reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 super gratuluję córci, super wiadomość:-)
@matulkaa tobie też gratuluję, udało sie w pierwszym cyklu , świetnie, aby wszystko dobrze dalej było, trzymam kciuki za twojego kropka :-)
@Funia90 super że serducho bije, krwiak się wchłonie albo wydali, może byc już tylko dobrze :-)
czekamy teraz na resztę testujących @burczuś @roxie123 @magda1208 kciuki za dwie kreseczki

@mała79 mam nadzieje,ze dziad sie wchlonie.
Kosmowke mam odklejina na ok25% :/
Bede dbala o siebie i zobaczymy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 bedzie dobrze. Jak moja siostra byla wciazy mniej wiecej w 8 t to dostala krwotoku. Kosmowka odkleila sie jej na 7 cm. Wez pomarancze i przelicz bo tak wyglada macica. Potem wracala do holandii bo tam mieszkala i musiala pracowac, bo oni nie uznaja ratowania ciazy i zostawiaja to naturze. Dzis emilka ma prawie 11 lat. I urodzila sie w terminie sn. Zadbasz o siebie i bedzie w porzadku. Powoli leniwie do przodu.

U nas codziennie krew. Najwiecej jak ide kupke, ale w zasadzie po kazdym siku i non stop leci. Czasem ponoc tak jest. Powoli przywyklam jesli do takiego widoku przywyknac mozna. Juz sama widzisz, ze maluszek zyje. Przezyje bo ma fajna mamusie, ktora dba o niego

Cos wam opowiem. Kupilam sobie paczka z pudrem bo chodzi za mna od poczatku ciazy. Otrzepalam z cukru, odgrzalam w mikrofalowie i gryze. Trzeba pamietac ze mnie slodkie w ogole nie wchodzi. No to go pod kran, szoruje z cukru i gryze dalej [emoji16] Wybebeszylam i wygrzebalam dzem [emoji23] Powiem wam ze tak sie niestety koncza moje zachcianki bo najczesciej to cos bym zjadla, niestety po pierwszym kesie nie wchodzi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Destino tez mam znajoma ,ktora miala krwotok w 11 tyg,przyjechalo po nia pogotowie i nawet ratownicy powiedzieli jej M ,ze po ilosci krwi musza nastawiac sie na najgorsze.
Wszystko skonczylo sie dobrze i udalo sie jej urodzic[emoji5]

Dobrze ,ze u Twojej siostry skonczylo sie dobrze,mimo tego ,ze musiala pracowac w takim stanie,biedna pewnie najadla sie stresu[emoji20]
Ale najwazniejsze szczesliwe zakonczenie[emoji4]

Kiedy Ty kochana wizytujesz?w piatek?dobrze,ze znasz przyczyne krwawienia bo w innym przypadku musialabys rozbic namiot pod ip[emoji4]
U Ciebie tez bedzie dobrze,musi byc[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 niby znam, ale nie chce kazdego krwawienia na to zwalac, bo moge cos przeoczyc. Mam gin ktora pracuje w szpitslu i zawsze stawia mnie na nogi jak chce jechac na ip, bo wie ze nic wiecej mi nie zrobia. Mam wszystkie leki i wiekszych dawek nie dostane. A w razie co zawsze mnie przyjmuje oglada, pociesza uspokaja i dodaje odwagi. Ona stresuje sie razem ze mna tylko probuje nie dac sie mi zwariowac. Nie ma lekko [emoji1] Ostatnio jestem mimo wszystko spokojniejsza

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 super ze owu była cieszę się bardzo teeraz czekamy na owoc starań

@matulkaa super kochana bardzo bardzo się cieszę teraz czekamy na druga betę która bedzie formalnością

@kas90 super ze zdrowa Asieńka gratulacje

@Marthi @Funia90 super ze kariotypy prawidłowe kamień z serca.
Funia powiedz gdzie ten krwiak bo ja go dojrzeć nie mogę. Jakie zalecenia?widzisz dobrze ze bierzesz zastrzyki masz na ryczałt z tym zaświadczeniem ja tez mam od tego samego lekarza. Zwiekszyli ci dawkę fraxi czy clexan bo wiem ze masz 0,2

@Destino dobre z tym pączkiem uśmiałam sie. Trzymam kciuki zeby krwawienie odpuściło i abyś miałam trochę oddechu.

A ja dziś byłam na badaniach z kolezanką w 37 tygodniu ciazy po poszłyśmy na rynek na śniadanie i ona jajecznice ja oczywiście mieso czyli frankfruterki później tost po jednym na to mohito bezalkoholowe myślałam ze brzuch mi peknie ale było super miło. A i byłyśmy kupić rożek dla jej coreczki i ogladałam wózki i łóżeczka juz co nieco sobie wybrałam chodź udawałam ze nie patrzę nawet do samochodu fotelik oglądałam kupiłam male różowe body i skarpetki białe z koronką dla malej koleżanki i tyle mojego haha

Do góry