reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej Dziewczynki!!

@Porzeczka1234 dziekuje za wywolanie. U mnie w porzadku. Troche mi bol plecow dokucza, ale kulam sie ;-) zaczal sie u mnie III trymestr i az ciezko mi w to uwierzyc.... Teraz odliczam do wrzesnia. I zaczynamy powoli wszystko szykowac (czym chwale sie Wam ponizej na zdjeciach). Oczywiscie nadal swiruje bo jak tylko Mala ma taki dzien ze mniej sie rusza detektor idzie w ruch - to sie do konca nie zmieni.

@Gabiś i @lamia78 piekne te Wasze Szczescia!!! @nafoczka duzo zdrowka dla Twoich chlopcow. Mam nadzieje ze sie wyszalalas na weselu ;-) @bea25ta, @kas90, @susana @Porzeczka1234, @Liluli prosze ode mnie poglaskac brzuszki. @Funia90 ciesze sie ogromnie ze jest serduszko - daj nam znac pozniej jakie dalsze zalecenia. @Destino kciuki za zblizajaca sie wizyte.

Wszystkim nowym zafasolkowanym zycze powodzenia i duzo duzo sily!!!! Wszystkim brzuchatkom (niewymienionym rowniez!!!!) spokojnych kolejnych tygodni. Staraczkom sily i wytrwalosci :-*

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    417,9 KB · Wyświetleń: 89
  • image.jpeg
    image.jpeg
    487,1 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
@Liluli skorzystam z przepisu :D
@agatush widzisz jak to zleciało już III o matko a dopiero były 2kreseczki :D cieszę się ,że dzidzia pięknie się rozwija niebawem będziesz ją tulić w ramionach :) dajesz nadzieję na lepsze jutro ...przynajmniej ja się wypowiadam za siebie :** testuję w czwartek i boję się okropnie

@Liluli skorzystam z przepisu :D
@agatush widzisz jak to zleciało już III o matko a dopiero były 2kreseczki :D cieszę się ,że dzidzia pięknie się rozwija niebawem będziesz ją tulić w ramionach :) dajesz nadzieję na lepsze jutro ...przynajmniej ja się wypowiadam za siebie :** testuję w czwartek i boję się okropnie
Głowa do góry!!! Będzie dobrze. Życzę Co tych dwóch kresek a później dużo wytrwałości - niestety kobiety po takich przejściach jak my martwią się cała ciążę, a i później podobno też :-*

@czarna_mala kochana trzymam kciuki żeby szybko zleciało. To czekanie na mrl nie uniknione życzę aby bylo bynajmniej 60%.

@agatush ależ czas leci u kogoś :p śliczne mebelki no widzę ze przygotowania juz wielką gębą wyobrażam sobie że to sama przyjemność.

@roxie123 trzymam kciuki w takim razie.

@Funia90 napisz coś więcej jak będziesz w domu trzymam kciuki za kariotypy.

Głowa do góry!!! Będzie dobrze. Życzę Co tych dwóch kresek a później dużo wytrwałości - niestety kobiety po takich przejściach jak my martwią się cała ciążę, a i później podobno też :-*

Wiem kochana tylko , jak na razie to marzy mi się ten pierwszy krok ;/ mimo tego strachu jestem gotowa podjąć wyzwanie za cenę miłości :) ale dziękuję za wsparcie ! :*

Dziewczyny kariotypy prawidlowe[emoji7]fruwam[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gentyczka potwierdzila ,ze mam trombofilie wrodzona,ze mam brac heparyne i metyle[emoji4]

@agatush trzeci trymestr ehh ja tez chce 2 trymestr[emoji4]pokik sliczny[emoji4]

A moj krwiak ma 2,9X1,5 jak dobrze zapamietalam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia to niewielki a nie wiesz czy się zmniejszył?

@agatush jej już pokoik gotowy wszystko czeka tylko mała niech poczeka ,żeby się na zobaczenie go nie wyrywala na świat za szybko.

reklama
Dziewczyny kariotypy prawidlowe[emoji7]fruwam[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gentyczka potwierdzila ,ze mam trombofilie wrodzona,ze mam brac heparyne i metyle[emoji4]

@agatush trzeci trymestr ehh ja tez chce 2 trymestr[emoji4]pokik sliczny[emoji4]

A moj krwiak ma 2,9X1,5 jak dobrze zapamietalam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Funia90 zobaczysz jak Ci zleci!!! No i teraz to już musi być dobrze :-* zobaczysz :-* bardzo cieszę się że kariotypy prawidłowe!! Dbaj o siebie!!!!

Do góry