takkk dzidziol śpi jak kawusia i chwila na nadrabianie was bo za chwile wypadnę całkiem z obiegu...
słówko jeszcze o nas... w tym całym zamieszaniu zdrowotnym i tak czuwała nad nami opatrznośc Boża. W czwartek Wikuś skończył zastrzyki, piątek i sobota były ok a ponowny katar zaczął się w nocy z soboty na niedziele.. pisze o opatrzności bo w sobote byliśmy na weselu. Pierwszy raz od bardzoooo długiego czasu tak się wybawiłam, zrelaksowałam i odpoczęłam psychicznie. Gdy wróciłam o 4 nad ranem Wikuś już był zakatarzony a potem było już tylko gorzej. Gdyby się rozwinęło dobe wcześniej to nigdzie byśmy nie poszli (on był z moją siostrą). Daję mi mega w kość przy anginie i uszach ale jest jak jest baterie choć na chwile mam naładowane.
Druga sprawa, zaraz pochwale się wam nową JA na zamkniętym watku ale i tu należą wam się kopniaki! tak dużo z was się zgłosiło, że chce się przedstawić i przez to zbliżyć nasze relacje. W praktyce okazało się, że 5-10 dziewczyn jest a reszta tylko podgląda. nie o to nam chodziło. Więc proszę ruszyć glowami i chce was tam widzieć i to już!
Trzecia sprawa, ruszam z nowymi pomysłami na forum. Bardzo proszę o wsparcie te dziewczyny, które otrzymały ode mnie priv. Napisałam na razie do mam, żeby po pierwsze tu nie zaśmiecać a po drugie tak do końca nie pamiętam, które z was mają już dzieciaczki a które nie. Te z brzuszkami i staraczki też doczekają się ode mnie wiadomości. Póki co zbieram informacje jakie rzeczy warto zabrać na wakacje z dzieckiem i chodzi mi głównie o sprawdzone, przydatne i konkretne rzeczy
Dziewczyny, które nie mają ode mnie priv. a są chętne pomóc i maja pomysły napiszcie mi proszę.
Teraz słówko prywaty:
@roxie123 nie analizuj dat, życie tak szybko płynie. Wiem że to ciężko tak ale nie potrzebnie rozdrapujesz to co było, myśl kochana o tym co będzie :*
@Funia90 jak ty kochana się czujesz? wyszłaś w końcu ze szpitala?
@Destino dzidziolek niech już tylko rośnie a ty się nie zamartwiaj :*
@mickey* wiem, że jesteśmy umówione ale u mnie to jakiś obled jest choć ma to też i dobre strony bo nie mysle o tej piepszonej pracy no i trochę zaczynam sie rozwijać na bb a czas pokaże
Ty teraz skarbie na jakim etapie jesteś?
@bea25ta ja nie robie dżemu z truskawek bo mi pestkami plują
hrabiostwo
ale jak robie inne to tez na żelfisie
@susana ty wiesz jak bardzosie cieszę z twojej księżniczki :*
@asia669 @Gabiś @lamia78 @Avita jak wam idzie karmienie?
@Porzeczka1234 teraz to już tylko pozytywnie do samego końca
@tęczowa89 i
@Liluli tik tak coraz bliżej
@czarna_mala ostatnia prosta przed tobą :*
@magda1208 nie analizuj snów, nie warto. Jakbym myslala o snach to bym M zdradzała
@kas90 jak się czujesz?
@Kwiatuszekk23 @Doris:-) jak wasi chłopcy?
@burczuś jak się trzymasz?
i ściskam wszystkie wszystkie których z pewnością poukladac w glowie mi trudno ale tak jak już nie raz pisałam, im częściej piszecie tym latwiej nam jest o was pamiętać i kojarzyć :*