reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova ja lecę na glucophage i nie mam absolutnie żadnych skutków ubocznych. Jakichś pozytywnych tez nue odczuwam - jest zupełnie normalnie.
Dziewczęta wszystkie - ja mam teraz pytania o badania.
Wg spisu @nafoczki zabieram się za czas krzepnięcia , v leiden, MTHFR ITP. Czy której z nich można zrobic na NFZ (wiem, ze kariotyp po 3 poronieniu - ale to już zrobiłam prywatnie po 2)
dzieki z góry za odp
@marshia Dziękuje za odpowiedź. Czy w ciąży dalej brałaś gluckophage?
@magda1208 Kochana bardzo dużo przeżyłaś, to normalne, że złe myśli przychodzą ale trzeba je przepędzić! :) Musisz odpocząć, wiem, że ciężko jest myśleć o czymś innym ale warto zrobić sobie kilka miesięcy wolnego od starań. Nowa energia jest potrzebna.
@Marthi Biedny psiaczek, oby mu się poprawiło
@Funia90 Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, napisz koniecznie jak było.
@Destino Jesteś twardzielką :) Mam nadzieję, że jak zajdę w ciąże też będę mieć tyle siły.

reklama
PIxi, niestety dziewczyny po szczepieniach nie mogą robić przerwy w staraniach. Mają od lekarza np 4 miesiące na zajscie. To dopiero presja. A Magdzia tyle co się doszczepiała.

@Marthi wspolczuje sytuacje z pieskiem. Nasze potwory odpukac zdrowe, ale tyle zwierzat juz mialam, nawet onkologicznych i wiem jakie to trudne...zwlaszcza ta jedna decyzja. Trzymajcie sie dzielnie i jak najdluzej razem [emoji8]

@funia nie marudz tylko lez. Potem bedziesz tesknic za takimi nudami, a jeszcze bardziej za kanapa [emoji1] Napisz jak najzybciej co po wizycie. Mysle ze bedzie dobrze, choc tobie czasem trudno w to wierzyc po takich doswiadczeniach. A ja ci cudu zycze i nudnej ciazy

@magda1208 takie sny niekoniecznie moga cos mowic. Poza tym nie uslyszalas, ze nie bedziesz miala dzieci, tylko ze jestes chora i dlatego nie mozesz ich miec, a to raczej wskazowka niz wola Boga. Ja jak zaczelam krwawic to snilo mi sie ze poronilam. To byl sen. Tak ze nasza podswiadomosc plata nam figle. A ty sie nie poddawaj, masz Maline wiec do dziela

@pixi.nova ja nie biore gluko tylko siofor. Jestem w ciazy i biore. Poczytaj watek nafoczki dziewczyn ktore urodzily. To niezla sciaga. Dziewczyny pisza co braly przed ciaza w ciazy i jakie dawki

@kas90, @Porzeczka1234 co u was slychac. Dajcie jakis dobry przepis na serniczek na zimno tak za mna lazi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bry,
Destino ja co prawda nie Kas i Porzeczka [emoji12]
Ale przepis Ci podam

Link do: Moje Wypieki | Sernik na zimno na serkach homogenizowanych (lub jogurcie)
Wszystko robie z MW i zawsze wszystko jest pyszne i mi wychodzi [emoji6]

Ooo lubię przepisy Dorotki z MW :) robiłaś może ten sernik? Bo czaję się na niego już tydzień :) Link do: Moje Wypieki | Sernik z musem cytrynowym i bezą

@Porzeczka1234 za tydzień ostatnie pullowane, potem pewnie 3tyg przerwy i znowu allo potem 2tyg czekania na wynik i zobaczymy co dalej [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry