reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino dobrze miec takiego lekarza ,ktory Cie uspokaja[emoji4]kochana ,ktory Ty masz tydzien?jestes chyba o tydzien dalej niz ja[emoji4]
Dobrze,ze jestes spokojna,ja tez sie staram nie demerwowac,moment najwiekszego stresu dla mnie to usg ...wtedy az sie trzese ale co poradze ,musze przetrwac[emoji4]

@Porzeczka1234 fajnie,ze milo spedzilas dzien[emoji4]
Refundacje na clexane na szczescie juz mialam wczesniej[emoji4]dawke mam 0,4.
A krwiak jest obok pecherzyka,na tym zdjeciu gdzie sa trzy ujecia to na samej gorze(dodaje raz jeszcze)
Krwiak jest wiekszy niz dzidzi i pecherzyk.
Ma 2.9x1.5 cm

@Marthi nie jestem na l4 bo pracuje z M[emoji4]mam nadzieje,ze nie bedzie trzeba twgo namiotu rozbijac[emoji23]

@marshia ja bralam olej z wiesiolka w kapsulkach z apteki i zaskoczylam od razu[emoji4]
1497375237-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 prawda jest taka ze kazda z nas do konca sie bedzie denerwowac. Na poczatku czy serduszko bije,pozniej ruchy bo za malo. A ja teraz na koncowce martwie sie zeby wszystko poszlo dobrze przy porodzie. I uspokoje sie pewnie dopiero jak przytule Synusia [emoji7][emoji7]

Matulka gratuluje i trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

@Liluli oj tak ,domyslam sie ,ze im pozniej tym wieksze obawy[emoji4]ale coz taka rola Matki[emoji5]
A Ty za miesiac rodzisz z tego co widze po suwaczku[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marzycielka81
4883649.jpg
proszę bardzo :D:p
Moje obecne nastawienie jest nie do ogarnięcia ...raz mam dołaaa , raz głupawkę , a innym razem napycham się czekoladą o... ;p

Załączniki

• 4883649.jpg
    4883649.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 398
@marzycielka81 czyli po imprezie jesteś :D to odpoczywaj :*

Kobitki za szybko się pochwaliłam ,że się mnie nie czepiło nic . Od rana coś mnie gnębi tam na dole ;/ pewnie znowu jakieś zapalenie grzybiczne się zaczyna wtedy co nie trzeba :< gorzej bo nie wiem czy jestem w ciąży czy nie... i nie wiem co brać ;/ póki co posmarowałam tym clotrimazolum ale niewiele bo się boję nie wiem czy można jak coś . Jutro skoczę do apteki moze kupię ten Provag bo ponoć dobry i jak cos w I trym. można . Jezu zawsze musi mnie coś poskładać za szybko się cieszyłam :< jak nie jestem zafasolkowana to sobie poradze jak się rozkręci ale jak jest coś na rzeczy to masakra...umrę chyba ,że coś poszkodzi taka infekcja :< w sumie dopiero początek bo nie drapie sie ani nic tylko widze ze zaczyna naskórek pękać eh pomocy :<

@roxie123 dobre[emoji4]
Wiem ,ze odpisalam na drugim watku,ale tu rzucila mi sie w ocZy cZekolada i mimo ,ze nie mialam nigdy takich przypadlosci to kojarzy mi sie ,ze takie grzyby lepiej sie rozwijaja jak jemy wlasnie slodycze.
Wiec moze zrezygnuj narazie ze sprzyjajacego im srodowiska[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 mnie też nie ale widzę że pęka naskórek przy ujściu więc coś zaczyna się dziać :/ flora bakteryna pewnie przy tych lekach coś nie tego. Jutro chyba zacznę testować ... bo mnie tak kluja jajniki ze aż przeszywa a normalnie przed @ tak nie mam

Do góry