkowej wizycie.
Leze plackiem i juz kazda kosc mnie boli.
Niby lekarz mowil ,ze dziennie moge isc na spacer 30min do godziny ale jeszcze sie nie odwazylam.
Dzis moze sie zwleke z lozka i pojedziemy na obiad .
A tak to leci dzien za dniem ,noc za noca ,objawow zero i stres jest .
No ale co mi zostalo ,tylko czekanie ,nic innego[emoji4]
Trzymam mocno kciuki za Was jak i za wszytskie dziewczynki[emoji5]

@roxie123 dostaniesz po pupci[emoji4]jak @ przyjdzie to bedziemy plakac ,narazie jest nadzieja[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ovli22 Kochana ja mam dokładnie tak samo.. bardzo chce się już starać ale strach jest tak ogromny..Też czasami myślę aby to jeszcze przełożyć. Kiedy poroniłaś ostatni raz? Ja tuż przed wielkanocą.. Musimy być dzielne! Ja i @Marthi też zaczynamy staranka w sierpniu to możemy się razem wspierać i motywować Nie martw sie jakoś się ułoży, tu jest tyle mądrych dziewczyn zawsze któraś służy pomocną radą. Zresztą ostatnio tutaj tak pozytywnie, same dobre przykłady dziewczyn. Może i nam się troche skapnie ich szczęścia [emoji173]️[emoji173]️ Dobrego weekendu dla wszystkich!

Ostatni raz poroniłam we wrześniu 2016 .

Wiem ze dużo dziewczyną są udało i wierze we mnie ale boje się nie tyle poronienia co nadrobieniu sobie nadzieje i mojemu M .

Druga sprawa ja nie mam takiej pracy żebym mogła pracować w ciąży Wiec obawiam się jak to zorganizować później w czasie przyszłej ciąży ale o tym tak bardzo moe myśle ! Pomyśle jak zajdę .
Wiem na pewno ze z jakimikolwiek bólami czy krwawieniem to nawet się nie wybieram do pracy

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@bertha, wyszedł mi najgorszy z haplotypów kir, tj. AA - a badanie to badanie receptorów KIR robione w Prokocimu (zlecone mi przez Sachę i Przybycienia)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie chciałabym zrobić sobie to badanie ale nie wiem gdzie można we Wrocławiu zrobić.

@bertha też trace nadzieje u mnie dziś 10 lub 11 dpo w zależności w jaki dzień była ov ...ale chyba za dużo sobie marzylam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie właśnie 10 lub 9dpo... no nic, testy mam, to będę sikać i sikać..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry