Porzeczka1234
Fanka BB :)
@bea25ta to on polecam jest na prawdę pyszny tak samo robię maliny w tym roku zrobię jagody bo nigdy czadu nie było w tym roku trochę więcej. Wiesz na pewno zmieni konsystencję na naleśnikach bo będą ciepłe na plynniejszą. Bea wyslałabym Ci słoik ale cholera mam ten jeden ostatni
@Liluli wiesz w miarę się czuję czasem bchuch mnie boli ale poleżę 20min i jest lepiej. Dziękuję ze pytasz, ale jesteś blisko też bym chciała . Ja wizytuje 21 u gin lokslnej i 5 lipca u Maliny połówkowe. Daj znać jakue decyzje u was
@kas90 rozumiem ten stan ja mam dedektor i jak mam schiz to słucham i juz dzidzia jest na tyle duza ze szybko serce znajduję. Ps sushi mmm ale bym zjadłam nie umiem robić tzn nie próbowałam jeszcze
@Marthi biedny psiuniu współczuję
@marshia dziewczyny juz odpisały
@Liluli wiesz w miarę się czuję czasem bchuch mnie boli ale poleżę 20min i jest lepiej. Dziękuję ze pytasz, ale jesteś blisko też bym chciała . Ja wizytuje 21 u gin lokslnej i 5 lipca u Maliny połówkowe. Daj znać jakue decyzje u was
@kas90 rozumiem ten stan ja mam dedektor i jak mam schiz to słucham i juz dzidzia jest na tyle duza ze szybko serce znajduję. Ps sushi mmm ale bym zjadłam nie umiem robić tzn nie próbowałam jeszcze
@Marthi biedny psiuniu współczuję
@marshia dziewczyny juz odpisały