reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matulkaa, super! Czyli nasze objawy ciążowe się pokryły:D

Wszystkie, bez wyjątku [emoji8] oby tylko później wszystko układało się tak super jak u ciebie [emoji8] nawet tą samą panią doktor biorę pod uwagę. Byłam u niej na wizycie i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Ale powoli, na razie powtórka bety przede mną. Strach przeplatany radością.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam u Rajtar Ciosek w Słomnikach, kiedy jeszcze się diagnozowałam.
Ma opinię równie dobrego lekarza jak Milewicz (razem pracują) ale przystępniejszej w obyciu.

Trochę prywaty, już nie mogłam wytrzymać i poszłam dziś na betę, bolące piersi nie dawały mi spokoju, szok w pierwszym cyklu starań beta 18,4, wynik nie pozostawiający wątpliwości, jestem w 23dc. Sprawdzę jeszcze w piątek i pędzę do Przybycienia na monitoring, niech w końcu poda ten accofil.
Nie wierzę, ale bardzo się cieszę. Reszta dziewczyn testujących, trzymam kciuki również za was [emoji8] która teraz w kolejce? @roxie123 chyba ty [emoji7]

GRATULACJE!!! super :)
a który to u ciebie dpo? i cyce od którego dpo bolały? brałaś po owu jakis progesteron?

@kas90 gratuluję zdrowej córeczki!! :)

Owulacja była w zeszłą sobotę, potwierdzona monitoringiem. Dziś 23 dc, 10 dpo. Od tego czasu biorę Duphaston 3x1. A piersi bolą mnie już od 6dpo, ale na początku myślałam, że to po lekach.

@Funia90 - pięknie!!!!!!!!!!!!! :*
@matulka - gratki!!!!!!!!!!! :D

a u mnie chyba też powód do radości!!!!!!!! :))))
Mój M. dzwonił na Polną i powiedzieli mu, że moje i Jego kariotypy są ok, ale na piśmie dopiero będą miały Panie to zrobione po długim weekendzie! CHYBA UWIERZĘ NA SŁOWO I ODETCHNĘ Z ULGĄ!!!! <3 @Funia90, @pixi.nova @roxie123 :* :* :* buziaki dla Was!!!

@nafoczka ty dzielna kobieta jestes i piekna choc nie widze, to czytam w postach

@kas90 najwspanialsza wiadomosc corcia [emoji7]

@matulkaa czas na stresa dla ciebie-co prawda zartuje ale wiem ze bedzie... kochana cudna wiadomosc. Lap leki juz i wchlaniaj nim przybycien was zobaczy

@burczus, zadbaj o siebie, a potem bedziesz nam odpisywac, my pamietamy... o mamie tez

@Marthi,@funia to super wiadomosci. Kariotypy syrasza kazdego, dobrze ze so dobre

@bertha ty tez juz blizej niz dalej, pamietam o wizycie. Daj znoc co lekarz dla was przygotuje

Caluski dla mam i dzieci, spokoju dla brzuchatek, pozytywnych testow dla staraczek i wytrwalosci dla diagnozujacych

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś skupiam się ....skupiam się jak mogę :D ale wiesz jak to jest ... czasami jestem zacofana xD
No nic jeszcze trochę i zobaczymy co to wyjdzie z tego czekania , czy coś czy nic ;p pozdrówka :**
@matulkaa oooo gratulacje !!! :* no ja jestem w kolejce... ale już zaczynam się niecierpliwić ;p ja mam dzisiaj 23dc :) ov była w niedziele czyli dziś 9dpo :) cycki mnie nie bolą nabrzmiały tylko i żyły są ale to może być i na @ ;/
@Marthi widzisz i suuuper ! :D teraz weź głęboki wdech i wrzuć na luz :D :*

reklama
@matulkaa gratulacje! Spokojnej dobrej ciąży
@Funia90 super!!!! Niech dzieciątko rośnie zdrowo a krwiaczek się szybko wchłonie
@Marthi fajnie że się udało wykluczyć błędy genetyczne. Wszystko inne do wyleczenia!
@Destino udanej wizyty! Tym razem karta już na pewno bedzie!
@kas90 gratuluję córeczki
@agatush @porzeczka spokojnej ciąży do konca

Ale Wam zazdroszczę dziewczyny tyle się u Was dzieje dobrych rzeczy!
Ja miałam badać progesteron po owulacji a dziś 20 dc i żadnych oznak owulacji jak zawsze był wzrost temp
Czekam na wyniki kariotypow a w pn wizyta u nowego lekarza ciekawe czy zleci jakieś badania
A w lipcu już Malina....

Do góry