reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova ja lecę na glucophage i nie mam absolutnie żadnych skutków ubocznych. Jakichś pozytywnych tez nue odczuwam - jest zupełnie normalnie.
Dziewczęta wszystkie - ja mam teraz pytania o badania.
Wg spisu @nafoczki zabieram się za czas krzepnięcia , v leiden, MTHFR ITP. Czy której z nich można zrobic na NFZ (wiem, ze kariotyp po 3 poronieniu - ale to już zrobiłam prywatnie po 2)
dzieki z góry za odp
@marshia Dziękuje za odpowiedź. Czy w ciąży dalej brałaś gluckophage?
@magda1208 Kochana bardzo dużo przeżyłaś, to normalne, że złe myśli przychodzą ale trzeba je przepędzić! :) Musisz odpocząć, wiem, że ciężko jest myśleć o czymś innym ale warto zrobić sobie kilka miesięcy wolnego od starań. Nowa energia jest potrzebna.
@Marthi Biedny psiaczek, oby mu się poprawiło
@Funia90 Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, napisz koniecznie jak było.
@Destino Jesteś twardzielką :) Mam nadzieję, że jak zajdę w ciąże też będę mieć tyle siły.

reklama
PIxi, niestety dziewczyny po szczepieniach nie mogą robić przerwy w staraniach. Mają od lekarza np 4 miesiące na zajscie. To dopiero presja. A Magdzia tyle co się doszczepiała.

@Marthi wspolczuje sytuacje z pieskiem. Nasze potwory odpukac zdrowe, ale tyle zwierzat juz mialam, nawet onkologicznych i wiem jakie to trudne...zwlaszcza ta jedna decyzja. Trzymajcie sie dzielnie i jak najdluzej razem [emoji8]

@funia nie marudz tylko lez. Potem bedziesz tesknic za takimi nudami, a jeszcze bardziej za kanapa [emoji1] Napisz jak najzybciej co po wizycie. Mysle ze bedzie dobrze, choc tobie czasem trudno w to wierzyc po takich doswiadczeniach. A ja ci cudu zycze i nudnej ciazy

@magda1208 takie sny niekoniecznie moga cos mowic. Poza tym nie uslyszalas, ze nie bedziesz miala dzieci, tylko ze jestes chora i dlatego nie mozesz ich miec, a to raczej wskazowka niz wola Boga. Ja jak zaczelam krwawic to snilo mi sie ze poronilam. To byl sen. Tak ze nasza podswiadomosc plata nam figle. A ty sie nie poddawaj, masz Maline wiec do dziela

@pixi.nova ja nie biore gluko tylko siofor. Jestem w ciazy i biore. Poczytaj watek nafoczki dziewczyn ktore urodzily. To niezla sciaga. Dziewczyny pisza co braly przed ciaza w ciazy i jakie dawki

@kas90, @Porzeczka1234 co u was slychac. Dajcie jakis dobry przepis na serniczek na zimno tak za mna lazi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bry,
Destino ja co prawda nie Kas i Porzeczka [emoji12]
Ale przepis Ci podam

Link do: Moje Wypieki | Sernik na zimno na serkach homogenizowanych (lub jogurcie)
Wszystko robie z MW i zawsze wszystko jest pyszne i mi wychodzi [emoji6]

Ooo lubię przepisy Dorotki z MW :) robiłaś może ten sernik? Bo czaję się na niego już tydzień :) Link do: Moje Wypieki | Sernik z musem cytrynowym i bezą

@Porzeczka1234 za tydzień ostatnie pullowane, potem pewnie 3tyg przerwy i znowu allo potem 2tyg czekania na wynik i zobaczymy co dalej [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry