reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Funia super. Krwiak sie wchlonie.
Destino za Ciebie nieustannie trzymam kciuki.
Ja po wizycie u ginekologa. Pecherzyk 17 mm. Msmy obserwowac sluz i dzialac. Jutro lub pojutrze. Wg gina owulacja w srode. Mam przyjsc zobaczyc czy pecherzyk pekl. To cos nadal jest. Ginekolog nie wie co to. Nie rosnie. Mowi, zeby sie nie przejmowac. Ja jednak w strachu. Mam przyjsc na kontrole za 2 miesiace
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Destino za Ciebie nieustannie trzymam kciuki.
Ja po wizycie u ginekologa. Pecherzyk 17 mm. Msmy obserwowac sluz i dzialac. Jutro lub pojutrze. Wg gina owulacja w srode. Mam przyjsc zobaczyc czy pecherzyk pekl. To cos nadal jest. Ginekolog nie wie co to. Nie rosnie. Mowi, zeby sie nie przejmowac. Ja jednak w strachu. Mam przyjsc na kontrole za 2 miesiace
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
magda1208
MOJE KOCHANE DZIEWCZYNY Pozwolę sobie na chwilę prywaty chciałam wam bardzo podziękować za słowa wsparcia i otuchy w tych najtrudniejszych momentach . Jestem szczęśliwa , że was mam zawsze mogę na was liczyć . Na wasze mądre słowo cenne rady i wskazówki. Dziękuję założycielką i kontynuatorką tego forum. Nie wiem czy bez was byłabym w tym miejscu , w którym jestem teraz. Jesteście dla mnie ogromnym wsparciem i nadzieją na szczęśliwe doczekanie własnego szczęścia. Jeszcze raz dziękuję. Staram się być silna nie rozpamiętywać iść do przodu i nie oglądać się za siebie. Niestety jestem tylko człowiekiem więc miewam chwilę zwątpienia , smutku i niepewności. Wierzę głęboko wierzę , że mi się uda modlę się za siebie i za was abyśmy wszystkie doczekały tego upragnionego szczęścia ostatnio proszę o pomoc Św. Joannę Beretto Moli. W niedzielę byłam z mężem na uroczystości Pierwszej Komunii Świętej ksiądz wygłosił piękne kazanie skierowane do rodziców prosząc ich aby byli wsparciem i drogowskazem a zarazem przystanią dla swoich pociech. Myślałam , że się poryczę . Powiedziałam Bogu , że będę go błagać i prosić by mnie uzdrowił i obdarzył potomstwem .
Jestem po wizycie owulacja była co prawda opóźniona o kilka dni. Staranka na pół gwizdka. Czekamy na rozwój sytuacji.
@Porzeczka1234 Pozdrawiam i melduję jak wizyta .
@Funia90 Cieszę się , że wszytko dobrze.
@Destino Trzymam kciuki za wizytę.
@burczuś Ściskam.
@dżoł Jak starania.?
@kas90 Jak się czujesz.?
@nafoczka Co u was .?
@Liluli Jak ten czas leci już niewiele zostało.
@roxie123 Trzymam kciuki za staranka.
@pixi.nova Życzę wytrwałości .
@Marthi Życzę zdrówka dla psinki . Ja mam owczarka niemieckiego ostatnio też mamy z nim problem. Zrobiła mu się otwarta rana na głowie i nie bardzo wiemy co począć posmarowaliśmy maścią . Jeżeli nie będzie poprawy pojedziemy do weterynarza.
[USER=162392]@bea25ta Życzę spokojnych i nudnych dni do końca ciąży.
@czarna_mala Życzę dużo siły i wytrwałości oraz dobrych wyników.[/USER
@marzycielka81 Spokoju i owocnych starań.
@agatush Jak to zleciało oby tak dalej.[/USER]
Jestem po wizycie owulacja była co prawda opóźniona o kilka dni. Staranka na pół gwizdka. Czekamy na rozwój sytuacji.
@Porzeczka1234 Pozdrawiam i melduję jak wizyta .
@Funia90 Cieszę się , że wszytko dobrze.
@Destino Trzymam kciuki za wizytę.
@burczuś Ściskam.
@dżoł Jak starania.?
@kas90 Jak się czujesz.?
@nafoczka Co u was .?
@Liluli Jak ten czas leci już niewiele zostało.
@roxie123 Trzymam kciuki za staranka.
@pixi.nova Życzę wytrwałości .
@Marthi Życzę zdrówka dla psinki . Ja mam owczarka niemieckiego ostatnio też mamy z nim problem. Zrobiła mu się otwarta rana na głowie i nie bardzo wiemy co począć posmarowaliśmy maścią . Jeżeli nie będzie poprawy pojedziemy do weterynarza.
[USER=162392]@bea25ta Życzę spokojnych i nudnych dni do końca ciąży.
@czarna_mala Życzę dużo siły i wytrwałości oraz dobrych wyników.[/USER
@marzycielka81 Spokoju i owocnych starań.
@agatush Jak to zleciało oby tak dalej.[/USER]
Ostatnia edycja:
roxie123
@marzycielka81 powodzenia !!! i dokładnie tak jak bea podsumowała
@magda1208 ...ja też ciągle się o to modlę , ostatnio odmawialiśmy z M nowennę pompejańską... i bardzo wierze ,że się uda :*
Forum to fakt... ja też nie wiem czy bym nie wpadła w depresje gdyby nie wspieranie siebie wzajemnie ... wiem na pewno ,że ja potrzebuję Was i miło mi ,że mogę uczestniczyć w Waszych przeżyciach ... wiem ,że nie jestem z tym wszystkim sama...
Ważne że ov była ! ...a i jak staranka były to niech wygra najlepszy
Dziękuję za kciuki :** przydadzą się !
@magda1208 ...ja też ciągle się o to modlę , ostatnio odmawialiśmy z M nowennę pompejańską... i bardzo wierze ,że się uda :*
Forum to fakt... ja też nie wiem czy bym nie wpadła w depresje gdyby nie wspieranie siebie wzajemnie ... wiem na pewno ,że ja potrzebuję Was i miło mi ,że mogę uczestniczyć w Waszych przeżyciach ... wiem ,że nie jestem z tym wszystkim sama...
Ważne że ov była ! ...a i jak staranka były to niech wygra najlepszy
Dziękuję za kciuki :** przydadzą się !
M
Magda82...
Gość
@magda1208 zamiast maści wytnijcie psu sierść wokół rany i możecie albo psikac octaniseptem albo przemywac fioletem gencjany .Na sączące się zmiany nie stosuje się maści.
Słyszałam, że mozna, ale jak coś cię złapało to może lepiej do lekarza po coś mocniejszego i powiedz ze mozliwe ze jestes w ciązy. Ja za bardzo nie doradzę, bo tylko raz miałam grzybicę i slabo się znam.
Wiem tylko, że często łapie w ciąży
Wiem tylko, że często łapie w ciąży
dżoł
Magda dziekuje za wywolanie [emoji8]
U mnie dzis 26 dc, 11 dzien biore luteine. Za 3 dni termin @.
zastrzyk byl w 12 dc, owu byla miedzy 13 a 14 dc. Plamie od 1,5 tygodnia, chyba od lut bo nigdy tak nie mialam. Dzis juz konktetnie ( za przeproszeniem) brozowa woda leci, wiec lada chwila @ zawita [emoji20] i nie mam co testowac.
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
U mnie dzis 26 dc, 11 dzien biore luteine. Za 3 dni termin @.
zastrzyk byl w 12 dc, owu byla miedzy 13 a 14 dc. Plamie od 1,5 tygodnia, chyba od lut bo nigdy tak nie mialam. Dzis juz konktetnie ( za przeproszeniem) brozowa woda leci, wiec lada chwila @ zawita [emoji20] i nie mam co testowac.
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
reklama
kochane moje.. dziękujemy za pamięć i o nas. Przyznam się, że od soboty odpadłam od was całkiem.
Mamy powrót choroby ja już ledwo łaże i serce trzymam posklejane. Dziś lekarz stwierdził, że w uszach nadal zapalenie. Wikuś nie spi po nocach, jest marudny i płaczliwy i do tego ma mega katar więc nie chce jeść.
buziaki dla was ogromne,
ja musze się ogarnąć (choć do części z was mam się odezwe na priv)
Mamy powrót choroby ja już ledwo łaże i serce trzymam posklejane. Dziś lekarz stwierdził, że w uszach nadal zapalenie. Wikuś nie spi po nocach, jest marudny i płaczliwy i do tego ma mega katar więc nie chce jeść.
buziaki dla was ogromne,
ja musze się ogarnąć (choć do części z was mam się odezwe na priv)
Podziel się: