reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Funia90 dziekuję za info o DNA. Zamówione, dziś przyjdzie, robię wymaz i odsyłam. Reszta z krwi w przyszłym tygodniu wg listy @nafoczka . Gdyby nie info o tym teście, straciłabym albo czas na próbę zrobienia na NFZ części, albo kasę na resztę. Kasa i tak pójdzie, ale to nie ma znaczenia. Byle znaleźć punkt zaczepienia co jedt nie tak i uchronić się za 4 razem.
Super, ze masz pod sercem drugie serduszko :) i wszystkie inne dziewczyny z brzuszkami - wielkie, wielki gratulacje :)

Witam dziewczyny.
Bardzo dziękuję za słowa wsparcia. @nafoczka trzymam się,trzymam. Teraz to na świerzo i szok. Tęsknota dopiero przyjdzie. Dobrze wiem o tym.
Wybaczcie ale nie skupiałam się na postach. Wyłapałam tylko że u @Funia90 wszystko ok. I że @kas90 córcię zdrową nosi:) gratuluję:)
@roxie123 Ty masz się skupić na przyszłości a nie tu się cofać. Wszystkie myślimy o naszych aniołkach i to nie uniknionne,ale nie łącz tych dat. Wspominaj ale nie analizuj:) malymi kroczkami do przodu! Trzymam kciuki;*
Pozdrawiam i jeszcze raz baaardzo dziękuję!

@Marthi trzymam kciuki za kariotyp,ale musi byc tak jak u nas[emoji5]

@marshia nie ma za co[emoji4]wynik dostaniesz najpozniej za 2 tygodnie [emoji4]
Mi wyszlo mthfr w oby odmianach i pai-1
Dostalam wczoraj zalecenia od gentyczki ale i tak stosowalam je juz wczesniej.
Wklejam ponizej[emoji4]

Dodaje tez foto z usg,u gory widac dzidzie i krwiak wiekszy niz dzdziol obok[emoji58]a ostatnie zdejcie pojedyncze jest sprzed tygodnia i t mniej widac krwiaka,ale nie wiem moze to kwestia ujecia.
1497345361-aaaaaa.jpeg
1497345305-aaaaaa.jpeg
1497345312-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 gratuluję córeczki
@Funia90 kamień z serca, super że serduszko bije [emoji175]
@Destino nieustannie trzymam kciuki

Trochę prywaty, już nie mogłam wytrzymać i poszłam dziś na betę, bolące piersi nie dawały mi spokoju, szok w pierwszym cyklu starań beta 18,4, wynik nie pozostawiający wątpliwości, jestem w 23dc. Sprawdzę jeszcze w piątek i pędzę do Przybycienia na monitoring, niech w końcu poda ten accofil.
Nie wierzę, ale bardzo się cieszę. Reszta dziewczyn testujących, trzymam kciuki również za was [emoji8] która teraz w kolejce? @roxie123 chyba ty [emoji7]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
W ogóle to polecam dr Lukoschek z Volumed w Krk. To byly moje drugie prenatalne u niej na nfz. Super podejście, wszystko mówi po kolei co bada i nawet pyta czy widzę na monitorze i jest zainteresowana pacjentem.
@matulkaa, super! Czyli nasze objawy ciążowe się pokryły:D

Ostatnia edycja:
Do góry