Funia90
Fanka BB :)
@Destino dobrze miec takiego lekarza ,ktory Cie uspokaja[emoji4]kochana ,ktory Ty masz tydzien?jestes chyba o tydzien dalej niz ja[emoji4]
Dobrze,ze jestes spokojna,ja tez sie staram nie demerwowac,moment najwiekszego stresu dla mnie to usg ...wtedy az sie trzese ale co poradze ,musze przetrwac[emoji4]
@Porzeczka1234 fajnie,ze milo spedzilas dzien[emoji4]
Refundacje na clexane na szczescie juz mialam wczesniej[emoji4]dawke mam 0,4.
A krwiak jest obok pecherzyka,na tym zdjeciu gdzie sa trzy ujecia to na samej gorze(dodaje raz jeszcze)
Krwiak jest wiekszy niz dzidzi i pecherzyk.
Ma 2.9x1.5 cm
@Marthi nie jestem na l4 bo pracuje z M[emoji4]mam nadzieje,ze nie bedzie trzeba twgo namiotu rozbijac[emoji23]
@marshia ja bralam olej z wiesiolka w kapsulkach z apteki i zaskoczylam od razu[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze,ze jestes spokojna,ja tez sie staram nie demerwowac,moment najwiekszego stresu dla mnie to usg ...wtedy az sie trzese ale co poradze ,musze przetrwac[emoji4]
@Porzeczka1234 fajnie,ze milo spedzilas dzien[emoji4]
Refundacje na clexane na szczescie juz mialam wczesniej[emoji4]dawke mam 0,4.
A krwiak jest obok pecherzyka,na tym zdjeciu gdzie sa trzy ujecia to na samej gorze(dodaje raz jeszcze)
Krwiak jest wiekszy niz dzidzi i pecherzyk.
Ma 2.9x1.5 cm
@Marthi nie jestem na l4 bo pracuje z M[emoji4]mam nadzieje,ze nie bedzie trzeba twgo namiotu rozbijac[emoji23]
@marshia ja bralam olej z wiesiolka w kapsulkach z apteki i zaskoczylam od razu[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom