reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kazda z nas jak ma juz wolne na zachodzenie przychodzi strach i blokada. Ja tez zachodzilam ww kazdym pierwszym cyklu no raz w drugim . Tym razem byl to piaty cykl.
Straszne jest to czekanie na kreske na tescie na objawy, ale nie mozna sie napinac. @burczuś ty wiesz i nadal masz widze napinke. No nie widze ale juz w krzakach , krzaki tez sa dobre na uwolnienie i glowy i na seks tez. Nadchodza wakacje wrzuccie tche fantazji w to robienie dzieci! W lesie na borowkach, po ognisku ja wam podpowiem bo samej marzy mi sie szalenstwo.

Ostatnio widze ,ze dr P troche gasi wiare w naturalne ciaze, tu u Ciebie @matulkaa u mnie tez dobrze ,ze ja nie bylam nigdy jakos zdyscyplinowana i nie pojechalam do Debicy na zakonczenie ciazy. Kurde no!!! Mam ogromny żal. @Destino tez nie powinna byc w ciazy, wiec....oj gdyby mi sie chcialo do niego przejechac to pokazalabym mu ze troche rozpedza sie z tym ivf. I gasi w dziewczynach nadzieje.

Witam się ze wszystkimi z ranka :-)
@magda1208 ja od prawie dwòch tygodni jestem na immunosupresantach i od tego czasu walczę z infekcjami masakra jakaś.......jeszcze półtora tygodnia i odstawiam leki, potem powtorka LCT i zobaczymy jaki wynik. W lipcu mam też histeroskopie (szczerze troche sie stracham bo to na żywca:confused:)
A ty juz testowałaś? @burczuś @bertha @roxie123 za dwie porzadne kreseczki , ktos jeszcze testuje? @matulkaa super przyrost bety, @Destino piękne masz to zdjęcie kropka , ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze i sie trzymacie. @Funia90 dobrze ze u ciebie mniej plamien.

Roxie, sikalas?
Ja mam biało chyba. Bo ja tu sobie już wyobrażam kreskę [emoji23]
No nic, nie tracę nadziei, jutro znowu siknę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Roxie, sikalas?
Ja mam biało chyba. Bo ja tu sobie już wyobrażam kreskę [emoji23]
No nic, nie tracę nadziei, jutro znowu siknę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Berta
Pokaż test
Może tam coś widać jednak ?

Ja zaraz na badanie u ordynatora ide ...Już mnie psiocha boli na samą myśl
.Skurcze mam dużo słabsze wyspałam sie dzisiaj całą noc .
Człowiek jak zmuszony do leżenia to i poprawa jest .
Całuski

Berta
Pokaż test
Może tam coś widać jednak ?

Ja zaraz na badanie u ordynatora ide ...Już mnie psiocha boli na samą myśl
.Skurcze mam dużo słabsze wyspałam sie dzisiaj całą noc .
Człowiek jak zmuszony do leżenia to i poprawa jest .
Całuski

Kciuki za badanie!!

To jest zdjęcie w pierwszych 5 min
1497598113-aaaaaa.jpeg

To po pół godzinie
1497598159-aaaaaa.jpeg

Wg mnie to nic nie jest. Jutro z pewnością będzie biel vizira.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha trzymam jeszcze mocniej kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji5]
Susana polez grzecznie i będzie super [emoji8]
Mala79 a zazywasz może coś osłonowego np lacibios femina? Może warto.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry