reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja chce właśnie znaleźć jakiegoś nowego, dobrego gina, który mówi co jest na rzeczy wprost a nie stara się być dyplomatyczny żeby mnie nie stresować.

Także nie jestem pod niczyja opieka teraz. Chodziłam tylko do gina. Do endokrynologa poszłam raz z Medicoveru i był beznadziejny.
O Fuksie tez słyszałam do dobry. Ciekawe właśnie czy zna się na rzeczy i mówi jasno co i jak.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W Opolu jest dr Królik,która zna temat immunologii. Przyjmuje też w Kluczborku. Może ona Ci podpasuje?

reklama
Jeśli chodzi o dr Królik to ja mam mieszane uczucia bo ba początku jak do niej poszłam to niby ok kazala powtórzyć kilka badań i niby że coś zaleci itd. Dodam że przyszłam do niej z teczka badań od dubrawskiego. Po wynikach powiedziała ze liczyła ze w nich wyjdą nieprawidłowości. Ale skoro nie wyszły to ona nie wie co ze mną zrobić co zaproponować ale jedną córkę mam tzn że sie da więc żelazny zestaw....
Teraz jestem u dr pochrzest w strzelcach opolskich i mam wrażenie że jest inna bajka. Jakie efekty będą to czas pokaże... Póki co jestem po intralipidzie i działam. Po pozytywnej becie gsf to chyba ten accofil o ktorym pisalyscie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o dr Królik to ja mam mieszane uczucia bo ba początku jak do niej poszłam to niby ok kazala powtórzyć kilka badań i niby że coś zaleci itd. Dodam że przyszłam do niej z teczka badań od dubrawskiego. Po wynikach powiedziała ze liczyła ze w nich wyjdą nieprawidłowości. Ale skoro nie wyszły to ona nie wie co ze mną zrobić co zaproponować ale jedną córkę mam tzn że sie da więc żelazny zestaw....
Teraz jestem u dr pochrzest w strzelcach opolskich i mam wrażenie że jest inna bajka. Jakie efekty będą to czas pokaże... Póki co jestem po intralipidzie i działam. Po pozytywnej becie gsf to chyba ten accofil o ktorym pisalyscie.

Racja:) przecież też jestem u dr Motak-Pochrzęst:) nie mniej jednak dr Królik polecam. inna bajka-o tak. Ale sobie myślę,że i u jednej i u drugiej można liczyć na fachowość. I u jednej i u drugiej znam przypadki niepowodzeń i powodzeń na żelaznym:) aa najlepiej chodzić do obu jednocześnie i wypośrodkować ich teorie:)

Hej dziewczyny te starające i te z brzuszkami oczywiście mamusie też.
U mnie starania ale szczerze czym bliżej do okresu to ja gorzej się czuje. Mam tylko jedną myśl bo.dzis bolał mnie brzuch :(Siostra mówi że to może implantacja a ja dwa dni temu miałam czerwone nitki krwi na wkladce. Bez tych szczepień zachodzilam bardzo szybko :) czyli w pierwszym miejscu planowania. A teraz czuje że to wszystko będzie inaczej :frown: ZAŁAMANA

W Opolu jest dr Królik,która zna temat immunologii. Przyjmuje też w Kluczborku. Może ona Ci podpasuje?

Dziękuje za sugestie, ale szukam kogoś na miejscu na szybkie wizyty, monitoringi, recepty a potem do prowadzenia ciąży. Już straciłam zaufanie do mojego podstawowego gina stad szukam nowego. Już wystarczy ze będę dojeżdżać do Wawy :)

Hej dziewczyny te starające i te z brzuszkami oczywiście mamusie też.
U mnie starania ale szczerze czym bliżej do okresu to ja gorzej się czuje. Mam tylko jedną myśl bo.dzis bolał mnie brzuch :(Siostra mówi że to może implantacja a ja dwa dni temu miałam czerwone nitki krwi na wkladce. Bez tych szczepień zachodzilam bardzo szybko :) czyli w pierwszym miejscu planowania. A teraz czuje że to wszystko będzie inaczej :frown: ZAŁAMANA
Doskonale Cię rozumiem. Wcześniej to samo-zachodziłam bez problemu. Po szczepieniach 6ty miesiąc własnie się staram. I też jakoś nie czuję się ciążowo. Przy udanej ciąży bardzo bolały mnie jajniki. Więc może u Ciebie to zwiastun udanej ciąży;)
@bertha kumam:) trzymam kciuki za znalezienie kogoś konkretnego:)

Ile mm było endometrium? Próbuje porównywać do swojego 9mm w 9dpo...
A na co jest Accofil???

U mnie dzisiaj 10dpo, biel na teście wiec nadzieje na cud słabną.

@susana, życzę spokojnej macicy, żeby tam domek dla malutkiej wygodny był jeszcze na wiele tygodni!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bertha moje ciążowe endo miało 8.5 wiec tym się nie przejmuj :) a probowalas wejść w wątek bo cię zgłosiłam i nie wiem

@matulkaa ważne ze masz zaufanie do P choć ja troche naginalam jego zalecenia :)

@Gabiś zdrówka życzę. Mój Wiktor tez wciąż ma katar a Karol jak był mały nie miał wcale

Jutro rano na 10ta jadę do pracy... ehhh juz spać nie mogę. Trzymajcie kciuki

@burczuś powiem szczerze że ten ból brzucha to bardziej na okres a nie na ciążę. Za dwa dni się okaże ale na moje oko to lipa :frown:
Trzy wczesniejsze ciążę były inne zero bólu brzucha tylko piersi jak balony zabrzmiałe.

reklama
Tusia każda ciąża może być inna. Raz boli raz nie raz mdli raz nie... mnie przeważnie boli okresowo brzuch więc nigdy do konca nie wiadomo... @ brak więc i nadzieję trzeba mieć [emoji5]

Do góry