reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej Dziewczynki!!

@Porzeczka1234 dziekuje za wywolanie. U mnie w porzadku. Troche mi bol plecow dokucza, ale kulam sie ;-) zaczal sie u mnie III trymestr i az ciezko mi w to uwierzyc.... Teraz odliczam do wrzesnia. I zaczynamy powoli wszystko szykowac (czym chwale sie Wam ponizej na zdjeciach). Oczywiscie nadal swiruje bo jak tylko Mala ma taki dzien ze mniej sie rusza detektor idzie w ruch - to sie do konca nie zmieni.

@Gabiś i @lamia78 piekne te Wasze Szczescia!!! @nafoczka duzo zdrowka dla Twoich chlopcow. Mam nadzieje ze sie wyszalalas na weselu ;-) @bea25ta, @kas90, @susana @Porzeczka1234, @Liluli prosze ode mnie poglaskac brzuszki. @Funia90 ciesze sie ogromnie ze jest serduszko - daj nam znac pozniej jakie dalsze zalecenia. @Destino kciuki za zblizajaca sie wizyte.

Wszystkim nowym zafasolkowanym zycze powodzenia i duzo duzo sily!!!! Wszystkim brzuchatkom (niewymienionym rowniez!!!!) spokojnych kolejnych tygodni. Staraczkom sily i wytrwalosci :-*

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    417,9 KB · Wyświetleń: 91
  • image.jpeg
    image.jpeg
    487,1 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
@Liluli skorzystam z przepisu :D
@agatush widzisz jak to zleciało już III o matko a dopiero były 2kreseczki :D cieszę się ,że dzidzia pięknie się rozwija niebawem będziesz ją tulić w ramionach :) dajesz nadzieję na lepsze jutro ...przynajmniej ja się wypowiadam za siebie :** testuję w czwartek i boję się okropnie

@Liluli skorzystam z przepisu :D
@agatush widzisz jak to zleciało już III o matko a dopiero były 2kreseczki :D cieszę się ,że dzidzia pięknie się rozwija niebawem będziesz ją tulić w ramionach :) dajesz nadzieję na lepsze jutro ...przynajmniej ja się wypowiadam za siebie :** testuję w czwartek i boję się okropnie
Głowa do góry!!! Będzie dobrze. Życzę Co tych dwóch kresek a później dużo wytrwałości - niestety kobiety po takich przejściach jak my martwią się cała ciążę, a i później podobno też :-*

@czarna_mala kochana trzymam kciuki żeby szybko zleciało. To czekanie na mrl nie uniknione życzę aby bylo bynajmniej 60%.

@agatush ależ czas leci u kogoś :p śliczne mebelki no widzę ze przygotowania juz wielką gębą wyobrażam sobie że to sama przyjemność.

@roxie123 trzymam kciuki w takim razie.

@Funia90 napisz coś więcej jak będziesz w domu trzymam kciuki za kariotypy.

Głowa do góry!!! Będzie dobrze. Życzę Co tych dwóch kresek a później dużo wytrwałości - niestety kobiety po takich przejściach jak my martwią się cała ciążę, a i później podobno też :-*

Wiem kochana tylko , jak na razie to marzy mi się ten pierwszy krok ;/ mimo tego strachu jestem gotowa podjąć wyzwanie za cenę miłości :) ale dziękuję za wsparcie ! :*

Dziewczyny kariotypy prawidlowe[emoji7]fruwam[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gentyczka potwierdzila ,ze mam trombofilie wrodzona,ze mam brac heparyne i metyle[emoji4]

@agatush trzeci trymestr ehh ja tez chce 2 trymestr[emoji4]pokik sliczny[emoji4]

A moj krwiak ma 2,9X1,5 jak dobrze zapamietalam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia to niewielki a nie wiesz czy się zmniejszył?

@agatush jej już pokoik gotowy wszystko czeka tylko mała niech poczeka ,żeby się na zobaczenie go nie wyrywala na świat za szybko.

reklama
Dziewczyny kariotypy prawidlowe[emoji7]fruwam[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gentyczka potwierdzila ,ze mam trombofilie wrodzona,ze mam brac heparyne i metyle[emoji4]

@agatush trzeci trymestr ehh ja tez chce 2 trymestr[emoji4]pokik sliczny[emoji4]

A moj krwiak ma 2,9X1,5 jak dobrze zapamietalam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Funia90 zobaczysz jak Ci zleci!!! No i teraz to już musi być dobrze :-* zobaczysz :-* bardzo cieszę się że kariotypy prawidłowe!! Dbaj o siebie!!!!

Do góry