reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 super gratuluję córci, super wiadomość:-)
@matulkaa tobie też gratuluję, udało sie w pierwszym cyklu , świetnie, aby wszystko dobrze dalej było, trzymam kciuki za twojego kropka :-)
@Funia90 super że serducho bije, krwiak się wchłonie albo wydali, może byc już tylko dobrze :-)
czekamy teraz na resztę testujących @burczuś @roxie123 @magda1208 kciuki za dwie kreseczki

@mała79 mam nadzieje,ze dziad sie wchlonie.
Kosmowke mam odklejina na ok25% :/
Bede dbala o siebie i zobaczymy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 bedzie dobrze. Jak moja siostra byla wciazy mniej wiecej w 8 t to dostala krwotoku. Kosmowka odkleila sie jej na 7 cm. Wez pomarancze i przelicz bo tak wyglada macica. Potem wracala do holandii bo tam mieszkala i musiala pracowac, bo oni nie uznaja ratowania ciazy i zostawiaja to naturze. Dzis emilka ma prawie 11 lat. I urodzila sie w terminie sn. Zadbasz o siebie i bedzie w porzadku. Powoli leniwie do przodu.

U nas codziennie krew. Najwiecej jak ide kupke, ale w zasadzie po kazdym siku i non stop leci. Czasem ponoc tak jest. Powoli przywyklam jesli do takiego widoku przywyknac mozna. Juz sama widzisz, ze maluszek zyje. Przezyje bo ma fajna mamusie, ktora dba o niego

Cos wam opowiem. Kupilam sobie paczka z pudrem bo chodzi za mna od poczatku ciazy. Otrzepalam z cukru, odgrzalam w mikrofalowie i gryze. Trzeba pamietac ze mnie slodkie w ogole nie wchodzi. No to go pod kran, szoruje z cukru i gryze dalej [emoji16] Wybebeszylam i wygrzebalam dzem [emoji23] Powiem wam ze tak sie niestety koncza moje zachcianki bo najczesciej to cos bym zjadla, niestety po pierwszym kesie nie wchodzi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Destino tez mam znajoma ,ktora miala krwotok w 11 tyg,przyjechalo po nia pogotowie i nawet ratownicy powiedzieli jej M ,ze po ilosci krwi musza nastawiac sie na najgorsze.
Wszystko skonczylo sie dobrze i udalo sie jej urodzic[emoji5]

Dobrze ,ze u Twojej siostry skonczylo sie dobrze,mimo tego ,ze musiala pracowac w takim stanie,biedna pewnie najadla sie stresu[emoji20]
Ale najwazniejsze szczesliwe zakonczenie[emoji4]

Kiedy Ty kochana wizytujesz?w piatek?dobrze,ze znasz przyczyne krwawienia bo w innym przypadku musialabys rozbic namiot pod ip[emoji4]
U Ciebie tez bedzie dobrze,musi byc[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 niby znam, ale nie chce kazdego krwawienia na to zwalac, bo moge cos przeoczyc. Mam gin ktora pracuje w szpitslu i zawsze stawia mnie na nogi jak chce jechac na ip, bo wie ze nic wiecej mi nie zrobia. Mam wszystkie leki i wiekszych dawek nie dostane. A w razie co zawsze mnie przyjmuje oglada, pociesza uspokaja i dodaje odwagi. Ona stresuje sie razem ze mna tylko probuje nie dac sie mi zwariowac. Nie ma lekko [emoji1] Ostatnio jestem mimo wszystko spokojniejsza

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 super ze owu była cieszę się bardzo teeraz czekamy na owoc starań

@matulkaa super kochana bardzo bardzo się cieszę teraz czekamy na druga betę która bedzie formalnością

@kas90 super ze zdrowa Asieńka gratulacje

@Marthi @Funia90 super ze kariotypy prawidłowe kamień z serca.
Funia powiedz gdzie ten krwiak bo ja go dojrzeć nie mogę. Jakie zalecenia?widzisz dobrze ze bierzesz zastrzyki masz na ryczałt z tym zaświadczeniem ja tez mam od tego samego lekarza. Zwiekszyli ci dawkę fraxi czy clexan bo wiem ze masz 0,2

@Destino dobre z tym pączkiem uśmiałam sie. Trzymam kciuki zeby krwawienie odpuściło i abyś miałam trochę oddechu.

A ja dziś byłam na badaniach z kolezanką w 37 tygodniu ciazy po poszłyśmy na rynek na śniadanie i ona jajecznice ja oczywiście mieso czyli frankfruterki później tost po jednym na to mohito bezalkoholowe myślałam ze brzuch mi peknie ale było super miło. A i byłyśmy kupić rożek dla jej coreczki i ogladałam wózki i łóżeczka juz co nieco sobie wybrałam chodź udawałam ze nie patrzę nawet do samochodu fotelik oglądałam kupiłam male różowe body i skarpetki białe z koronką dla malej koleżanki i tyle mojego haha

Do góry