reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 Jak na razie odpukac :) Ale taka letnia pora często coś tam się zaczynało wtedy maść i już było po problemie . Tak z ciekawości zapytałam. Dziękuję : )
@nafoczka jeju niedobre chorubko :/ współczuję Wam i mam nadzieje ,ze szybko przejdzie . 3majcie się dużo sily i zdrówka; *

Wiecie co wypadnie mi testować między dniami kiedy miałam urodzić moje pierwsze dzieciątko :( dość że będę mieć doła, to jak nie zawita do mnie słońce już wg będę dobita

Ostatnia edycja:
reklama
takkk dzidziol śpi jak kawusia i chwila na nadrabianie was bo za chwile wypadnę całkiem z obiegu...
słówko jeszcze o nas... w tym całym zamieszaniu zdrowotnym i tak czuwała nad nami opatrznośc Boża. W czwartek Wikuś skończył zastrzyki, piątek i sobota były ok a ponowny katar zaczął się w nocy z soboty na niedziele.. pisze o opatrzności bo w sobote byliśmy na weselu. Pierwszy raz od bardzoooo długiego czasu tak się wybawiłam, zrelaksowałam i odpoczęłam psychicznie. Gdy wróciłam o 4 nad ranem Wikuś już był zakatarzony a potem było już tylko gorzej. Gdyby się rozwinęło dobe wcześniej to nigdzie byśmy nie poszli (on był z moją siostrą). Daję mi mega w kość przy anginie i uszach ale jest jak jest baterie choć na chwile mam naładowane. :)

Druga sprawa, zaraz pochwale się wam nową JA na zamkniętym watku ale i tu należą wam się kopniaki! tak dużo z was się zgłosiło, że chce się przedstawić i przez to zbliżyć nasze relacje. W praktyce okazało się, że 5-10 dziewczyn jest a reszta tylko podgląda. nie o to nam chodziło. Więc proszę ruszyć glowami i chce was tam widzieć i to już!

Trzecia sprawa, ruszam z nowymi pomysłami na forum. Bardzo proszę o wsparcie te dziewczyny, które otrzymały ode mnie priv. Napisałam na razie do mam, żeby po pierwsze tu nie zaśmiecać a po drugie tak do końca nie pamiętam, które z was mają już dzieciaczki a które nie. Te z brzuszkami i staraczki też doczekają się ode mnie wiadomości. Póki co zbieram informacje jakie rzeczy warto zabrać na wakacje z dzieckiem i chodzi mi głównie o sprawdzone, przydatne i konkretne rzeczy Dziewczyny, które nie mają ode mnie priv. a są chętne pomóc i maja pomysły napiszcie mi proszę.

Teraz słówko prywaty:

@roxie123 nie analizuj dat, życie tak szybko płynie. Wiem że to ciężko tak ale nie potrzebnie rozdrapujesz to co było, myśl kochana o tym co będzie :*
@Funia90 jak ty kochana się czujesz? wyszłaś w końcu ze szpitala?
@Destino dzidziolek niech już tylko rośnie a ty się nie zamartwiaj :*
@mickey* wiem, że jesteśmy umówione ale u mnie to jakiś obled jest choć ma to też i dobre strony bo nie mysle o tej piepszonej pracy no i trochę zaczynam sie rozwijać na bb a czas pokaże :D Ty teraz skarbie na jakim etapie jesteś?
@bea25ta ja nie robie dżemu z truskawek bo mi pestkami plują :) hrabiostwo :) ale jak robie inne to tez na żelfisie
@susana ty wiesz jak bardzosie cieszę z twojej księżniczki :*
@asia669 @Gabiś @lamia78 @Avita jak wam idzie karmienie?
@Porzeczka1234 teraz to już tylko pozytywnie do samego końca
@tęczowa89 i @Liluli tik tak coraz bliżej :)
@czarna_mala ostatnia prosta przed tobą :*
@magda1208 nie analizuj snów, nie warto. Jakbym myslala o snach to bym M zdradzała :D
@kas90 jak się czujesz?
@Kwiatuszekk23 @Doris:-) jak wasi chłopcy?
@burczuś jak się trzymasz?
i ściskam wszystkie wszystkie których z pewnością poukladac w glowie mi trudno ale tak jak już nie raz pisałam, im częściej piszecie tym latwiej nam jest o was pamiętać i kojarzyć :*

@Funia90 - cuuuudowne wieści!!!!! Niech bije serducho jak oszalałe!!!!! :* no i super, że kariotyp prawidłowy! Ja dziś jak na szpilkach siedzę w pracy bo też czekam do 13:00 na wieści czy możemy odebrać nasze wyniki dzisiaj... a potem endo mam.

@magda1208 - my Tobie również dziękujemy!!! :* Dziękuję też za życzenia dla pieska... Idź z Twoim koniecznie też do lekarza, bo smarowanie maścią może być niekoniecznie dobrym posunięciem przy sączącej się rance. :*

@nafoczka chciałabym...tylko to tak zawsze wraca do mnie czy chce czy nie chce :< jeszcze bardziej przypomina mi ten czas , synuś kuzynki który urodził się 2 tyg temu ;/
Czekam na fotki :D dawaj coś z weselicha :)
Widzisz Bozia czuwa nad Wami :* w końcu się wychorujecie i będzie wszystko ok :*
Teraz baaardzo dużo dzieciaków choruje , u moich sąsiadek też szpital w domu , to jakies wirusy nieszczęsne . Ja jak byłam mała az do samego gimnazjum ciągle miałam oskrzela i mama już myślała ,że mnie nigdy nie wyleczą a później jak ręką odjął i do tej pory odpukac praktycznie nie choruję :)

@Marthi daj znac jak wyniki :) obstawiam ,ze wszystko będzie ok :)

@nafoczka Wracajcie szybko do zdrowia. Super , że masz nowe pomysły wiedza jest nie zastąpiona. Elegancka kobitka z ciebie kochana super zdjęcie. Ja potrzebuję trochę czasu żeby wyszukać zdjęcie . Jestem mało fotogeniczna nie chciałaby, straszyć na tamtym wątku tyle piękności.
@Marthi Będzie dobrze kariotypy na pewno prawidłowe .
@magda82 Dziękuję za radę.
@Roxi123 Na pewno wszystko zmierza w dobrym kierunku .
@nafoczka Mówisz i masz zdjęcia wstawione.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry