reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta to on polecam jest na prawdę pyszny tak samo robię maliny w tym roku zrobię jagody bo nigdy czadu nie było w tym roku trochę więcej. Wiesz na pewno zmieni konsystencję na naleśnikach bo będą ciepłe na plynniejszą. Bea wyslałabym Ci słoik ale cholera mam ten jeden ostatni

@Liluli wiesz w miarę się czuję czasem bchuch mnie boli ale poleżę 20min i jest lepiej. Dziękuję ze pytasz, ale jesteś blisko też bym chciała . Ja wizytuje 21 u gin lokslnej i 5 lipca u Maliny połówkowe. Daj znać jakue decyzje u was

@kas90 rozumiem ten stan ja mam dedektor i jak mam schiz to słucham i juz dzidzia jest na tyle duza ze szybko serce znajduję. Ps sushi mmm ale bym zjadłam nie umiem robić tzn nie próbowałam jeszcze

@Marthi biedny psiuniu współczuję

@marshia dziewczyny juz odpisały

Załączniki

• IMG_20170612_102635.jpg
    IMG_20170612_102635.jpg
    485,5 KB · Wyświetleń: 85
reklama
@kas90 ja jak za dlugo nie czulam Szymonka to pilam zimna wode i po kilku minutach zaczyna kopac.

Marshia MTHFR od genetyka,ale V leiden sprobuj od rodzinnego bo jak zaczniesz czekac na wizyty u specjalistow to rzeczywiscie sie przeciagnie w czasie.

@Porzeczka1234 teraz widze jak mi ciaza zleciala. A nie moglam sie konca doczekac. Tobie tez zleci. Zaraz polowkowe masz a pozniej to juz "z gorki".
Porzeczka a jak odlewasz sok z dzemu to go pozniej pasteryzujesz?

@Marthi wspolczuje sytuacji z peiskiem[emoji20]sama mam psinke i nie wiem jak to kiedys bedzie jak mi jej zabraknie lub zachoruje[emoji22]
Ja czuje sie swietnie i tym bardziej nie chce mi sie lezec ,no ale co zrobic jak trzeba to trzeba.

@marshia gdybys nie dostala tych skierwoan lub nie chciala czekac na terminy to polecam test dna koszt 330 zl,mozna wysylkowo,bo to w formie wymazu.
Masz w tym
Mthfr
V-leiden
Pai-1
Gen potrombiny (chyba)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bea25ta ja w zeszlym roku robilam musy i wyszly swetnie. Tzn truskawka z rabarbarem, truskawka z agrestem i sama truskawka oczywiscie wszystko z zelfiksem. Dzem jest sztywny. Swietnie sie smaruje swietnie smakuje i jest malo slodki. A takie lubie. Na nalesniku nawet tak bardzo nie zmienia konsystencji, bo pektyna juz swoje zrobila. Ja uzywam tych pektynowych nie zelatynowych. Przepis masz na zelfiksie, bo to zalezy czy bierzesz 2:1, 3:1, czy 1:1. Kazdy z nich jest na odpowiednia ilosc owocow i cukru. A mus uzyskuje przez zbledowanie ugotowanych owocow.

Kochane u nas mam nadzieje ze dobrze. U nas krew raz wiecej raz mniej. Czasem nawet z duzymi skrzepami. Takich dni bez jest malo. Dla mnie wazne ze brzuch spokojny i mdlosci sa. We srode mam wizyte i moze karte ciazy bo wciaz jej nie mam. No i chyba pierwsze badania. Chcialabym na nfz zrobic ale jeszcze nie wiem jak

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 - biedny, biedny... swoje lata ma... czuję co się święci... ale jeszcze walczymy, nie umiem podjąć TEJ decyzji już teraz, kiedy nie jest jeszcze aż tak tragicznie... Ehh, w czwartek jedziemy na Hel. Kupiliśmy nawet z mężem taką przyczepkę na rower jak są dla dzieci, by wozić pieski, żeby same w przyczepie nie siedziały, ale jak będzie do tego czwartku tego nikt nie wie...

@Funia90 - bądź dzielna i leż ładnie! :* wyleż się za wszystkie czasy!!! Ty dzisiaj wizytujesz u gin?

@Destino -kciuki cały czas zaciśnięte ;)

@Liluli, to już końcówka!! Ale zleciało. Faktycznie im dalej, tym szybciej leci.
@Marthi, szkoda psinki.
@Funia90, ty sobie leż, żebyś nic nie próbowała robić do wizyty :D Daj znać po wizycie koniecznie.
@Porzeczka1234, ślicznie wygląda ten dżem, zawsze mi takiego smaka narobisz;p ja sushi też nie robię, bo zawsze jemy u tych znajomych, oni robią rewelacyjne, a wszystko kupują w dużych paczkach, to wtedy się opłaca.

Ja mutacje też robiłam w test dna.

reklama
@Marthi tak dzis wizytuje po 15 a potem jeszcze na 18 odbior kariotypow[emoji32]

@kas90 leze ,zaraz ide sie powolutku szykowac i zobaczymy co tam slychac.[emoji4]

@Destino to moze zapisz sie do jakiegos pierwszego lepszego gina na nfz i da Ci skierowanie,ostatecznie bedziesz chodzila do dwoch zeby miec badania za darmo,bo szkoda kasy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry